Laden reviews...
3.956 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen snelle levering en degelijke verpakking. De prijs-kwaliteitverhouding wordt regelmatig genoemd als voordelig en de kwaliteit van de producten blijft hoog. Er wordt veelvuldig positief gereageerd op de breedte van het aanbod en de betrouwbaarheid van de service. Al met al een zeer positieve klantervaring.
Goede kwaliteit en goed verpakt.
Rob
Langeveen
Geweldig zaak
Marinus slooter
's-Gravendeel
its a good site honest and on time im very happy to buy things from them
Omar Yousif
Emmen
De noten blijven vers in de goed af te sluiten emmer
Christien
Alphen aan den Rijn
Makkelijk bestellen, volledige en tijdige levering en heerlijke noten, lijnzaad, chiazaad en chocolade.
Saskia
Purmerend
Voorheen had ik het vijf sterren gegeven. Maar de laatste tijd is de levering zodanig traag, dat ik er niet meer naar uitkijk om te bestellen. Meer dan een week wachten, vind ik echt te lang…
P
Den Haag
Ik ben al jaren klant bij de Notenshop. Ook nu ik in het buitenland woon bestel ik nog steeds bij de Notenshop. Groot assortiment biologische producten, goede kwaliteit en fijne prijzen.
Martijn Prang
Åseda
Alles super goed! En snel geleverd!
Karin Otten
Monsters
Super goed en heerlijk
B
Blij met de notenshop!
Irma
Rijsenhout
Goede artikelen, ruime keuze. Goed geprijsd en geleverd.
Liset
Baarn
Wij vinden de producten van De Notenshop heerlijk. De macadamia's, amandelen, paranoten en cashewnoten zijn allemaal even lekker. Ook de Medjoul dadels, gedroogde vijgen en andere gedroogde vruchten behoren hier tot de favorieten. Voor het maken van onze eigen granola bestellen we regelmatig o.a. speltvlokken, havervlokken, zonnebloempitten en pompoenpitten. De producten worden geleverd in mooie plastic potten, deze zijn handig om nog eens te gebruiken. Direct na het plaatsen van een bestelling is niet meteen duidelijk wanneer deze geleverd wordt en je ontvangt ook niet direct een bevestigingsmail. Voor ons is dat echter geen probleem. Na een dag of twee ontvangen we een track & trace-code en vervolgens wordt alles compleet geleverd. Wij zijn blij dat we deze webshop hebben ontdekt en bestellen er graag opnieuw.
7 June 2026
Robert
Noord Holland
Ik kom vaak bij De Notenshop uit voor mijn bakmeel en biologische produkten. Ruime keuze en schappelijke prijzen. Iedere bestelling klopt en wordt met paar dagen geleverd.
7 June 2026
Joke
Amsterdam
Groot assortiment en de noten zijn allemaal vers en smaken heerlijk
Pipi
Den Haag
Hele fijne shop. Alles verliep voorspoedig en heel netjes ingepakt. Dik tevreden over de bestelde producten.
Paula
Eindhoven
Ik Googelde NOTEN. Ik vond een zeer uitgebreide assortiment noten ,maar ook Weipoeder ,Havervlokken ,energierepen ,en heerljke chocolade ,maar ook kruiden . Kortom een site om te ontdekken . korecte levering ,een aanrader
Wim
Breda
In het winkeltje kom je niet uitgekeken. Alles is even lekker.
Marie
Heinenoord
Bestellingen worden altijd goed en snel afgehandeld. Nu ik voor het eerst een probleempje heb gehad met een bestelling (beschadiging tijdens transport) kan ik ook een mening geven over de service. Ook hierbij ben ik snel geholpen en ben ik zeer tevreden.
Erwin
Deventer
I ordered twice and both times I was very satisfied and really recommend the shopping from them
Majid Ghorbani
Eindhoven
Vers, lekker, snel bezorgd!
Helen
Spijkenisse
De pistache van de laatste bestelling was heerlijk
Leen
Almere
Soms zijn de levertijden wat langer, maar als je dan weer heerlijk kunt genieten van alles wat de Notenshop heeft, dan is dat al snel weer vergeten. Want de producten zijn super!
Maartje
Houten
Ik kan niet anders zeggen dan dat wij zeer tevreden zijn over de Notenshop. Zeer groot assortiment kwaliteitsproducten en goed en snel geleverd.
Mirjam
Halsteten
Iedere keer weer ben ik blij als de doos van de notenshop wordt bezorgd. "yes "! weer een aanvulling op mijn voorraad verse noten. En elke dag eten we er een handje van :)
Anneke
Rijssen
Al jarenlang klant, intussen alleen maar lovende beoordelingen gegeven. Ook deze keer weer, t wordt onderhand routine, uitstekende producten, keurig verpakt. Notenshop is voor mij een topper!
Ton
Baarn