Hele verse producten

Mıjn bestelling was binnen 2 dagen bezorgd. Noten waren zo vers en de rest van de bestelling ook. Helaas nu uıtverkocht moet wachten totdat ze aangevuld worden .

Zeer goede kwaliteit

Veel keuze ook in hoeveelheden. Heel.goede kwaliteit. Mooie prijzen. Super lekkere chocolade. Goede bezorging.

Fijne webshop

Ik ben blij met de keuzemogelijkheden van de notenshop. Ik vind het jammer dat de spaarpunten nu op een andere manier worden ingezet. De oude manier sloot beter aan op mijn wensen. Daarnaast vind ik het ook jammer dat de inhoud zo verschillend en een groot verschil is. Óf 500 gram óf 20 kilo. Het zou fijn zijn als er nog een gruis gebied tussen zit, zoals 2,5 kilo of 5 kilo ofzo.

Muskan Achhpilia

Everything from product to delivery is of excellent quality and the service is top class I have been ordering regularly for last 2 yrs and not a single time i have face any problem with them. Highly recommended.

Tijdige levering en topproducten!

Steeds een goede dienstverlening en altijd producten van een hoge kwaliteit.

Goede kwaliteit

Goed verpakt. Producten ook precies als verwacht

Heerlijke noten

Eigenlijk is alles lekker en vers.

Prima webshgop. uitgebreid assortiment

Prima shop, goed assortiment, keurige levering en de noten zijn vers

Heel goed assortiment

De Notenshop is een webshop met heel uitgebreid assortiment wat keurig word afgeleverd

De noten zelf vind ik echt achter uit gegaan

Heel lang elke maand flinke hoeveelheid noten besteld Maar de kwaliteit van de noten zijn zwaar achteruit gegaan en ik bestel ook geen noten meer hier. Alleen nog zoete aardappel en groenten chips en chocolade die nergens anders te koop zijn koop ik hier nog. Die zijn wel erg lekker Mijn spaarpunten verdwijnen ook steeds, in het begin kreeg ik daar echt leuke korting mee. Nu ook niet meer

fantastische site

Hier kun je werkelijk de heerlijkste noten en vruchten bestellen zoals ik ze nog nergens heb gehad. We zijn er superblij mee.

Heerlijke nootjes zonder zooi

Ik was op zoek naar zo natuurlijk mogelijke nootjes zonder enige bewerking. Hier is het assortiment biologische nootjes en zaden groot genoeg om aan mijn vraag te voldoen. Alles smaakt heerlijk en zit heel goed verpakt.

In 1 woord top!

Snelle levering van kersverse noten! En dat meer dan eens

Verse producten, snelle levering

Door familie geadviseerd en nu bestel ik alleen bjj notenshop

Altijd prima

Altijd goede kwaliteit voor een prima prijs en seevice

Perfect!

Handige website, lekkere producten en goede prijzen.

Prijs kwaliteit kan echt niet beter!

Altijd tevreden over de producten. De levertijd is soms wat langer, maar als vaste klant leer je daar ook rekening mee te houden.

Heerlijke noten!

Iedere keer dat ik hier bestel is het weer een feestje! Verse noten, krokante rijstsnacks, goede chocolade. Altijd zorgvuldig verpakt met luxe verpakkingen.

Goed ontvangen, fijne producten!

Goed ontvangen, fijne producten

Altijd goede producten en snel geleverd !

Een mooi assortiment met zeer veel keuze qua producten. Daarnaast een goede prijs/qualiteit

zeer goede kwaliteit

Hygiënisch , veel keuze en heel goede kwaliteit

Heerlijke biologische produkten

Koop al jaren jij jullie en geniet er iedere keer weer van. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Goede levering. Gewoon prettig.

Ik ben zeer tevreden en vind het fijn dat ik de notenshop door mijn dochter ontdekte.

Makkelijk te bestellen en heel prettig dat je iemand aan de telefoon kunt krijgen. Dat geeft vertrouwen en je kunt elke vraag stellen met betrekking op de producten.

Superfijn

Altijd een snelle levering, producten zijn ook erg goed verpakt altijd. Heerlijke chocoladen!

De goede Noot

Gezond en voedzaam