Laden reviews...
3.559 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen snelle levering en degelijke verpakking. De prijs-kwaliteitverhouding wordt regelmatig genoemd als voordelig en de kwaliteit van de producten blijft hoog. Er wordt veelvuldig positief gereageerd op de breedte van het aanbod en de betrouwbaarheid van de service. Al met al een zeer positieve klantervaring.
We zijn blij met de biologische producten die te bestellen zijn. Prima kwaliteit! Zo hebben we een verantwoord ontbijt en kunnen we ons eigen biologisch brood maken.
4 August 2026
Paul
Utrecht
Super winkel, mooie producten, redelijk goede levering. Ik zou meer 'gezondere' producten willen zien: Onbewerkt, minder suiker, meer biologisch, onbespoten etc.
Sander
Zandvoort
Over het algemeen kwalitatief goede producten, met af en toe een uitschieter die wat minder is helaas.
Marja
Nieuwerkerk aan den IJssel
Ruim aanbod aan (h)eerlijke produkten, maar ook voor de chocoladeliefhebbers regelmatig iets nieuws. Hoogstaande kwaliteit grondstoffen en accurate klantendienst. Voor mij een 10 ! Dank je wel medewerkers van De Notenshop; jullie moeten het uiteindelijk allemaal tesamen waarmaken. Succes verder ! Met hartelijke groeten, IT
Ilona Tops
2440 Geel
Goede verzorgd product. Heerlijke smaak.
Jac Weststrate
's-Gravenhage
Ik ben zo blij dat ik De Notenshop heb gevonden! Ze hebben een enorm uitgebreid assortiment en het de verse noten zijn zoveel lekkerder dan die uit de supermarkt! Ze blijven ook lang vers en lekker, wat fijn is als je een voorraadje aanlegt ;) en ik ben heel blij met de service. Oh, en je betaalt ook nog eens minder voor de noten dan je in de supermarkt zou doen. Ik blijf klant!
Marieke
Haarlem
Prima producten
Johan
Wageningen
Producten zijn altijd prima van kwaliteit. De prijs is redelijk in verhouding tot de kwaliteit en het versturen gaat ook steeds vlotter.
H.M. Winter-Muilman
Zoetermeer
Duidelijke website, goed prijs-kwaliteit, bij vragen krijg je vlot een antwoord en eventuele problemen worden goed opgelost.
carine
Nieuwpoort, België
Ik vind de Notenshop een goeie webshop hebben. Veel lekkere artikelen met goeie prijzen. De aanbiedingen zijn heel leuk alleen soms wel snel op :-(
sabina bakker
Baarn
Altijd op tijd, snel en heel zorgvuldig geleverd. Beste kwaliteit en goede service!
Reza
NOORDELOOS
Ik had bij mijn bestelling een pot notenpasta die was opengegaan en alle olie was eruit gelopen; een vieze vette bende was het geworden. Helaas kreeg ik geen nieuwe pot en ook geen geld terug. Er werd mij een tegoedbon aangeboden (met een erg uitgebreide inwisselinstructie, zodat ik vermoed dat dat inwisselen niet erg makkelijk zal gaan) maar zonder vermelding van het bedrag, dus dat weet ik niet want ik heb niet weer besteld.
Ada
Alkmaar
Online bekeken, besteld en daarna rap en gratis in Duitsland geleverd gekregen. Prima verpakkingen, sommigen hersluitbaar.
Kamiel
Massenbachhausen
Prima noten. De smaak is goed. De levering ook. De gemengde notenpasta waarvoor je kunt ‘sparen’ is heerlijk (wanneer komt die in de verkoop?). Jammer vind ik wel dat de walnoten in de ongezouten gemengde notenmixen vooral kleine stukjes zijn (geen hele walnoot in zicht) en dat dat binnen de kwaliteitsnorm valt.
F.
Boskoop
De beste en de lekkerste noten
Priscilla Quaak Meinders
Vlaardingen
Top spullen
Ivonne
Blauwestad
Het is elke keer weer een feestje om een doos vol lekkers binnen te krijgen
Ward
Wormerveer
Ook deze keer weer heerlijke noten ontvangen. Waren snel geleverd
Carinta Pouw
Oude Wetering
Mooie producten voor betaalbare prijzen.
Patricia
Vries
Uitgebreid aanbod, goede prijs/kwaliteits verhouding. Alles goed verpakt en redelijk snelle levering. En dan natuurlijk heerlijke producten. Kortom geweldig genoten.
Reinier Vries
Oldemarkt
Ik heb net zelf en mijn twee volwassen zonen de chocolade met aardbei geproefd. We hebben het allemaal niet helemaal opgegeten. De aardbei smaakt nergens naar( ik zag net 5%aardbei) en de chocolade heeft weinig smaak. Echt een miskoop.
Rose
Amsterdam
Goed verpakt, al vele jaren trouwe klant, ruime keus
Jaap
Amsterdam
Heel fijn amandelmeel tegen een schappelijke prijs, ondanks de forse prijsstijgingen overal. Snelle levering.
Kaatje
Dronten