Reactie van het bedrijf
Beste,
Hartelijk dank voor uw melding via de Kiyoh,..
Wij hebben inderdaad een navraag uitgezet bij PostNL en daarop het volgende antwoord ontvangen. Mogelijk heeft één van mijn collega’s u hierover al telefonisch geïnformeerd.
PostNL heeft aangegeven dat er in dit geval geen foto’s van de levering zijn gemaakt. Daarnaast geven zij aan dat de geadresseerde zelf voor deze afleverwijze heeft gekozen en daarmee akkoord is gegaan met de bijbehorende voorwaarden. PostNL kan voor ons helaas niet inzichtelijk maken welke aflevervoorkeuren door de geadresseerde in het eigen PostNL-account zijn ingesteld.
Omdat de zending volgens deze afleverwijze is bezorgd, kunnen wij in dit geval helaas geen aanspraak maken op een vergoeding via PostNL.
Zoals ik u telefonisch ook adviseerde, kan het verstandig zijn om deze aflevervoorkeur in uw PostNL-account aan te passen, bijvoorbeeld door een andere afleverplek te kiezen die niet direct voor de deur is, of door deze optie uit te schakelen.
Mocht u ons kunnen helpen met aanvullende informatie, dan zouden wij eventueel nogmaals kunnen proberen om dit bij PostNL onder de aandacht te brengen. Hierbij kunt u denken aan een foto van de afgesproken afleverplek, eventuele camerabeelden van de leverdag en het levertijdstip, en het ondertekende document dat in de bijlage was toegevoegd.
We hebben u een nieuw pakket aangeboden, en we hebben u graag willen helpen met dit ongemak, indien het voor u naar wens is opgelost hopen we wel dat u alsnog een heroverweging zou willen nemen om uw keuze in te zetten voor een voldoende.
We hopen het,..
Met vriendelijke groet,