Levering niet ontvangen

Bestelling was voor kerst. Door post nl nooit geleverd Lag een week bij post nl zonder bericht Dus terug laten sturen

Ik bestel hier al jaren en de spullen worden snel geleverd en zijn goed verpakt en van prima kwaliteit. Ik zou wel willen adviseren om te kijken of jullie minder plastic verpakkingen kunnen gebruiken in deze tijden van duurzaamheid. Met vr gr Monique

Top Produkte

Verschillende keren bestellt. Altijd topkwaliteit

Topshop

Ik blijf terugkeren als klant.

Snelle service En goede producten En betaalbaar

Heerlijke citroenrasp

Overheerlijk

Lekkere snack voor tussendoor

Altijd goede en verse kwaliteitsproducten

Verse en kwalitatief goede producten. Altijd een plezier om te eten of te verwerken.

Ik bestel al een poosje bij de Notenshop en ik ben zeer tevreden over alles wat ik tot nu toe besteld heb, en zal dat in de toekomst ook blijven doen, kortom ik ben een tevreden klant. De beste wensen voor 2025! Succes

Lekkere noten

Goede prijs en lekkere noten

Uitstekend weer!

Goede producten, snelle levering.

Super vers.

De bestelling was goed verpakt en snel geleverd. Heerlijke notenmix, ik heb al meerdere keren besteld .

Heerlijk verse producten

Altijd vers , goed ingepakt en heerlijk van smaak.

Goede service, producten zijn netjes bezorgd.

Super makkelijk

Lekker rustig je boodschappen doen. Ideaal.

Fantastisch!

Goede kwaliteit, prima verpakking en bezorging! Zeker aan te raden.

Klantenservice

Ik koop al heel lang bij de Notenshop, altijd heel tevreden, maar nu heel erg teleurgesteld. Altijd dezelfde havermout en nu is deze veranderd. In plaats van een prachtig graanproduct, lijkt het wel of er nu bloem aan toe is gevoegd. Bij de overnight oats is 's ochtends de havermout bijna opgelost en is het 1 grote slijmberg. Vraag je ernaar bij de klantenservice, moet ik tig foto's opsturen. Dat is geen antwoord op mijn vraag, ik gooi de andere 3 zakken wel weg. Klant kwijt.

Klantenservice

Goede service, kwaliteit en prijs.

Veel keuze, goede bezorging, goede kwaliteit prijs verhouding.

Slechte klantenservice

Sinds overname is dit echt verslechterd. Door een fout op de site wordt bij het kiezen van een afhaalpunt het factuuradres automatisch aangepast naar het afhaalpunt. Dan wordt de bestelling daar geweigerd, teruggestuurd en crediteert de notenshop onder inhouding van crediteringskosten ad. EUR 2,50. Ondanks diverse contacten per e-mail geen enkele erkenning voor de fout op hun site. Pas toen ik dit op trustview had gezet kreeg ik bericht dat ik de 2,50 kon terugkrijgen en wellicht beter elders kom bestellen. Daar heb ik voor bedankt. Ben ook zeer benieuwd of deze recensie de site haalt, ik betwijfel het. Ik ga hier ook geen tijd meer in steken.

site werkt goed assortiment is goed update als iets weer beschikbaar is

De Notenshop is top

De Notenshop heeft goede producten en een snelle levering

Super vers en perfect verpakt!

Bestelling maken is bijna een feestje, zoveel en prima kwaliteit.

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291CR Strijen