Glutenvrije producten zijn gezond en lekker.

Fijne shop om glutenvrije producten te kunnen bestellen van goede kwaliteit! Kijk er naar uit dat er nog meer glutenvrij bij komt.

Snel en goed

. Niet zo lekker als vers gebrand zoals op de markt in Antwerpen

Heerlijke noten

Heerlijke noten

Goede artikelen vers en snel geleverd

Zwarte walnoten

De zak walnoten bestaat helemaal uit zwart geblakerde noten. Hoe het kan gebeuren, geen idee. Walnoten horen m.i. mooi geel te zijn. Ik heb niet aan de bel getrokken omdat ik heen zin heb in de heisa, zit middenin een verhuizing. Ik zal dus waarschijnlijk niet meer bij u bestellen.

fantastic

ordering is easy. Everything is what the product says it is and my friends and family lover what I have shared with them

Super producten

Veel variatie

goede kwaliteit voor de juist prijs

prima verpakking, verse noten, goede service

Tevreden klant er is wel ruimte voor verbetering

Ik koop al jaren bij de notenshop en ben over het algemeen tevreden. Negen van de tien keer ben ik tevreden met de kwaliteit van de noten, maar soms ontvang ik een bestelling waarbij de noten te lang gebrand zijn. Dan zijn ze te droog en smaken ze wat bitter, dus niet lekker. In de vier jaar dat ik noten bij ze heb besteld, is dit tot nu toe drie keer gebeurd. Ik heb nooit bij ze geklaagd; misschien had ik dat moeten doen zodat ik ze de kans had kunnen geven om dit te rectificeren. Daarom geef ik ze vier van de vijf sterren, want ik neem aan dat de noten een eindcontrole krijgen. Ze zouden dan moeten weten of die ene batch kwalitatief niet goed waren.

Top kwaliteit

Lekkere noten! Alleen de prijs schiet omhoog. Chocolade Amandelen zijn bijna de helft duurder geworden in 1 jaar! Als de cacaoboeren meedelen in de winst vind ik t goed!

Altijd goede kwaliteit

Goede kwaliteits producten. Aantrekkelijke prijzen en snelle levering.

Lekkere chocolade. . Goede service en Snelle levering door dhl. Goede keuzes via de app, en snel.

Uitstekende kwaliteit, snelle levering.

Uitstekende kwaliteit, snelle levering.

Uitstekende webshop met aantrekkelijke prijzen

Voor het eerst een bestelling geplaatst en zeer tevreden over hierover. Webshop is overzichtelijk en de prijzen zijn zeer aangenaam. Verzending en bezorging waren beide goed verlopen en de bestelling was correct ingepakt. Hier kan je zonder zorgen bestellen!

Lekkerrrrrrr...

Voor herhaling vatbaar.

Super tevreden over de producten maar laatste tijd veel niet op voorraad

Ik koop mijn zaden, pitten, melen, etc. al jaren bij De Notenshop. Ruime keuze en ook veel biologisch. De laatste tijd wel erg veel niet op voorraad waardoor ik bestellingen moet uitstellen of in delen moet doen, daardoor deze keer geen 5 sterren maar 4.

Producten vers en snelle levering. Goed verpakt

Goede producten en goede service

De producten zijn kwalitatief goed! Het wordt altijd snel geleverd, zo nodig wordt er goed gecommuniceerd. Dik tevreden dus!

Erg prettig!

Alles verliep gewoon goed: zo hoort het. Houden zo!

Ik ben fan

Heerlijk, handig, vers. Ik bestel hier graag.

Goedkoper, maar wel kwaliteit!

Ik ben heel blij met de notenshop. In het kader van gezondheid kun je al heel snel veel geld kwijt zijn aan producten. Nu vind ik wat extra betalen logisch, maar soms gaat het wel 2-3x over de kop. De notenshop is echt een aanrader, ze zijn veelal zelfs goedkoper dan de supermarkten. Dus eens in de zoveel tijd een wat grotere bestelling is voor mij echt top! Ik ben blij dat jullie er zijn!!!

Top producten en snelle verzending

Altijd weer top,producten voor een eerlijke prijs. Ook een zeer snelle levering

Correcte en snelle levering alles ziet er lekker uit goed verpakt Ben dik tevreden

Snelle service, lekkere waren

Top bedrijf, snelle service en heerlijke etenswaren

lekkere noten, snelle levering

Op Google naar paranoten gezocht en de notenshop gevonden. Gelijk besteld. Lekkere noten 3 snel geleverd

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291CR Strijen