Zowel producten, verpakking, versheid en snelle verzending. Tot nu toe uitstekend geregeld

Goede kwaliteit noten voor een eerlijke prijs

Ik bestel graag bij De Notenshop omdat zij veel betere kwaliteit noten leveren voor een vergelijkbare prijs dan wat je in de supermarkt zult vinden.

Groot van vele producten!

Ik zie teveel lekkere dingen. En alles wat ik tot nu toe heb besteld is het beste van het beste. Heb zelfs mijn zus ook al overtuigd.

Gewoon goed

Goede kwaliteit noten en zaden. Makkelijk bestellen en verrassend snel in huis al jaren klant

Overzichtelijke webshop met goede producten.

De Notenshop heeft een zeer uitgebreid assortiment, de site is zeer gebruiksvriendelijk en de levertijden erg netjes. Onze eerste bestelling is naar tevredenheid en we weten zeker dat we ook in de toekomst graag weer bestellen bij De Notenshop. Tot die tijd genieten wij van de versheid van de geleverde producten, heerlijk!

KEURIG OPTIJD GELEVERD

EN ZOALS ALTIJD ZIJN DE DADELS SUPER ZACHT.

altijd perfect

de levering e. kwaliteit is super

Fijne producten

Via de website altijd goed te bestellen. Veel verschillende producten te krijgen, groot assortiment.

Verslavend

Super lekkere kwaliteitsvolle producten. Snelle levering en professionele klantendienst wat wil je meer.

Goede service, kwaliteit, bovengemiddelde prijzen en porto

Goede service, kwaliteit, bovengemiddelde prijzen en porto

Goede kwaliteit, mooi aanbod, weinig voorraad

We bestellen regelmatig een verscheidenheid aan producten bij De Notenshop en we zijn eigenlijk altijd tevreden over de kwaliteit. De prijs/kwaliteit verhouding valt over het algemeen ook goed mee, al merk ik dat de prijzen tegenwoordig wel wat hoger beginnen te liggen. Mijn enige minpuntje is dat ik de laatste tijd regelmatig bots tegen producten die uit voorraad zijn. Je kan dan wel opgeven om een bericht te krijgen wanneer het weer binnen is maar dat werkt niet (heb dat nochtans al gemeld). Je kiest dan ofwel een alternatief of koopt het ergens anders en beide zijn eigenlijk geen goede oplossingen.

De Notenshop blijft top !!!

Één wens heb ik toch, ergens op de site (bij de recepten?) zou ik graag een lijstje zien met het recept om noten te roosteren. Voor alle soorten! Waar bij ook nog staat welke noten je niet mag roosteren.

Een snelle levering met goede kwaliteit Walnoten

De walnoten die ik eerder had gekocht waren erg lekker en die ik nu heb gekocht zijn ook rauw en gepeld en ik weet nu niet direct of die ook erg lekker zijn maar daar gaat ik wel vanuit want ik had al eerder andere rauwe walnoten bij denotenshop gekocht en die waren ook lekker.

Bestelling wordt snel geleverd

Nu voor de tweede keer bij de Notenshop amandelmeel besteld. De prijs is goed. De bestelling wordt volgens afspraak bezorgd. Het product voldoet aan de verwachtingen. Het meel is wit, fijn gemalen en goed bruikbaar om koolhydraatarm mee te bakken.

Alle noten zijn altijd erg vers en heel goed van smaak

heel lekker

hele lekkere noten en heerlijke pindarotsjes

Superfijne webshop. Echt aan te bevelen

Prima webshop. Noten en andere artikelen zijn altijd vers en van goede kwaliteit en scherp geprijsd

Geweldige notenshop, van alles hebben ze.

Me ochtend ontbijt Ben onder tussen al een aantal jaren klant, maar ik ben alleen dus gaat het niet zo snel op, ik heb laatst zaden en pitten besteld, zoals: Zonnebloempitten, Pompoenpitten, Lijnzaad Heel, Tarwegras poeder. Maanzaad, Chiazaad, Sesamzaad Gepeld, Quinoa wit, Hennepzaad gepeld, Fijne kleine noten mix. Dat doe ik allemaal ik een grote bak meng het door elkaar met ook kleineren noten. doe het in potten, en neem elke morgen een grote mok havermout, met 2 a 3 eetlepels mix van zaden en noten en kokos schaafsel tarwegraspoeder, dan gaat er nog een thee lepel kokosbloesemsuiker in en een scheutje kurkumapoeder en Gemberpoeder, wat melk er bij en ff 2.30 min de magnetron en je hebt een heerlijk en gezond stevig ontbijt.

heerlijke noten, altijd snelle en juiste levering

Goede producten, altijd een snelle levering en netjes ingepakt. De producten worden in zeer mooie stevige zakken geleverd. Helaas zijn er altijd wel 1 of 2 producten (die ik graag wil hebben) niet op voorraad, maar er is zoveel keus dat er bijna altijd wel een alternatief te vinden is.

Grote keuze van fijne waren

Een paar kadootjes aan mijn familie via de Notenshop, die veel plezier hebben gedaan. De grote keuze maakte het me gemakkelijk.

Lekkere Medjool dadels en niet te duur ...

Snel besteld en snel geleverd ...

Goede producten

Goede producten voor redelijke prijs en goede kwaliteit. Jammer dat ze bepaalde producten niet hebben.

Geweldige site!

Bestelling snel, netjes en goed verpakt ontvangen Handige stazakken, groot assortiment met prima produkten..bestelde wel eens elders in t verleden, kom toch steeds weer terug bij deze dat zegt toch wel iets.

Grote keuze snelle levering

Uitgebreide keuze, Leuke aanbiedingen Duidelijke makkelijke website Goede vershoud verpakking Snelle levering

Lekkere noten

De noten van de Notenshop zijn lekker en goed verkrijgbaar!

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291CR Strijen