Jammer dat de puntenspaarregeling veranders is

Helaas zijn. de spaarpunten alleen nogTiddrkerk maar te besteden op een selectie uit het assortiment in plaats van op het gehele aanbod.

Superlekkere noten en chocolade!

De Notenshop heeft een enorm groot aanbod chocolade & noten, en bovendien ook veel lactosevrij lekkers! Das altijd genieten!

Goed.

Altijd vers en snelle levering.

Hele fijne webshop

Ik ervaar de notenshop als een hele fijne webshop met kwaliteitsproducten.

Mooie site die heerlijke noten verkoopt

Alles wordt keurig afgeleverd tegen betaalbare prijzen. De noten zijn heerlijk.

Goede producten en functionele website

nu voor de tweede keer besteld. Niet alleen de taart mixen zijn makkelijk te verwerken maar ook alle losse spullen van zeer goede kwaliteit. De gemengde noten waren perfecte de laatste keer

Lekker.

Snelle bezorging, goede verpakking. Lekkere chocolade en leuke variaties

LEKKER Snel

Zoals gebruikelijk bij deze leverancier worden de producten zorgvuldig ingepakt en vlot geleverd. Je krijgt kwaliteit voor een relatief goede prijs en dat is waar het om draait bij de aankoop. Aanrader voor als je grotere hoeveelheden gezonde en onbewerkte producten wilt voor in de keuken. Kleine tip, koop enkele weckpotten voor de opslag. Het mag van mij daarom ook zonder plastic verpakking worden aangeboden.

Snelle levering, lekkere producten!!

Ben erg tevreden over de notenshop!! Heb heel veel plezier van de mooie ingrediënten die ik gebruik voor het bakken en koken!!

Goede service en fijne producten

Er is ruime sortering met altijd mooie aanbiedingen. Gezonde producten voor betaalbare prijs. Goede service en fijne producten.

Lekkerrrrr

Vandaag besteld, gisteren in huis!!

Ik geef het aan iedereen die het vraagt

De producten die ik bestel zijn vers en heel lekker

Goede producten en snelle levering

Blij met mijn producten. Alles was voor verzending goed verpakt en de verpakkingen van de producten zelf zijn stevig en hersluitbaar. Zeer tevreden.

FANTASTISCH AAA+++

Gewoon heerlijke vers gebrande noten in luxe goede verpakking & uitstekende service!!!

Top service en producten

Goede producten voor een normale prijs. Erg tevreden over echt alles, ik bestel hier al jaren en nog nooit een klacht gehad.

Heerlijke noten

Goeie verzorging bij het transport.

Heerlijke noten

Heerlijk vers

Het is goed en lekker.

Het is goed en het wordt altijd heel netjes bezorgd.

heel goed kwaliteit

heel tevreden van de producten ze zijn ook perfect en hygiënisch verpakt. Zeer vlotte levering

Heel positief

Goede producten en een betrouwbaar adres om iets te bestellen. Altijd wordt alles keurig afgeleverd.

Geweldig bedrijf mooie website overzichtelijk veel producten en wetenswaardigheden, prima service snelle levering

Goede kwaliteit prodiucten en goede prijs

Snelle levering in goede verpakking. Min punt is dat ik minimaal 30 karakters moest gebruiken bij de beoordeling over de producten die ik gekocht heb... Anders werd de beoordeling neit weg gestuurd... Vond ik een beetje hinderlijk.

Fantastische shop

Ik bestel inmiddels een aantal jaar mijn noten zaden, en pitten via de notenshop. Voordeliger en kakelverse noten! heel blij mee

Prima producten

Veel keuze aan producten van goede kwaliteit

Goede verpakking .

Bestelling snel bezorgd , mooie zakken . Bessen smaken prima .

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291CR Strijen