Fijne en duidelijke shop

Dit is een hele fijne shop. De website is heel duidelijk en overzichtelijk. Ik heb al meerdere keren hier iets besteld en zal dat zeker vaker doen.

Heerlijk, (ook) gezond en snel

Zeer ruime keuze, lekkere producten en snelle levering. Ik gebruik het vooral om mijn dagelijkse gezonde maaltijden extra smaak te geven. Kwaliteit is top, zeker een aanrader!

Top kwaliteit product

Product voldoet aan alle verwachtingen. Smaak en kwaliteit is zeer goed.

Maaklijk een voordeliger

Ruime assortiment, alles is te krijgen wat betreft bakken

Bekwaam, vriendelijk en supersnel

Heel slecht

Geen reactie op mail berichten, niks ontvangen

Ik bestel steeds weer en geef het ook door aan vrienden

Verse produkten,duidelijke communicatie.

De producten zijn vers , ze smaken veel beter dan de producten uit de super. Perfecte levering.

Vertrouwde firma

Reeds meerdere keren dadels besteld en zal nog vaker bestellen. De prijs is redelijk en boven de 32 euro geen verzendkosten.

Super goed

Zeer goede kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Goed verpakt

Een betrouwbaar adres voor kwaliteit

Voor mij is dit een plek waar ik graag producten bestel. De kwaliteit staat me aan en de levering is snel. Er is voor mij voldoende keuze uit een breed aanbod.

Heerlijk

Prima levering en houden via mail precies op de hoogte

Goede producten

Ben erg tevreden over de producten en de service. Vooral de gembersap, beter kan je niet krijgen. Niet duur en zonder onnodige toevoegingen.

Prima maar lange doorlooptijd

Noten zijn altijd prima maar ik vind 6 dagen tussen bestellen en bezorgen echt te lang, jammer maar verder oke

Top zaak

Groot assortiment met voor ieder wat wils

Het is een geweldig bedrijf ben blij met ze ik beveel dit bedrijf aan goede artikelen en klantvriendelijk

Altijd goeie ervaringen mee gehad

Allemaal kwaliteitsproducten en de afhandeling van de bestellingen zijn perfect : altijd de juiste producten en afgeleverd in een ongelooflijk scherpe tijd

super

echt geweldige noten

Goede snelle bezorging

Lekkere cashewnoten en pinda's. En ook snel bezorgd. De cashews mogen wat mij betreft iets meer gebrand worden. Wordt de smaak nog lekerder.

Lekkere noten

Heb nog niet alle noten geproefd ,maar welke wel waren lekker . Ook de verhouding noten en pinda’s is goed

De bestelling liet zich even op zich wachten, maar als goedmakertje kreeg ik een emmertje met chocolade hazelnoten gratis bij mijn bestelling! Zo lief!

Fijne winkel met groot assortiment

Ik vind De Notenshop een heel handige online-winkel met een groot assortiment, snelle levering, goede prijzen en mooie producten en verpakkingen. Ben fan!

Netjes verpakt, lekkere producten.

heerlijke noten

Heerlijke noten die goed verpakt zijn. Deze winkel heeft een goede prijs kwaliteits verhouding. Wij zouden zeker opnieuw een bestelling doen

Versteende pistache

Versteende Pistache in de pistache pasta: vreselijk pijnlijk en naar

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291CR Strijen