Geweldig!!

Ik bestel geregeld van noten, zaden en heerlijke snacks en alles is altijd even vers en zeer smakelijk!!

Zeer goede produkten

De noten zijn echt heerlijk, vers en smaakvol. Bakprodukten ook prima! Snelle levering.

Degelijke producten aan redelijke prijzen, correct geleverd.

Tevreden klant al meermaals teruggekeerd!

Vlotte duidelijke communicatie en keurige zending

Producten precies zoals omschreven met een goede duidelijke communicatie over producten en zending

Een fijn, eerlijk en betrouwbaar bedrijf waarmee het prettig zaken doen is. Snel maar alles geweldig verpakt. Grote klasse!!!!

Prettig, snel en betrouwbaar

Ik werd verrast door het aanbod en de prijs. Heb zeer prettig gewinkeld en de spullen vlot ontvangen, alles goed verpakt.

Heerlijke noten

Heerlijke biologische noten en notenpasta.

Prima product, maar zat niet in de originele zak maar in een van notenshop

Ik heb callebaut melk 1kg gekocht, maar dit kwam niet in een standaard 1kg zak van callebaut zelf, maar in een van de notenshop.

Netjes in een goede, stevige doos ingepakt.

Goede kwaliteit en goede service.

zoals steeds snelle en verzorgde levering

gevarieerde mengeling,

Voor de kerst een en ander vast besteld. Kreeg al snel de mail dat het klaarlag. Producten altijd allemaal van goede kwaliteit.

Geweldige producten

Helaas is Hongarije UPS een waardeloze koeriersbedrijf. Ik moet elke keer 8-10 dagen wachten dat mijn pakket bezorgd wordt... Van Nederland duurt het 4 dagen tot mijn Notenshop bestelling bij Budapest UPS is daarna is +10 dagen dat ik op mijn bestelling ben aan het wachten Als ik UPS bel, zeggen ze steeds dat nijn pakket onderweg is...

Super opgelost door de Notenshop.

Bestelde zending werd niet geleverd maar wel door DHL als geleverd gemeld. De notenshop heeft onderzoek verricht en uiteindelijk mij schadeloos gesteld, bedankt.

er zijn geen woorden voor is gewoon goed

jullie hebben gewoon goede producten, en klant vriendelijk aan de foon

Happy New Year

Prima producten

Mijn noten, pasta's en andere superfoods bestel ik altijd hier. Snel geleverd, goede prijs.

altijd goed

en op tijd, goed verpakt

Goede kwaliteit, verzending zou sneller kunnen

Echt goede kwaliteits producten

Perfekt verpakt

Noten en pitten etc zijn van goede kwaliteit levering gaat snel! zelfs hier in Duitsland ;)

Lekker

Producten zijn goed

Lekker spul van goede kwaliteit.

Prima service en goede kwaliteit produkten tegen redelijke prijzen, behalve de gevriesdroogde ananasstukjes. Die waren duur: ruim €8 voor 125 gram.

Goede webshop

Zeer goede shop. Altijd goede en verse produkten, en snel geleverd. Blijf hier bestellen.

Groot assortiment, snel geleverd, niet erg duur

Een aantal keer per jaar sla ik bij de Notenshop allerlei soorten biologische noten, pitten en zaden in. Voor een schappelijke prijs!

Hele fijne shop om te bestellen vooral de bio producten zijn geweldig!

Altijd goed

Altijd goed