De noten zijn fantastisch

Niks aan te merken op de kwaliteit van de producten, dit is super. Ook het ruime aanbod is top. Helaas heb ik mijn vorige bestelling alleen nooit ontvangen... :-(

Kwaliteit en kwantiteit

Erg lekkere noten voor een goede prijs

Heerlijke noten

De Paranoten die ik besteld heb zijn heerlijk vers en knapperig, dus geweldige noten. Een aanrader!

Good company

I like all the products I have ordered. Decent prices and very good quality.

Smeltchocolade gekocht. Maak er heerlijk bonbons mee en slagroom truffels.

Ik geniet vd producten.

Perfect verpakt prima product.

De voordeligste die ik kon vinden en snel geleverd. Blijft goed droog in handige sta-zak.

Prima rijsteiwitten ,makkelijk te verteren

De biologische rijst eiwitten van de notenshop gebruik ik al weer een lange tijd , Het bevalt me goed ! Het enige min puntje is dat het in plastic zakken wordt geleverd dus als dat nog eens veranderd kan worden naar papieren zakken zou ik helemaal content zijn . Vr .groet , Janneke

Top producten

Service en producten hier zijn altijd geweldig. Bestel vaker en zeer tevreden

Al die tijd dat ik hierbij besteld kwaliteitsproducten gehad

De producten zijn van hoge kwaliteit en in vele soorten te verkrijgen, van supergezond tot lekker en misschien wat minder gezond, maar bovenal een goede kwaliteit en vlot en keurig verstuurd.

Tevreden

Ruime keuze, vlotte bezorging ga zeker vaker bestellen

Topwinkel! Scherpe prijzen en uitstekende levering

Goede winkel, scherpe prijzen en nette en vlotte levering, keurig verpakt!

Prima prijs kwaliteitsverhouding

Snel en goed verpakt geleverd. Fijn in hersluitbare zakken. Ik ben fan

Zeer tevreden over de producten.

Groot assortiment van goede kwaliteit. Mis wel zonnebloemolie Tournesol van 1000ml.

Prima ervaring

Bestelling netjes en op tijd geleverd. Breekbare Producten waren extra beschermd ingepakt. Heel netjes.

Altijd zeer tevreden.

Al enige jaren trouwe klant en nog nooit teleurgesteld. Producten zijn van zeer goede kwaliteit, scherpe prijzen en ook de verzending is altijd perfect geregeld. Al met al zeer tevreden en raad ze zeker aan.

Snel en goed

De goed en snelwerkende website die een overzichtelijk aanbod weergeeft maakt het selecteren van het gewenste product eenvoudig. De productomschrijvingen laten niets te wensen over, zodat je krijgt wat je besteld hebt. Ook de houdbaarheid is een ruime voldoende. Het afrekenen gaat veilig en snel. Ook de levering was zeer snel te noemen. De producten waren goed verpakt en bestand tegen een stootje. Zal zeker vaker bestellen bij De Notenshop!

Smaakvolle noten voor een goede prijs.

Notenshop is de plek waar ik naar toe ga voor al mijn noten(mixen). Zowel ongebrand om zelf tot granola te verwerken of gebrand om lekker mee te snacken. Zowel gebrand als ongebrand zijn perfect. Daarnaast hebben ze ook nog lekkernij om te bakken. En dit allemaal voor een scherpe prijs.

De Notenshop is altjjd top!

Sinds ik bij de Notenshop bestel heb ik alleen maar goede ervaringen. De noten, pitten en zaden zijn van uitstekende kwaliteit voor een goede prijs. Ik beveel de Notenshop dan ook van harte aan!

Heerlijk

Keer op keer heerlijke noten, goede chocolade druppels en diverse pitten en zaden. Snel geleverd en redelijke prijzen. Artikelen verpakt in goede verpakkingen met duidelijke etiketten.

Ruime sortering

Goede producten en snelle levering

uitstekend

Heel goede kwaliteit ....vers en keurig verpakt . Dikke pluim.

Perfect!

Goede producten Lekker Snelle levering Ruime keus

Duidelijke website, goede producten

Ik bestel inmiddels een paar jaar mijn producten bij de Notenshop. Bestellen gaat makkelijk en de producten die ik heb besteld (zaden en noten en vezels) zijn van goede kwaliteit. De producten worden over het algemeen vlot geleverd.

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291CR Strijen