Reactie van het bedrijf
U had eerder al aangegeven dat u mogelijk een review zou plaatsen, en we begrijpen inmiddels dat dit wellicht een minder positief cijfer zal zijn. Het spijt ons dat uw bestellingen tot twee keer toe beschadigd bij ons zijn teruggekomen. Dat is uiteraard niet de ervaring die wij voor onze klanten wensen.
Uw bestelling bestond grotendeels uit olieproducten, die helaas beide keren beschadigd retour zijn gekomen via onze verzendpartners. Wij hebben na elke melding ons uiterste best gedaan om het pakket opnieuw naar u te versturen. Helaas was één van de belangrijkste producten op het moment van herverzending tijdelijk niet op voorraad. Wij hebben dit zo snel mogelijk voor u nageleverd, en u heeft het product gelukkig de dag erna alsnog ontvangen.
Het blijft soms lastig wanneer wij afhankelijk zijn van externe verzenders en leveranciers, zeker wanneer zendingen meerdere keren beschadigd retour komen. We beseffen dat dit voor u bijzonder vervelend is geweest.
Tijdens ons contact hebben wij geprobeerd u zo goed mogelijk te begeleiden, al verliep dit voor beide kanten niet altijd even makkelijk. Een terugbetaling van de schade bleek helaas niet bespreekbaar.
Wij waarderen het enorm dat u ons een derde kans heeft gegeven om de bestelling alsnog correct bij u af te leveren. Voor zover wij kunnen zien, heeft u nu alle producten in goede staat ontvangen — driemaal is scheepsrecht, zeggen we dan maar.
Onze oprechte excuses voor het ongemak en bedankt voor uw geduld en vertrouwen.
Met vriendelijke groet,
Klantenservice de Notenshop.