Reactie van het bedrijf
Beste,
Hartelijk dank voor uw reactie en voor het delen van uw beoordeling.
Het spijt ons oprecht dat u uw ervaring op deze manier heeft beleefd. We zijn momenteel nog steeds volop bezig om met ons nieuwe systeem de verwerking en verzending van bestellingen te versnellen.
Sinds november vorig jaar hebben wij ons magazijn moeten aanpassen en is onze webshop tijdelijk verplaatst. Het egaliseren van vloeren en het implementeren van een geavanceerd inpaksysteem (onze nieuwe robot) vergt helaas meer tijd dan vooraf voorzien.
Wij begrijpen dat het bijzonder vervelend is, zeker wanneer het uw eerste bestelling bij ons betreft, dat de levertijd langer was dan op onze website aangegeven stond.
Inmiddels is onze verbouwing afgerond en merken we dat alles geleidelijk weer de goede kant op gaat. Hoewel wij nog steeds communiceren dat bestellingen na 16:00 uur binnen 48 uur worden verzonden, zien we al duidelijke verbeteringen in onze verwerkingstijden.
Wij realiseren ons dat marketingactiviteiten, zoals het plaatsen van filmpjes, in dit geval niets bijdragen aan het oplossen van de ontstane vertraging.
Nogmaals onze welgemeende excuses voor het ongemak. Wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen, zodat wij kunnen laten zien dat wij uw bestelling sneller en naar tevredenheid kunnen leveren.
Met vriendelijke groet,
Klantenservice de Notenshop.