Prima kwaliteit noten

Bestellen gaat heel makkelijk Erg ruim assortiment Je vorige bestelling blijft oproepbaar, handig bij het opnieuw bestellen De beste grote vliespinda’s, nooit lekkerder gegeten dan die van Notenshop.nl Ook pure chocola om rozijnen en pindarotsjes Melkchocolade ook natuurlijk.

Very good! Very nuts!

Heel goede ervaring! Mooie producten! Goed verpakt!

Uitstekend in alles

Makkelijk om te bestellen. Snelle verzending Goede kwaliteit

Super producten

Prijs kwaliteit top

Top producten

Ben blij dat ik deze webshop heb ontdekt. Mooie producten voor een goede prijs

Prima shop

Veel variatie, prima kwaliteit en de prijs is ook goed.

Correcte service

Trouwe klant en met reden: bestellen afrekenen leveren is tot nu toe altijd correct verlopen

Fijne oranisatie

Makkelijk te bestellen redelijk snelle levering ,goed verpakt ,prima produkten voor een redelijke prijs

Mini vijgen

Ik heb dit product al meerdere keren gekocht. Ik koop altijd 5 kg. De laatste keer was echter een slechte ervaring. Het product was erg droog en niet lekker.

Goede noten goed verpakt snel bezorgd

Ik ben erg tevreden. Goed product, handig verpakt, snel bezorgd.

Fijne zaak met heerlijke noten

Ik koop er al mijn noten en zaden! Goede prijs voor goede producten! Fijne service als er iets fout gaat

Goed bedrijf , snel geleverd

Beste site voor al je noten en gedroogd fruit !

Ben fan van de notenshop. Al jaren klant en steeds tevreden over de goede kwaliteit van de producten. Raad deze dan ook zeker aan.

Mooie levertijd, goede kwaliteit noten.

Ruime keuze. Goede levering. Wel iets duurder dan de supermarkt, maar de kwaliteit vind ik beter.

Goede producten en snelle levering! Vriendelijke mensen

Zeer goede website

Snel de benodigde artikelen kunnen vinden, goede producten met een prima prijs kwaliteit verhouding, kortom een top bedrijf

Alles klopt alles op tijd, keurig ingepakt goede kwaliteit

Alles klopt,op tijd,keurig ingepakt,goede kwaliteit

Perfect!

Snelle levering en uitstekende kwaliteit.

Goede producten, goede prijzen en snelle levering

Ben al enige tijd vaste klant en dat ga ik zeker blijven. Top

Voor noten moet je bij de Notenshop zijn

Al hetgeen wij aankopen bij de Notenshop is altijd top en goede prijs kwaliteitsverhouding. Dank jullie wel hiervoor.

Blij met deze online mogelijkheid.

Bedankt De Notenshop. Duurzamer verpakking nodig alstublieft.

bedorveb noten

ik heb 5kg walnoten zuid afrikaans gekocht . het stinkt en hnet is niet te eten

Prima kwaliteit en prijsverhouding

Verschillende soorten meel en noten besteld. Noten en meel zit in goed verpakte zakken van stevige kwaliteit. Noten zijn goed van smaak en vers. Gezien de prijs en kwaliteit verhouding, is de Notenshop zeker een aanrader. Wij gaan hier vaker bestellen.

fijne shop

Goede producten, goed verpakt en goede levering

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291CR Strijen