Laden reviews...
3.264 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen snelle levering en degelijke verpakking. De prijs-kwaliteitverhouding wordt regelmatig genoemd als voordelig en de kwaliteit van de producten blijft hoog. Er wordt veelvuldig positief gereageerd op de breedte van het aanbod en de betrouwbaarheid van de service. Al met al een zeer positieve klantervaring.
Hele snelle service, goede kwaliteit nootjes, dadels en havermout voor een hele redelijke prijs
18 August 2026
Monique
Zaandam
Goede producten voor een goede prijs.
Angelique
Rijsbergen
Snelle reactie en uitstekende producten. Alleen is het vinden van de spaarpuntenartikelen nog wel eens heel moeilijk. Dat zou echt eenvoudiger moeten kunnen d.m.v een heldere aanduiding op het scherm en een directe verbinding naar de betreffende pagina. Hartelijk aanbevolen.
Ds. J.J.
Dirksland
Alle bestellingen behalve de 900 gr notenmix was niet vers.
Linda
Hoofddorp
Ik bestel al jaren bij de notenshop. Uitgebreid assortiment van goede kwalilteit.
Tessa
Castricum
Alles wat ik had besteld is heerlijk. Goede kwaliteit knapperig en smaakvol! Echt een aanrader!!
16 August 2026
Maaike
Wormer
Ik gebruik al een geruime tijd iedere morgen de powermix ongebrand/ongezouten met diverse gezonde nootsoorten in de yoghurt en daar doe ik nog wat rozijnen bij. Heerlijk en een goed begin van de dag die geen honger gevoel geeft tot na het middag uur. Daar ga ik zeker mee door, geen vervanger nodig.
16 August 2026
Hans
Beuingen
Shop regelmatig bij de notenshop en ze stellen nooit teleur, elke x weer wat nieuws in t winkelmandje!
15 August 2026
Kai
Hoogvliet Rotterdam
Alle producten zijn vers Leuke aanbiedingen
15 August 2026
Marjan
Malden
Nooit gedoe, voorraad op de site is altijd up to date. Verzenden bezorgen is altijd helemaal volgens plan
Wouter
Hilversum
Proefpakketje van iets anders bij de verzending zou leuk!
Linda
HEERLEN
Het makkelijk om online te bestellen Goede kwaliteit en goede service en snel geleverd.
Ingrid
Den Haag
altijd mijn bestelling prima in orde bezorgd ik ben zeer tevreden! mvg het knoflookvrouwtje
lenny
HARMELEN
Ik bestel diverse noten en gedroogd fruit. Af en toe zijn de noten net niet lekker vers. Dan zijn ze tegen de houdbaarheidsdatum aan maar toch al slof. Verpakking zou milieuvriendelijker kunnen. Ik probeer de emmertjes zoveel mogelijk te hergebruiken maar het zorgt wel voor veel afval. Veel keuze, makkelijk bestellen op duidelijke webshop, snel geleverd en lekker.
Petra
Laag-Soeren
Stevig verpakt!
Jacqi
Almere
H
Amsterdam
Goede prijs en kwaliteit verhouding
Bianca
Broek Op Langedijk
Lekkere noten. Snelle levering.
Lisette Cremers
Tegelen
Goed product snel geleverd
Erik
Holten
De Notenshop Heeft een overzichtelijke/makkelijke site. Mijn bestellingen worden altijd op tijd geleverd en zijn goed verpakt. Ik heb nooit problemen ondervonden met dit bedrijf.
Elly
Almelo
Eugene Hennekam
Barendrecht
Je kan de kwaliteit van een organisatie pas goed beoordelen aan de hand van hun klachten afhandeling. Na jaren zonder problemen te hebben besteld, ben ik nu zeer ontevreden hoe de Notenschop de klacht afhandeld. Bij het openen van de doos ontbrak er één zak noten. De reactie op de mail was erg formeel. Er wordt meteen uitgegaan van kwade bedoelingen. Na een aantal keren heen en weer en het sturen van foto's, komt er een hele formele reactie dat het toch echt niet hun fout is. Alle leverings voorwaarden worden erbij gehaald en coulance halve wordt mij een vergoeding van 50% van het missende artikel geboden. Wat neer komt op € 10. Na jarenlang bestellingen te hebben gedaan van meer dan € 150 per keer en nooit een klacht te hebben ingediend, krijg ik niet eens het voordeel van de twijfel, ondanks dat ik met beeld materiaal de bewijzen laat zien. Dat tientje mogen jullie houden, maar dit was echt de laatste keer dat ik heb besteld. En ik zal iedereen die ik ken hetzelfde aanraden. Er zitten risico's aan het hebben van een webshop, maar een goede ondernemer kent deze risico's en wentelt ze niet af op de klanten.
Beveelt niet aan
Grenet
Sao Bartolomeu de Messines
Alles is goed verpakt, snelke bezorging ook in het buitenland Ik ben erg blij met allws wat ik toto nu toe heb besteld.
Geke
Hoogeveen
Altijd top kwaliteit
Wim s
Delden
Snelle nette levering en heerlijke spullen
Anneke
JOURE