Goede producten, Goede prijzen, Goede prijs

Heel fijn dat er een goed Bio assortiment is. Land van herkomst kan soms nog iets correcter voor de korte keten. Zeer fijn dat er bulk verpakkingen zijn en niet alleen maar kleine plastiek verpakkingen! Wij eten plantaardig dus het gaat er hier nogal snel doorheen, en dan is het zonde om plantaardig te eten voor oa. het milieu en ondertussen bergen plastiek te moeten genereren. Wel zou het fijn zijn als er een tussenbulk verpakking is nu is de stap tussen 1kg en 20-25kg wel erg groot... Upside, onze vrienden weten ons al te vinden voor de voorraad. :-D

Verzorgd en heel lekker!

De Notenshop heeft een enorm uitgebreid assortiment. Ik ben een echte noteneter, dus bestelde ik zeven verschillende soorten noten...en één zakje tuinbonen. Bij het ontvangen van de bestelling was ik aangenaam verrast, elke soort mooi verpakt en met veel zorg gelabeld. We zijn nu 14 dagen later en alles is op. Een bewijs dat ze erg lekker waren. Ik zou vijf sterren geven, de enige reden waarom ik het niet doe, is omdat De Notenshop niet goedkoop is... maar hun noten zijn wel van topkwaliteit. Ik kom zeker terug.

Goed en snel

Goede prijs kwaliteit verhoudingen en snelle bezorging!

Wij hebben voor de eerste keer bij de notenshop besteld. Wij kochten de noten bakkers granula en de notenmixen. We haalde dit altijd in de supermarkt, maar als je dit eenmaal heeft geprobeerd dan koop je ze daar nooit meer. De prijzen zijn in principe vrijwel hetzelfde maar is veel verser en lekkerder. De bestelling/levering ging lekker snel. Wij vinden het helemaal geweldig.

Correcte en snelle service

Verzorgde pakketten met lekker gerief. Tot nu toe zeer goede ervaring.

Jammer

Vroeg om cranberries, veenbessen dus. Kreeg een zak met gedroogde vruchten, die ondanks weken voor het koken niet van plan waren om weer hun ware gedaante te krijgen. Heb ze toch maar klaargemaakt, maar het ziet er niet uit. Zeg dan dat je ze gedroogd verkoopt.

Goede prijs / kwaliteit

Uitstekende producten. Duidelijke website. Snelle levering

Kwaliteit

Gewoon goed en vers!

Puur natuur lekker en gezond.

Het zijn allemaal natuurlijke producten die een lage prijs en hoge biologische waarde hebben. Die ik daar koop, waarvan ik dagelijks geniet. En door voorbereiding om in mijn gerechten te worden verwerkt ook die waarde behouden. Dat maakt het de moeite waard.

Leuke ervaring met het kopen

Gebruikersvriendelijke website, brede assortimenten

Snel en vers

Bestellingen zijn snel gebracht en wordt het wachten beloond met lekkere en fijne verse producten

vers, knapperig, geurig en onderscheiden

een nieuw en gezond produkt

Top webshop

Ik koop hier graag. Ruim assortiment en goede kwaliteit van (biologische) producten

Ruim assortiment.

Goede prijs kwaliteit verhouding. Communicatie over bezorging altijd goed.

Verse noten en veel keuze

Veel keuze aan noten, meelsoorten en zaden. Het wordt snel en netjes geleverd en de noten proeven vers.

Vooral de Chileense zijn heel vers en lekker.

Great shop

I bought several times in this shop. We like the products a lot. Nuts and flour and recently the chocolate pistache kadayif it is really great.

Heerlijk!

Heerlijke chocola (Dubai) besteld; snel geleverd maar veel te snel op ;)

Prijs kwaliteit zoals het moet.

De producten voldoen aan mijn eisen als klant. De prijzen zijn conform de marktprijs. Logistiek altijd zoals afgesproken. Een kleine opmerking. Mijn laatste levering kwam met Post NL. Ik had een pothoning plus andere producten. Ik deed de voordeur open en onze man gooide de verpakking in de gang. Ik woon in een appartement en was niet tijdig bij de voordeur. Gelukkig geen schade. Dus heren gelieve hier rekening met te houden dat de heren van post NL geen zachte jongens zijn voor de goederen die de klant heeft besteld.

Prima service en goede producten

Ben weer blij met mijn bestelling. Fijn dat ze ook biologisch zijn.

Retourneren van kleinere bestellingen niet interessant.

Per ongeluk rozijnen besteld waar katoenzaadolie in verwerkt is. De grotere variant van die rozijnen had dat niet. Op de website staat 100% tevredenheidsgarantie. Dus toch even bellen, heel snel een vriendelijke medewerker aan de lijn die me wees op het retourformulier van de website. Je moet zelf dit allemaal gaan uitprinten en alle kosten zijn voor de verzender. Ik kan dit soort van snappen maar het draagt bij aan de 70% tevredenheid.

Heerlijke verse noten

Snelle levering goede service

Snel geleverd en heerlijke producten

Goede producten voor een redelijke prijs

Fijne online shop

Goed assortiment en snelle verzending

Fijne en betrouwbare online winkel.

De producten zijn lekker en vers. De levering is correct en goed verpakt. De website is heel overzichtelijk en mooi.

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291CR Strijen