Geweldig keuzes en kwaliteit
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 59.393 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,4
Review overzicht
Klanten prijzen snelle levering en degelijke verpakking. De prijs-kwaliteitverhouding wordt regelmatig genoemd als voordelig en de kwaliteit van de producten blijft hoog. Er wordt veelvuldig positief gereageerd op de breedte van het aanbod en de betrouwbaarheid van de service. Al met al een zeer positieve klantervaring.
Geweldig keuzes en kwaliteit
Widi Den Hartog
Meerkerk
Ik heb al aardig wat bestellingen gedaan en blijf terugkomen. Goede prijzen, fijne producten
Anke
NIJMEGEN
Een prima website Netjes bezorgd Prima spul. Gaat er iets fout dan wordt dit prima opgelost. Dus ik ben dik tevreden
Thea Brouwer
ROSMALEN
Een groot assortiment.Leuke winkel én website.De kado artikelen zijn ook een aanrader en verrassing voor degene waar je deze aan geeft.
heleen de koning
s Gravendeel
Ruime keuze, ook uit biologische producten en hoeveelheden. Wordt altijd vlot bezorgd en ziet er altijd netjes uit. Kwaliteit van de producten is ook altijd goed.
Fien
Serooskerke
Altijd topkwaliteit producten. Al je vragen worden netjes beantwoord. Snelle levering erg lekker!!!
Anita
Reusel
Heerlijke chocolade en overige lekkernijen.
Alda
Cuijk
This family owned nuts shop has great service and good product assortment.
Notenshopper
Nederland
Onze zoutmolen liep telkens vast door het slechte zout. Sinds we het grove lavazout van de Notenshop gebruiken gaat het een stuk beter.
Roel
Utrechtse Heuvelrug
Goede verse producten, keurig verpakt, snelle levering. Belangrijkste heerlijke producten voor een goede prijs. Variatie in het assortiment en ook diverse verschillende aanbiedingen.
Nadira
Amsterdam
Macademianoten gekocht voor de verjaardag van een vriend, dat was een geweldig cadeau. Dat waren de beste noten die hij ooit had gegeten. De chocolade variant vond hij iets minder lekker. Maar voor mezelf had ik chocolade pinda's en die waren juist heel lekker.
Kien
Schiedam
De keuze is reuze Keurig verpakt Geleverd binnen 48 uur Regelmatig aanbiedingen Lekker noten
Marko
Ravenstein
Zeer goed assortiment, webshop en communicatie
30 September 2026
Emile
Wolthuis
Heb al diverse keren besteld en de producten zijn stuk voor stuk uitstekend. De ananas stukken zijn voor mij het ultieme genieten.
27 September 2026
Nelleke
Dwingeloo
26 September 2026
Anita
Sint Pancras
De Notenshop heeft iedere week een leuke dagactie, maar helaas gebeurt het regelmatig dat producten die bij zo’n actie horen niet meer op voorraad zijn. Ook deze keer wilde ik gebruikmaken van de actie, maar de noten die ik daarvoor wilde bestellen waren niet meer beschikbaar. Dat is behoorlijk frustrerend bij een actie die maar één dag geldig is. Een aanbieding is natuurlijk leuk, maar dan moet er naar mijn mening wel voldoende voorraad zijn om er die dag daadwerkelijk gebruik van te kunnen maken. Anders heb je als klant weinig aan zo’n actie.
Beveelt niet aan
23 September 2026
Willy
Ede
Ik bestel al een hele tijd bij jullie en was altijd zeer tevreden. Mijn vriendin Gwenny Cox heeft bestelling 5201026188 voor haar en mij geplaatst. Ik had oa een zak ongezwavelde abrikozen besteld en toen ik de zak opende waren ze beschimmeld. Ik stuurde jullie op 29/08 om 17:39 een mail met foto's en heb tot op heden nog altijd geen reactie van jullie mogen ontvangen. Ik ben zeer teleurgesteld dat hier niet op gereageerd wordt.
Beveelt niet aan
18 September 2026
Chantal
Sint-Truiden
Beste,
Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te lezen dat de ongezwavelde abrikozen beschimmeld waren. Dat is uiteraard niet de kwaliteit die u van onze producten mag verwachten.
We begrijpen daarnaast uw teleurstelling over het uitblijven van een reactie. Inmiddels hebben we op uw e-mail gereageerd en hopen we het op deze manier netjes met u op te lossen.
Onze excuses voor het ongemak.
Met vriendelijke groet,
De Notenshop
Goed producten, goed en vers, groot aanbod Het zou alleen fijn zijn als ze nog iets sneller kunnen verzenden. duurt meestal 3/4 dagen voordat het binnen is
16 September 2026
Tim
Medemblik
Ik ben zeer tevreden over de notenshop. Goede kwaliteit- prijsverhouding, degelijk verpakt en je krijgt waar voor je geld. Groot assortiment en heerlijke producten. Ik ben fan.
16 September 2026
Sandra
Mussel
Zeer tevreden over de producten en snelle levering
15 September 2026
Henriëtte
Malden
Heerlijk genoten
Arjan de Bakker
Zuidland
We genieten van alle soorten lekkere noten,de pure chocolade pindarotsjes zijn meer dan verrukkelijk.
Marion Wientjes
Haaksbergen
Bij de notenshop vind je ruim keus aan de lekkerste noten, notenmixen en chocolade. Niet duur en snel in huis. En ook nog eens handig verpakt in potten die goed opnieuw te sluiten zijn waardoor je noten ook lang vers blijven. Ik ga nergens anders meer heen!
Suzanne
Wateringen
Heerlijk Vers Je kunt er niet vanaf blijven
Har Dekkers
Landgraaf
Het is een hele lekkere granola, die koolhydratenarme :-) jammer dat er altijd zoveel lekker bij staat. Zoals chocolade amandelen (witte, verrukkelijk gewoon) de pindarotsen , want dat zijn het lekkere groet, ook heerlijk. Kortom alles is lekker en goed verzorgd, netjes ingepakt en opgestuurd. Fijn zo, erg blij met ze!
Liesbeth de Wijs
Bunde