Heerlijke chocolade

Dit is de lekkerste chocolade die we in lange tijd hebben gegeten en vol met hazelnoten.

Lekkere noten en snel geleverd

Top webshop kwa noten als communicatie

Top webshop

Ruime sortering en een goede prijs kwaliteit verhouding

Ruime sortering en een goede prijs kwaliteit verhouding. Alles keurig verpakt en snelle levering.

TOP

Prijs kwaliteit de max

Super kwaliteit

De kwaliteit blijft hoog en goed

netjes optijd geleverd

netjes optijd geleverd

Goede service en snelle levering.

DHL had geen zin om t pakket bij ons af te leveren, ondanks dat we thuis waren en t goede adres op hun site te vinden was bij de track and trace code, en ze stuurden t hele pakket terug naar de Notenshop. Ondanks de drukke decembertijd hadden ze t snel opnieuw verstuurd en de betaling van de het eerste pakket direct geretourneerd. Top!

Top shop

Goede producten, fijne prijzen, snelle levering en goede kwaliteit.

Ruime keus uit goede producten en levering altijd zonder problemen.

Altijd goed

Goede producten, snelle leveringen, duidelijke en gemakkelijke website.

Prima producten!

Het is altijd feest als mijn bestelling komt en ik al die heerlijke producten kan uitpakken!

De producten zijn van uitstekende kwaliteit en de bezorging top.

Super produkten !!

Om de paar maanden bestel ik van ieder een paar kilo noten en zaden , deze mix ik zelf voor gebruik . Heerlijk vers om door de yoghurt te doen met vers fruit ...een echte aanrader dus ... en betaalbaar!!

Geweldig!

Mooie verpakkingen maar bovenal heerlijke producten. En dat terwijl ik alleen de chocolade heb besteld, dat belooft veel goeds voor de noten!

Goede producten voor een eerlijke prijs.

Producten zijn van goede kwaliteit en worden op tijd bezorgd.

Inmiddels al meerdere keren besteld, goede kwaliteit, snelle service.

ik heb al meerdere keren besteld, voornamelijk noten en zaden. Snelle service, goede kwaliteit qua product en qua inpakken. Denk jullie wel.

Ruime keuze en producten zijn heerlijk

Het bestellen gaat erg gemakkelijk via de website. Er is heel veel keuze. Ik bestel regelmatig en ben erg tevreden over de kwaliteit van de producten. Dadels, noten, chocolade ,zaden alles is heerlijk.

Kwalitatief heel goede producten voor een lage prijs.

De producten zijn kwalitatief heel goed en lekker. Prettige verpakking. Niet duur. Soms niet op voorraad, maar duurt nooit heel lang.

Bezorgen snel

Goeie spullen

Steeds zeer snel geleverd en artikelen van prima kwaliteit

Snelle levering, fijne producten

Overzichtelijke site, snelle levering. Heerlijke producten ik ben helemaal fan.

Uitgebreid assortiment

Uitgebreid assortiment en snelle levering

100% tevreden!

Producten prima, bezorging prima - alles zoals het hoort.

Goede service, lekkere noten

Snelle levering, keurig verpakt en lekkere noten en andere producten.

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291CR Strijen