Lekkere noten voor een uitstekende prijs

heerlijke noten voor een zeer scherpe prijs. Snel thuisbezorgd. Mijn favoriete notenshop!

topproducten

topproducten en correcte levering

In een woord top.

Heerlijke verse noten.

Fantastish!

Snelke levering en prima produkten!

Niets op aan te merken

Helemaal goed

Al jaren trouwe klant

Ruime sortering, goede prijs/kwaliteit en snel leverbaar

Geweldig vers en snelle levering.

Goede kwaliteiten van al de producten en snelle levering.

Elke keer weer top!

Makkelijk bestellen, overzichtelijke website, snelle verzending en het allerbelangrijkste: ruime keuze en goede kwaliteit. Ook de after service verdient een pluim!

Goede produkten en prima servic3

Notenshop heeft een goede kwalitatieve produkten. Zijn makkelijk te bestellen en zijn snel in huis

Te lekker allemaal (te gevaarlijk lekker)

Mijn eerste bestelling bestaande uit Choc Block Pistache Kadayif (alle varianten 2x), emmer Cookie Caramel rotsjes, chocolade speculaas lettertjes, Cashewnoten gebrand & gezouten en Pistachenoten geroosterd & gezouten waren zeer snel op. De Cookie Caramel rotjes: zalig en de Pistache Kadayif Puur zijn absoluut (mijn) toppers. Niets heeft 2024 'overleefd'.

Alles naar wens en vervachting.

Super en goede producten

Maakt niet wat je koopt het is allemaal van zeer goede kwaliteit de service is geweldig en de levering is snel ben erg tevreden over de Notenshop. Als je even naar Google gaat vind je altijd een bedrijf zoals ik waar je je thuisvoelt.

Super verse en heerlijke noten

Lekkere verse knapperige noten in stevige verpakking. Zeker de moeite waard en zeer zeker voor herhaling vatbaar

Noten zijn van een eerste klas kwaliteit.

Na de bestelling het pakket afgehaald in Strijen. Ging prima

Heel tevreden over de kwaliteit en snelle levering

Heel tevreden over de kwaliteit maar ook over de verpakking. Men heeft de keuze voor een simpele zak. Daar ik mijn producten bewaar in altijd dezelfde dozen vind ik dat top.

Heerlijke producten

Voor de kerst allerlei spullen besteld en dat was geen verkeerde keus. Zalige chocolade en merk om zelf tulband te bakken. Zeker voor herhaling vatbaar

Fijn assortiment noten en zaden. Mag van mij nóg meer biologisch assortiment worden, met meer achtergrondinformatie waar producten vandaan komen. Daarom 4 sterren.

Mooie producten voor een schappelijke prijs.

Een plek waar je steeds weer terugkomt.

Ik heb goede ervaringen met de nootenshop. Ik krijg wat ik bestel op tijd en goed ingepakt. Het is zoals beschreven is op de website.

Topwinkel

Topwinkel over het algemeen goedkoper, Alleen lijnzaad kun je nu beter bij de boni kopen

snel en top kwaliteit

Een leuk assortiment wat bij mijn gezonde voeding past. Ik ben graag regelmatige klant.

Prima eerste ervaring!

Eindelijk de Notenshop ontdekt. Ik bestel al jaren on line biologische rozijnen en cranberries en allerlei noten. Nu voor het eerst een alles in 1 bedrijf gevonden die kwalitatief en prijstechnisch zeker niet onder doet voor de andere aanbieders.

Snel

Snelle levering en goed verpakt,fijn als alles heel blijft

Levering en producten van de notenshop zijn heerlijk en op tijd, soms kan t door de drukte iets langer duren maar dat wordt aangegeven tijdens de bestelling.

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291CR Strijen