Goed product

Snelle levering in een stevige sta-zak van 1 kilo. Het amandelmeel is fijn en je kan er een mooi beslag van maken.

Goede eerlijke producten

Prima shop

Veel keuze in kwaliteitsproducten en snelle levering

Goed gelukt, eerlijk meel

Ouderwetse tulband zoals mijn moeder die maakte , top top

Goede kwaliteit/prijs verhouding en levertijden.

Geweldig verse producten! Vooral de cassewnoten!

We bestellen al jaren en willen niet anders meer!

Vers, snel geleverd, en prima prijs

(H)eerlijk krokante smaaksensatie

Elke keer een feestje als de bestelling wordt bezorgd. Betaalbare eersteklas kwaliteit..

Doet wat het beloofd

Mijn ervaringen met de Notenshop zijn uitstekend. Producten worden netjes verpakt, vers en volgens afspraak geleverd. De aangegeven beschikbaarheid op de site is heel prettig.

Kwaliteit met Top service!

Ik ben heel blij dat ik bij jullie deze top kwaliteit kan bestellen. Duidelijke en overzichtelijke site om te bestellen. Netjes verpakt. Meer kan haast niet.

Immer wieder

Ich habe jetzt schon öfter im Shop bestellt und kann sagen,es ist alle zur besten Zufriedenheit gelaufen. Meine Frau liebt die leckeren Datteln und ich bin ein Fan von den in Öl gerösteten Pistazien die ich schon in meiner Kindheit geliebt habe wenn wir in Den Haag waren. Die Preise sind Top und die Ware war bis jetzt nicht zu beanstanden,wobei mir gerade aufgefallen ist die cashewnüsse müssen wieder bestellt werden. Alles in allem sehr zu empfehlen

Supertevreden

Supertevreden over de topproducten en over de snelle levering

Uitstekend!

Zeer uitgebreid assortiment met goedeprijzen!

snelle levering, prima kwaliteit

tot nu toe elke keer weer een feest om een bestelling van de Notenshop te mogen ontvangen. zeer goede prijs kwaliteit verhouding en ruim assortiment.

Heel lekkere (biologische) producten. Snelle service.

Al een paar bestellingen geplaatst, steeds een snelle service. Heel lekkere (biologische) producten.

Geen aanmerkingen

Ik heb pas 2 keer noten gekocht ,waarvan 1 weer terug is naar de afzender, afwachten of retour geld . Moeilijk nog om een goeie oordeel te maken Om aan te bevelen moet de rest ook goed afgehandeld worden wat nog in behandeling is .

Uitstekende ervaring met de Notenshop

Fijn winkelen bij de Notenshop! Goede producten en een snelle levering in een goede verpakking. Het assortiment is ook uitgebreid. Ik heb hier al meerdere keren besteld en zal zeker nog vaker bestellen.

Geweldige shop

Verse en goede producten. Redelijke prijs, snel opgestuurd. Ben blij. TNX!

Uitstekende sortering goede producten + snelle levering.

De kokosbloesemsuiker verpakt in 1 kg stevige hersluitbare zakken. Bederft niet dus 8 kg besteld. Snelle levering in stevige kartonnen doos. Aanrader voor goede prijs en de juiste kwaliteit.

I am very happy to find this on line shop !

Good quality stuff

Superlekkere noten

Ik ben heel blij met e notenshop. Ze hebben er heerlijke noten voor een betaalbare prijs en worden snel geleverd.

Hele verse producten

Mıjn bestelling was binnen 2 dagen bezorgd. Noten waren zo vers en de rest van de bestelling ook. Helaas nu uıtverkocht moet wachten totdat ze aangevuld worden .

Zeer goede kwaliteit

Veel keuze ook in hoeveelheden. Heel.goede kwaliteit. Mooie prijzen. Super lekkere chocolade. Goede bezorging.

Fijne webshop

Ik ben blij met de keuzemogelijkheden van de notenshop. Ik vind het jammer dat de spaarpunten nu op een andere manier worden ingezet. De oude manier sloot beter aan op mijn wensen. Daarnaast vind ik het ook jammer dat de inhoud zo verschillend en een groot verschil is. Óf 500 gram óf 20 kilo. Het zou fijn zijn als er nog een gruis gebied tussen zit, zoals 2,5 kilo of 5 kilo ofzo.

Muskan Achhpilia

Everything from product to delivery is of excellent quality and the service is top class I have been ordering regularly for last 2 yrs and not a single time i have face any problem with them. Highly recommended.

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291CR Strijen