Goede producten, gunstige prijs

Goede producten, gunstige prijs Website mag nog wat aandacht krijgen, bij laatste gebruik erg traag

Top kwaliteit

Altijd goed verpakt zodat versheid gegarandeerd is.

Al vaker een bestelling geplaatst omdat het gewoon goed is.

Goede levering en de kwaliteit is prima van de producten

Vlotte levering

Ben zeer tevreden over de notenshop, snelle levering, veel keuze en super fijne producten

Snelle levering, goed verpakt, prima kwaliteit

Snelle levering, goed verpakt, goede kwaliteit

Erg tevreden

Zoals altijd erg tevreden over mijn aankopen bij de Notenshop. Ik bestel al enkele jaren producten. Ze hebben een groot assortiment met goede prijs kwaliteit verhouding. Door de bulk verpakkingen kan je voor een betere prijs goede kwaliteit kopen.

Klantonvriendelijk

Verkeerde levering - pinda’s ipv noten.Hoewel de shop exact weet wat en wanneer ik de bestelling plaatste word ik geacht foto’s te sturen van de verpakking, de factuur e.d. Ik heb een pinda allergie en kan dus niets met 2 kilo pinda’s. Ben al jarenlang klant en dan word je behandeld met achterdocht?? Terwijl ze zelf kunnen ZIEN wat er geleverd is.

Prima producten

Erg tevreden over de producten en vlotte levering

Ik ben tevreden, alles wat ik bestel is naar mijn zin dankjewel

Uitstekend , heel goed

Al jarenlang favoriet

Al jaren bestel ik geregeld bij de notenshop. Amandelmeel, kokosrasp, chocola en noten. Ik ben er blij mee! Goede producten en prima service.

Prima verzorgiNG

Prima, hoef er nooit mee bezig te zijn

Ruim assortiment om brood te bakken

Niet de aller snelste levering, maar wel zo een fijn assortiment dat ik gewoon iets eerder bestel. Mooie spullen. Goede verpakkingen.

Super service

Echt lekker en super vers

ik koop graag bij de notenshop. de producten zijn prima en er is veel keus. wat ik minder vind is dat je best lang moet wachten tot je bestelling wordt verzonden. in deze tijd van onlineshoppen vind ik dit een minpunt.

Breed assortiment prima producten!.

Een heel mooi en breed assortiment gezonde producten , altijd vers en snel zeer goed verpakt geleverd. De Notenshop blijft voor mij de meest complete online-winkel die zich ook constant vernieuwd !

Zeer positief

Bestel met regelmaat bij de Notenshop. Hele ruime keuze, goede verse producten. Nooit een probleem gehad, altijd lekkere verse noten, redelijke keuze gevriesdroogde producten. En ook hele lekkere chocolade. Enige is dat het bezorgen soms wat langer duurt.

Uitstekend.

Overzichtelijke en ruim assortiment. Snelle en correcte levering!

Erg goede noten zaden en gedroogd fruit

Het is duurder dan in de supermarkt, niet alles trouwens, maar vele malen lekkerder. Voor ons echt de moeite waard.

Geweldige diverse spullen

Ruime keus en goede kwaliteit

Superproduct

wij hebben noga besteld en snel mogen ontvangen. Ik zou er een hoger cijfer aan willen toekennen. Ga zo door .

Erg lekker

Super levering, goede producten en een ruime keus met steeds wat nieuws en leuke aanbiedingen.

Zeer goede produkten. Fijne webshop om te winkelen met veel keuzes. Ook voor glutenvrij..De bestelling wordt keurig verpakt. Alleen de levering duurde wat langer.

Suier blij met jullie producten

Snelle levering, netjes verpakt. Had niet verwacht dat de adventskalenders al gelijk verstuurd zouden worden (begin oktober). Maar wat in het vat zit.... Uiteraard hebben we de adventskalenders nog niet uitgepakt dus hoe ze zijn, is nog een verrassing.

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291CR Strijen