Prettig bestellen van goede producten

Makkelijk te bestellen. Bij niet voorradig snel een mail gekregen dat het weer aanwezig is. Betaalbare biologische producten.

Het is verrassend lekker

Er chips bij die veel lekkerder smaakt dan degenen die ik ooit uit supermarkt haalde, ik ga het vaker bestellen.

Prima kwaliteit

Ik bestel nu al weer een paar jaar bij De Notenshop, van bakproducten tot kruiden en van noten tot chocolade. Alle producten zijn van top kwaliteit! Ook de levering is snel. Zeer tevreden dus.

Goede service en goede kwaliteit

Goede ervaring

Gewoon goed!!

Ruime keuze in noten, specerijen en alles wat je eigenlijk nodig hebt in je keuken om lekkere dingen te maken.

Zalige noten!

Zalige noten! Aanrader

Niet voor niets koop ik al een aantal jaren noten, zaden en zuidvruchten bij de Notenshop. Inmiddels hebben ook anderen met de kwaliteitsproducten van de Notenshop kennis kunnen maken.

Mooi verpakt ,op tijd verstuurd, goede producten en betaalbaar.

Erg goed!

Top levering van hele goede producten en super degelijk verpakt. Tot de volgende bestelling!

Fijne shop

Fijne en betaalbare shop met een heel leuk spaarsysteem. Ik ga er zeker meer bestellen.

Ongebrande noten en notenpasta

Veel producten die ik zoek heeft de Notenshop. Makkelijk te bestellen en meestal snel geleverd.

Ruime sortering noten

Voor noten, heel, gebroken, meel of gruis een prima leverancier. Overzichtelijke website. Snelle levering.

Geweldige kwaliteit

Ik koop al jaren noten omdat deze de beste zijn in de HOECKSE WAARD. Ik heb nu ook de chocola ontdekt. Die bestelde ik erbij om aan het gratis verzenden bedrag te komen. Ik ben verkocht nu!

Fijn bedrijf.

Scherpe prijzen klantvriendelijk

Vlugge levering van lekkere produkten

Niet duur voor pure producten. Gedroogde peren en gedroogde ananas waren een ontdekking. Gezond snoepen is mogelijk! De notenpasta's zijn ook heel lekker. Een soeplepel mixen met room geeft lekkere slagroom. Dat smaakt naar méér.

Lekker en niet duur.

Altijd goede kwaliteit en lekkere noten die vers zijn. De rest is ook heerlijk je kan er bijna niet vanaf blijven vooral de chocolade.

De Notenshop maakt waar wat het belooft…

Vanaf de bestelling online tot het moment van afleveren is het proces goed en duidelijk verlopen. Helaas heeft PostNl om onbekende reden met het afleveradres een fout gemaakt en is de bestelling geretourneerd aan De Notenshop. De Notenshop heeft vervolgens het aankoopbedrag binnen een week aan mij teruggestort. Gezien deze klantvriendelijke opstelling zal ik de bestelling opnieuw doen, met de zekerheid dat ik dezelfde goede service zal krijgen

Allemaal heerlijk en super netjes verpakt!

Aanrader!

Super fijne winkel, altijd verse nootjes en snelle levering

Hel mooie producten

Alles voor een redelijke prijs en goede verzorging

super

goede producten en goede levering

Goeie producten

Goeie producten van uitstekende kwaliteit, vooral de biologische Medjouldadels, maar ook de walnoten, pindakaas, incabessen...heerlijk. Klantvriendelijk, zorgvuldig verpakt.

varying quality

I've ordered from de notenshop several times, and almost each time, I received walnuts that taste rancid. Other nuts are also not top quality. I mainly use this store for quinoa. I don't know why people give the nuts 5 star ratings.

Gemiddelde

Niet altijd verse producten. Twee keer walnoten en één keer macadamia weggegooid.

Duidelijke site, heerlijke nootjes

Goed verpakt snel binnen. Alle noten lekker knaperig, zowel cashewnoten als pecan noten zijn werkelijk superlekker.

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291CR Strijen