Laden reviews...
3.941 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen snelle levering en degelijke verpakking. De prijs-kwaliteitverhouding wordt regelmatig genoemd als voordelig en de kwaliteit van de producten blijft hoog. Er wordt veelvuldig positief gereageerd op de breedte van het aanbod en de betrouwbaarheid van de service. Al met al een zeer positieve klantervaring.
Altijd vers en blijven langs goed.
2 July 2026
H
Emmeloord
Een ruim assortiment, kwaliteit en betaalbaar
2 July 2026
Zuidveen
Alles prima waliteit
Francien
Bernheze
Fantastische webshop met mooie producten en nog betaalbaar
Inge
Haaksbergen
Kilozakken zijn voordeliger zoals zonnebloempitten bio. Ze zijn vers en goed van smaak evenals chiazaad, gepeld hennepzaad bio en ook de notenpasta van gespaarde punten.
Ina Koning
VOLENDAM
Uitstekende producten! Keurig vlotte verzending van mijn bestellingen.
Joke
Arnhem
Loes Hazelebach
Rotterdam
Azadeh Alaei
's-Hertogenbosch
Hele fijne webshop,goede producten,veel variatie,snelle bezorging,word goed op de hoogte gehouden vd bestelling via email.en als er toch iets fout gaat wordt het snel opgelost. waarom geen 5 sterren?behoorlijk duur en je moet een behoorlijk bedrag uitgeven voor gratis verzending.Zelfs als je zeer regelmatig besteld(vaste klant)
mirja
terstal
Heerlijke producten en keurig en snel geleverd
Jannie
Leeuwarden
Altijd alles lekker vers en snel geleverd dus super
Jan
Strijen
Goede producten Prijzen oke Netjes geleverd Leuke aanbiedingen
Corina Vaijssrldijk
Hellevoetsluis
De webshop is heel overzichtelijk. De communicatie is helder. De producten zijn goed van kwaliteit. Precies wat ik als klant op prijs stel.
Annemarieke
Hoofddorp
Alles wat ik nodig heb om lekker te kunnen bakken en gezond te eten en snacken is bij de Notenshop verkrijgbaar. Goede kwaliteit, aantrekkelijke prijzen en snel geleverd, dus ik blijf terugkomen.
Centina
Deventer
Snelle levering met producten van goede kwaliteit
Kris Verschaeren
Duffel
Kwaliteit ,goed verzorgd geleverd, en telefonisch bereikbaar.
Marian van den Burg
Den Helder
Ik ben zeer tevreden met de Notenshop. De kwaliteit van de producten is goed en door de mogelijkheid om producten in grote verpakkingen te kunnen kopen, zijn de prijzen concurrerend. de redelijk snelle levering zorgt ervoor dat je de spullen snel in huis hebt.
Lisette
Utrecht
Al gemeld maar de bezorgdienst brengt de bestelling niet aan de deur maar standaard naar een afhaalpunt, terwijl ik gewoon thuis ben, gewoon gemakzucht. Niet blij mee... Ook altijd pas 3 of soms 5 dagen na de besteldatum " geleverd"
Beveelt niet aan
Hoeven A.W. Van Der
Millingen aan de Rijn
Goede kwaliteit in goed hersluitbare zakken
Mario
Nijmegen
Grote keuze mogelijkheid, maar prijzen wel meer dan evenredig verhoogd
RA
Maastricht
Ik koop bij de notenshop en blijf dat ook doen. Altijd de heerlijkste onbewerkte ongebrande ongezouten noten. Meer dan 30 kilo per jaar draai ik er doorheen. Deze shop is top!
Robert
Groningen
goede service en produkten
Henrie Praamsma
Pernis Rotterdam
Koop al jaren hier mijn noten, e.d. Alles van goede kwaliteit
Lutske
Winschoten
Heerlijke noten, Pindakaas en snacks. Makkelijk te bestellen en snel ontvangen.
Lianne
Emmeloord