De prijzen zijn prima en de levering is vlot verlopen.

Uitstekende kwaliteit, goede service en snelle levering

Goed verzorgd!

Snelle levering en alles goed verpakt! Producten zijn lekker en van goede kwaliteit.

Goede sevice en redelijke kwaliteit

Goed aanbod en in het algemeen goede kwaliteit van producten. Echter bij de biologische noten zitten helaas nog wel eens slechte stukjes tussen. Wanneer je contact opneemt met Notenshop krijg je wel een goede service.

Prima noten

Prima noten maar heb ze wel eens verser/krokanter gehad, ook zitten in de mixen relatief veel pinda’s.

Top kwaliteit

Ale biologische noten koop ik bij De Notenshop. De kwaliteit is altijd uitstekend, de verpakking keurig en de verzending dik in orde.

Altijd vers, smaakvol en uitstekend geleverd!

Heerlijke producten, kadootjes snel en goed geleverd! Blijvertje!

Goede producten

Eenmaal besteld bij de notenshop...dan eet je geen noten meer van de supermarkt. Dadels en gedroogd fruit zijn ook heerlijk. Ik stel vaak pakketje samen als cadeautje voor b.v. verjaardag.

Ik ben blij met alle producten die ik bij jullie bestel

De prijs/kwaliteit verhouding is goed en sinds ik jullie ken koop ik de noten, zaden etc bij jullie

Heerlijke noten snelle levering

Ik ben erg tevreden de noten zijn heerlijk vers en blijven dat ook langere tijd! Ook de andere producten zijn top zoals kokosolie, dadels en notenpaté.

Een van mijn favorite site

Echt een fijne website. Goede dadels en noten. Bakingsoda is de goedkoopste die je gaat vinden. Snel verzonden en goed verpakt.

Snelle levering goede producten

Fijne webshop

Stelt nooit teleur

Ben een terugkerende klant. Super snelle verzending, goeie kwaliteit producten, nog nooit tegenvallers gehad.

1e ervaring is positief

Ik zocht MSM. Het was netjes verpakt. Goedkoper dan de meeste plaatsen.

De Notenshop is voor mij altijd SUPER!!!

Goede kwaliteit en prijs. Keurige verpakking. Prettige bezorging.

Redelijke levering

Vind dat de prijzen van producten te snel stijgen

Ik heb al jarenlange ervaring en kan alleen maar zeggen heel goed kwa kwaliteit en levering

Kwaliteit voor een goede prijs

Kwaliteits producten voor een goede prijs.

Ruim assortiment en scherpe prijzen!

Breed assortiment en duidelijke beschrijving. Verder erg scherp geprijsd en snelle levering. Super tevreden!

Hoge kwaliteit, goed verpakt en snel bezorgd

De producten zijn altijd van hoge kwaliteit, en blijven lang goed. Het assortiment wordt steeds completer. Ik bestel hier geregeld.

Goede producten en service

Goede producten en snelle levering.

Ook altijd leuke aanbiedingen.

Goede producten, veel keuze, goede prijs

DE plek om mijn bakproducten in te slaan, veel voordeliger dan bijv. supermarkten doordat er grotere volumes te koop zijn, goede kwaliteit van de producten.

Goede kwaliteit en lekker

Goede producten van goede kwaliteit. Wel wat prijzig,maar om jezelf te verwennen is dit een beter alternatief dan producten in de winkel.

Mijn go to voor noten (en meer)

Ooit zat hier in de buurt een notenwinkeltje waar ik altijd heen ging, maar toen die sloot heb ik enorm lang gezocht naar een 'vervanger'. Niet gevonden. Tot ik een pakketje van de Notenshop in de hal zag staan, voor de buuf. GeGoogled en meteen een aantal mixen besteld, met zout, zonder zout, gebrand, geroosterd. Echt superblij dat ik nu een nieuwe go to heb. En zelfs ieder jaar een mooie adventskalender, dat had mijn oude winkeltje niet eens ;-)

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291CR Strijen