Gewoon heel tevreden levering en prijsklasse

Goede producten voor een schappelijke prijs.

Ik bestel sinds enige tijd al mijn superfoods bij De Notenshop. Over het algemeen zijn ze goedkoper dan andere sites en er is veel keuze.

oplossingsgericht

Hebben mij uitstekend geholpen en oplossingen helpen zoeken voor mijn beschadigde goederen en verloren gegane bestelling.

lekkere verse produkten

Smaakt naar meer

Behalve dat de prijs goed en de levering snel is, merk ik ook duidelijk een betere smaak van Macadamia en Cashew noten. Top. Graag weer

Zeer ruim assortiment

Zeer ruim assortiment. Alles aanwezig om verantwoord te kunnen snacken. Ook ideaal voor een glutenvrije keuken.

Blij met de Notenshop

Het ging vlekkeloos. Al een paar jaar zeer tevreden.

heel vers en goede prijs

heel vers en goede prijs

Eerlijke prijzen en altijd netjes en snel verzonden

altijd goeie en snelle service!

Ik bestel regelmatig bij de notenshop en altijd tot volle tevredenheid. Goeie kwaliteit en goeie prijzen. Het enige nadeel is dat er wel eens wat uitverkocht is. Maar dat is denk ik alleen maar een compliment, en dat er geen oude voorraden verkocht hoeven te worden. ;-)

Heerlijk

De nootjes zijn weer leker

Hoge kwaliteit en snel levering

De noten zijn heerlijk en niet vettig. Alle producten zijn van hoge kwaliteit. Bedankt!

Heel blij glutenvrij!

Ruime keuze, goede producten, snel verzonden.

Altijd goede en vlotte levering.

Inmiddels een flink aantal leveringen ontvangen. Zowel in Nederland als in Frankrijk. Als boven, altijd goed en vlot. Bij eventuele vragen worden deze prompt en correct beantwoord. Helaas, zo heb ik begrepen op dit moment geen leveringen in Frankrijk. Ik hoop tijdelijk want zo'n grote doos in de auto is niet praktisch.

Geweldig goed bedrijf

Super goede producten, perfect verpakt en scherp in prijs. Ook de verzending gebeurt qua levering en verpakking op zeer correcte wijze. Het kan niet anders of hier een naadloze drive achter zitten!

Fijne producten voor een goede prijs

Ze hebben veel keuze, de kwaliteit is goed. Je hebt voldoende keuze in producten, grootte verpaking, bio, met of zonder suiker etc. Top dus

Heerlijke produkten

Enorm veel keuze en alles wat ik tot nu toe besteld heb is lekker en vers. Zal zeker vaker bestellen, mijn favoriete lekkernijen shop !!!

Heerlijke verse noten

Waar voor mijn geld

Niet ontvangen

Heb door te trage levering van PostNL mijn bestelling nooit in ontvangst kunnen nemen. Nooit iets van de notenshop gehoord hierover en mijn betaling niet retour gekregen

Super de puper

Prima kwaliteit noten

Bestellen gaat heel makkelijk Erg ruim assortiment Je vorige bestelling blijft oproepbaar, handig bij het opnieuw bestellen De beste grote vliespinda’s, nooit lekkerder gegeten dan die van Notenshop.nl Ook pure chocola om rozijnen en pindarotsjes Melkchocolade ook natuurlijk.

Very good! Very nuts!

Heel goede ervaring! Mooie producten! Goed verpakt!

Uitstekend in alles

Makkelijk om te bestellen. Snelle verzending Goede kwaliteit