Prima noten

Fijne noten lekker vers

Top shop!

Altijd goede producten, precies wat je verwacht, goede prijs/ kwaliteit en goede website. Ik ben alleen nog niet zo'n fan van het nieuwe punten systeem. Ik spaar liever voor korting op mijn bestelling als trouwe klant.

Heerlijke verse noten en nog veel meer

Door een buurman aanbevolen en totaal geen spijt. Snel en zeer netjes verpakt en super vers. Van noten tm chocolade.

Beste gemberdrank!

Voorheen maakte ik altijd zelf gember shots. Kon uit een fles nooit vinden wat qua smaak in de buurt kwam van verse. Tot deze, echt onwijs lekker en helemaal puur! Oh en ook nog eens goedkoper dan wanneer ik het zelf maak. Dik tevreden!

Uitstekende producten en super klantenservice

Ik had een product waar de verpakking van stuk was Dit werd netjes opgelost zonder moeilijk te doen Zeer netjes Smakelijke producten en netjes verpakt Ben heel erg tevreden

Altijd snel, compleet en goede kwaliteit. Pindarotsjes zij verslavend!

altijd lekker

wat zijn de chocolade rocks van Calebeau toch heerlijk

Verser en lekkerder kan niet!

Ik bestel tegenwoordig al mijn noten alleen nog maar bij de notenshop, vers, goede prijs en ontzettend goede kwaliteit. Ook heerlijke snacks, diverse meelsoorten. Kortom, topzaak

Aflevermanco netjes opgelost

Je herkent een goede webwinkel pas als er wat mis gaat: hoe wordt dat dan opgelost? In mijn geval werd een zending beschadigd en incompleet afgeleverd door DHL. De Notenshop heeft dit vlot en netjes afgewikkeld, waarvoor dank. Verder vind ik de Notenshop een fijne winkel met een mooi assortiment. Ik bestel regelmatig meel, noten, granen e.d. naar grote tevredenheid.

Altijd goede kwaliteit

Heerlijke dingen en goed verpakt en snelle verzending

mooie producten snelle levering goeie prijs

Goede aanbiedingen en snel verstuurd

Een aantal dingen besteld en alles is goed verpakt en snel verstuurd. Aanrader!

Geweldige noten

Ik bestel altijd diverse noten en nog nooit teleurgesteld. Altijd lekker, goed verpakt en snelle verzending.

Goede producten

Ruime keuze, goede en verse producten, makkelijk online te bestellen. Alleen met een kleine klacht veel gedoe. Ik gebruik het om zelf muesli te maken.

Super keuzeaanbod aan een goede prijs

Fantastische website om je noten- en zadenvoorraad, met een keuze in bio of niet bio, aan te vullen. Ook andere gezonde voedingsmiddelen zijn verkrijgbaar aan een goede prijs. Want de supermarktprijzen zijn onaanvaardbaar en voor mij geen optie. Dan steun ik liever een familiebedrijf met de beste bedoelingen en een goede kwaliteit. Wat nog een suggestie zou kunnen zijn, is een aanbod in teunisbloemolie en duindoornolie.

Goede producten, goede prijzen

Goede producten, goede prijzen, snelle levering

• Ajánlnál minket? Yes

uitstekend

Goede producten, veel keus en verzending is altijd netjes binnen aangegeven periode. Goede hersluitbare verpakkingen, zeer tevreden.

lekker makkelijk

tevreden over de producten die worden geleverd

Zeer goede klantenservice

Goede producten en klantenservice. PostNL claimde aan de deur een pakket te hebben afgegeven, maar dat was niet zo. Hierdoor is het gestolen in mijn flat. De Notenshop heeft meteen een nieuw pakket gestuurd en ervoor gezorgd dat het geld van het eerste pakket is teruggestort.

Uitgebreid gamma, vlot bestelproces & snelle levering

Uitgebreid gamma, vlot bestelproces & snelle levering

Great flavours and received in good condition!

First time order from here and I am impressed with the products. Good flavour and deliver with great condition. Will order more in future for sure.

Lekker vers

Heerlijke noten en lekkere producten zoals chocolade en snacks. Ook voor bakproducten ben je op het goede adres. Echt een top site,bestel regelmatig

Prima producten en erg lekker!

Heb voor sinterklaas en decembermaand zowel chocoladeletters als dadels in chocolade en pindarotsjes besteld. Alles snel ontvangen en tevens prima ingepakt. In 2025 gaan we zeker opnieuw bestellen.

Top kwaliteit top service

Zeer tevreden over de kwaliteit en de service. Toppers!

Tevreden met de notenshop

De notenshop is klantvriendelijk, duidelijk en snel en lever de spullen goed af.

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291CR Strijen