Laden reviews...
3.924 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen snelle levering en degelijke verpakking. De prijs-kwaliteitverhouding wordt regelmatig genoemd als voordelig en de kwaliteit van de producten blijft hoog. Er wordt veelvuldig positief gereageerd op de breedte van het aanbod en de betrouwbaarheid van de service. Al met al een zeer positieve klantervaring.
De vervoerder had onze bestelde producten beschadigd maar we hebben zonder problemen vervangende producten gekregen van De Notenshop.......TOP
Bert
Reeuwijk
Snel ontvangen en in goede staat
Mahmood
Etten-Leur
Ik ben erg tevreden over De Notenshop. De levering is altijd snel en netjes verzorgd. De producten die ik gebruik zijn van uitstekende kwaliteit en smaken heerlijk vers. Ik bestel hier met vertrouwen en kan De Notenshop zeker aanbevelen.
Franciska
Zoetermeer
Kwaliteit van noten slecht, groot deel van de noten erg zacht. Dit aangegeven bij de webshop en die hebben aangegeven dat de noten van dezelfde badge goed zijn en dat het normaal is dat de noten zo zijn. Ik heb vaker verse rauwe noten gehad en die waren zeker niet zo. Werd erg makkelijk gezegd dat ik dan maar de noten zelf moest gaan roosteren. Ik vond het uiteindelijk niet waard zelf de retourkosten te dragen en dan als het volgens hun wel goed was de noten weer terug te krijgen.
Beveelt niet aan
Ashna
Hoofddorp
Wij bestellen regelmatig bij de Notenshop en dat is tot dusver goed bevallen. Ze hebben een mooi assortiment.
PHdJ
Online
J. D.
Apeldoorn
Naast de noten nu ook dopure hagelslag ontdekt. Ook heel erg lekker.
Hans
Grubbenvorst
Bij mijn laatste bestelling had DHL mijn pakket terug gestuurd zonder een afhaalcode te hebben gestuurd. Dit werd door de Notenshop duidelijk uitgelegd hoe daarmee om te gaan. Geld van bestelling werd op mijn bankrekening gestort toen het bij hen gearriveerd was. Toen kon ik alsnog dezelfde bestelling plaatsen. Jammer van DHL, maar prima verklaring, communicatie en oplossing van de Notenshop.
Yvonne van der Laan
Diemen
Altijd heerlijke nootjes en als,je vragen hebt wordt je keurig en snel m.geholpen
Ria
Aarlanderveen
Heeeel veel verschillende producten. Lekkere noten en pitten besteld om zelf granola mee te maken. Aanrader! Volgende keer bestel ik weer bij de Notenshop.
Joyce
Neder-betuwe
Mijn favorite notenshop, bestel al mijn noot en zaad en gedroogde fruiten bij De Notenshop. Goede prijs en kwaliteit.
Mina
Hillegom
Groot assortiment, Genoeg keuze. Snelle verzending.
Wytske
Noardburgum
Mooie kwaliteit noten. Op tijd geleverd. Goed verpakt. Redelijke prijs Kortom voor herhaling vatbaar!
R
Veere
Makkelijk te bestellen en vlugge verzending
Bert
Eijsden-Margraten
Geen komentaar
Beveelt niet aan
Haydee
Rotterdam
zeer goede producten, snelle levering
Michael
Zonhoven
We zijn nog nooit teleurgeteld geweest bij Notenschop
Françoise
Booischot
Altijd vers en blijven langs goed.
H
Emmeloord
Een ruim assortiment, kwaliteit en betaalbaar
Marjan
HAREN GN
Fijne producten, vlotte levering
Wendy
Zuidveen
Alles prima waliteit
Francien
Bernheze
Fantastische webshop met mooie producten en nog betaalbaar
Inge
Haaksbergen
Kilozakken zijn voordeliger zoals zonnebloempitten bio. Ze zijn vers en goed van smaak evenals chiazaad, gepeld hennepzaad bio en ook de notenpasta van gespaarde punten.
Ina Koning
VOLENDAM
Uitstekende producten! Keurig vlotte verzending van mijn bestellingen.
Joke
Arnhem