De noten smaken prima , sommige borrelmixen iets te gekruid

Mijn ervaring met de notenshop is prima , goede levering en alles van topkwaliteit!

Goede kwaliteit noten. Mijn voorkeur gaat uit naar de biologische

Beetje vast adres geworden voor bepaalde producten. Dat doe je alleen als het goed bevalt.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit noten snelle levering en uitstekend verpakt

altijd goed en lekkere noten !

bestel hier altijd mijn noten, erg lekker. Supermarkt is er niet mee te vergelijken de kwaliteit van De Notenshop is veel beter

Heerlijk noten

Heerlijke noden en Aden top kwaliteit ,snelle levering

Totale aanrader!

Verreweg de lekkerste producten tegen een goede prijs. Ik ben heel erg blij dat een vriendin mij aanraadde om de Notenshop te proberen. Als diabeet is snacken iets meer een uitdaging, ik kan nu uitkijken naar allerlei knapperige smaakvolle notenmixen. Ook de kaneel, vanille, amandelmeel en kokosmeel zijn zeer goed bevallen. Nieuwe vaste klant hier!

Goede kwaliteit, mooie prijs en snelle verzending! Zeer tevreden.

Tip Top!

Alles gemakkelijk en snel verlopen. Lekker en kwaliteitsvol - niets verkeerd op aan te merken, een echte aanrader dus!

Gedeelte van pakket vermist - geen compensatie

Ondanks dat ik al jaren vaste klant ben werd ik niet serieus genomen in mijn klacht. Ik had namelijk een notenmix besteld die niet was aangekomen. De Notenshop heeft de inpakbeelden nagekeken en hier was niks op te zien, dus waarschijnlijk heeft iemand in mijn gezin de doos opengemaakt en de mix opgegeten (are you kidding me?). Ik heb de doos bij het ophalen op het postkantoor open gedaan dus dat is niet mogelijk. Ik werd niet serieus genomen en het verlies van een notenmix à 15 euro is mijn eigen probleem. Ik bestel nooit meer bij De Notenshop

Vragen om vijf sterren

Vragen om vijf sterren in spam email zo der toestemming is één ster krijgen! Verder een top winkel, niets mis mee!

Verse noten

De noten zijn echt vers daar hoef ik niets over te zeggen alleen klantenservice vind ik dat het beter kan.

Super prijs kwaliteit!

Goede producten in ook hele gebruiksvriendelijke verpakkingen voor een eerlijke prijs

Goede producten, goede servic, aanrader

Heerlijk heerlijk heerlijk

De macadamia noten gebrand en gezouten passen goed in een kolydraadarme dieet. Je kunt hier ook ketobroodmix kopen.

geweldige noten en gedroogd fruit, fantastische service

Uitstekende kwaliteit, zeker in verhouding tot de prijs, zending en communicatie allemaal even verzorgd; zeer tevreden! Zelfs toen mijn pakket teruggestuurd was omdat het afhaalpunt dicht was en ik geen notificatie had gekregen dat het ergens anders naar toe was gebracht, hebben jullie dit heel goed opgelost. Terwijl de 'fout' niet bij jullie ligt. Heldere communicatie hoe dit opgelost werd en direct geld retour. Uiteraard heb ik de bestelling meteen opnieuw geplaatst, zodat wij kunnen genieten van jullie fantastische producten.

Super tevreden!

Lekkere noten, snelle bezorging. Ik bestel mijn noten hier al een aantal maanden en ben heel tevreden.

Fijne app, snelle service, met zorg verpakt en kwalitatieve producten.

Heel goei noten en goedkoop

Steeds snel levering van goede kwaliteit noten aan voordelige prijs.

Overheerlijke noten en bessen

Was heel verrast over de kwaliteit !

Goede producten, Goede prijzen, Goede prijs

Heel fijn dat er een goed Bio assortiment is. Land van herkomst kan soms nog iets correcter voor de korte keten. Zeer fijn dat er bulk verpakkingen zijn en niet alleen maar kleine plastiek verpakkingen! Wij eten plantaardig dus het gaat er hier nogal snel doorheen, en dan is het zonde om plantaardig te eten voor oa. het milieu en ondertussen bergen plastiek te moeten genereren. Wel zou het fijn zijn als er een tussenbulk verpakking is nu is de stap tussen 1kg en 20-25kg wel erg groot... Upside, onze vrienden weten ons al te vinden voor de voorraad. :-D

Verzorgd en heel lekker!

De Notenshop heeft een enorm uitgebreid assortiment. Ik ben een echte noteneter, dus bestelde ik zeven verschillende soorten noten...en één zakje tuinbonen. Bij het ontvangen van de bestelling was ik aangenaam verrast, elke soort mooi verpakt en met veel zorg gelabeld. We zijn nu 14 dagen later en alles is op. Een bewijs dat ze erg lekker waren. Ik zou vijf sterren geven, de enige reden waarom ik het niet doe, is omdat De Notenshop niet goedkoop is... maar hun noten zijn wel van topkwaliteit. Ik kom zeker terug.

Goed en snel

Goede prijs kwaliteit verhoudingen en snelle bezorging!

Wij hebben voor de eerste keer bij de notenshop besteld. Wij kochten de noten bakkers granula en de notenmixen. We haalde dit altijd in de supermarkt, maar als je dit eenmaal heeft geprobeerd dan koop je ze daar nooit meer. De prijzen zijn in principe vrijwel hetzelfde maar is veel verser en lekkerder. De bestelling/levering ging lekker snel. Wij vinden het helemaal geweldig.

Correcte en snelle service

Verzorgde pakketten met lekker gerief. Tot nu toe zeer goede ervaring.

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291CR Strijen