Prima webshop

Goede producten en snelle levering

grote keuze

Snelle bezorging en grote keuze Heel goed

GeNoten!

Alle artikelen van goede kwaliteit en netjes verpakt. Heerlijke pristachepasta zonder toevoegingen. Kadayif kun je hier al voorgebakken aanschaffen. Scheelt weer een stap bij het maken van een Dubai cheesecake.

Heel erg blij mee

Heel goede bakproducten gevonden wat we zeker voor terug komen

Mijn adres voor noten!

Niet goedkoopp, maar noten zijn kennelijk duur.

Alles heel netjes verzorgd en vers verpakt een aanrader

Heel veel keuze, lekker dingen. Een min punt.. ben echt verbaasd en teruggesteld dat RUNDER GELATINE zit in die Californië mix.Dierlijke producten hoorde niet in gedroogde fruit

perfect

Altijd lekker vers en snel geleverd dus uiterst tevreden en vriendelijk personeel

Hele snelle en goede service.

Hele goede en snelle service n.a.v. bestelling. Ook als iets niet op voorraad is altijd correcte melding.

Duidelijke omschrijving van wat er in de noten zit of is toegevoegd.

Snelle levering en altijd goed ingepakt!

Goede kwaliteit, lekkerste biologische pindakaas

Snelle levering, prijs/kwaliteit is heel goed, heerlijke noten en pindakaas.

Hele fijne webshop

Hele fijne webshop met groot assortiment. Verzending binnen 24 uur zou nog fijner zijn. Sommige producten zitten nog in plastic, die ook duurzamer in glazen potten of papieren zakken kunnen. Een groot assortiment voor een goede prijs. Fijn dat je bij sommige producten kan kiezen ik hoeveelheid. Zeer tevreden!

Goede producten

Prima producten en gemakkelijk online te bestellen. Producten worden goed verzorgd verzonden. Veel keuze.

positief

Goed product en optijd geleverd.

De Notenshop: altijd goede kwaliteit en billijke prijzen

De Notenshop altijd goede kwaliteit en billijke prijzen

Super fijne webwinkel!

Overheerlijk assortiment, altijd snelle levering!

kwaliteit en biologisch

goede producten, snelle bezorging

Uitstekend amandelmeel

Uitstekend amandelmeel van constante kwaliteit en snel geleverd.

Fantastische kwaliteit amandelmeel, snelle levering

Fantastische kwaliteit, snelle levering!

Heerlijke producten,goede service

Lekkere producten

geweldige producten en snelle acurate levering

de gedroogde pruimen en minivijgen zijn overheerlijk en de noten zijn echt vers en een tijdige levering.

Snelle levering, heerlijke producten!

Ik bestel al een paar jaar met regelmaat bij de Notenshop. Het is een fijne winkel met breed assortiment en de levering is snel.

Snelle levering en altijd goed verzorgd. Niets op aan de merken, gewoon zoals het hoort te zijn !

Netjes geleverd

Goede kwaliteit prijs verhouding en netjes verpakt

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291CR Strijen