Altijd goed

ik ben altijd tevreden met mijn bestelling. Verse producten en goed assortiment.

Goed en vlot

Goede producten en vlotte levering.

Zeer tevreden over de producten en levering

Zeer tevreden over de producten en levering!!

De beste webshop en niet alleen voor noten

Al enige jaren bestel ik noten bij de Notenshop. Ze zijn namelijk gunstig geprijsd en hebben een ruim biologisch assortiment. Dit geldt niet alleen voor noten, ik bestel er ook andere producten zoals bijvoorbeeld rijst, zuidvruchten, granen, meel en pindakaas!

Top bedrijf

Hebben alles wat ik nodig heb en is het er niet krijg ik een seintje als getver weer is. En ook niet onbelangrijk een super snelle levering.

Tot nu altijd goede kwaliteit producten en een goede service

Wij zijn zeer tevreden over de Notenshop. Chapeau

Snel en goed geprijsd

Veel keuze, goede prijzen en makkelijk bestellen.

Mooie producten

Elke maand even mooie producten zoeken op de website van de Notenshop. De communicatie voor de levering is helder. De verpakkingen zien er goed uit en zijn heel handig in gebruik en de producten zijn allen van een uitstekende kwaliteit.

Goede kwaliteit noten

Kwaliteit van noten en bakprodukten zijn goed.

Altijd snel in huis

De producten worden altijd snel en netjes geleverd en voor producten die even niet op voorraad zijn is er een goed meldingssysteem.

Al jaren bestel ik hier, Produkten zijn altijd vers, prijs is goed en bezorging is altijd correct en op afspraak. Dit is hoe een webshop hoort te zijn. Een nadeel is dat ik niet weet hoe de klantenservice is omdat altijd alles goed gaat, of is dat een voordeel ?

Zo blij met de spullen die ik heb van de Notenshop.

Heerlijk, vers, veelzijdig, goed verpakkings materiaal, kortom…zeer tevreden!

Service en kwaliteit regen scherpe prijs!

Tevreden terugkomklant!

Bestelling in orde,snel geleverd.

Altijd scherpe prijs,vlug geleverd en bestelling is altijd in orde. Houden zo.

Uitstekend!

Nette verzending, prima kwaliteit noten!

vlotte afhandeling van een goed en lekker produkt

zie boven

De levering van de Notenshop is snel en het assortiment is uirgebreid. Veel producten zijn een stuk goedkoper dan in de supermarkt. Ik ben fan!

Verse producten en lekker

Ik koop al en tijd producten bij notenshop betaalbaar en lekker

Goede producten en snel geleverd fijne ervaring met de notenshop

Verse producten

Niets negatiefs op aan te merken! Fijne producten, ruim assortiment en prima levertijd.

Heel goede ervaringen

Begonnen met de pijnboompitten van de Nitenshop, en inmiddels de rest van de webshop ook ontdekt. Groot assortiment, fijne kwaliteit, snelle levering, goede prijs en heerlijke noten mixen ook. Echt een aanrader

Prima levering van heerlijke producten

Heerlijke noten en zuidvruchten

Goede prijs en snelle levering.

goede prijs voor grote hoeveelheden, snelle levering.

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291CR Strijen