Heerlijke en gezonde producten service is top

Zeer goede prijs kwaliteit verhouding

Ik bestel er zo’n 2x per jaar m’n voorraad noten/zaden en siroop. Het is vaak zoveel goedkoper dan in de supermarkt. Hierdoor heb je ook een voorraad omdat je grotere hoeveelheden koopt.

Lekker, goed , snel en netjes

Prima kwaliteit, ruime keus en snelle, correcte levering

Aanbieding op woe nu 2e x niet op voorraad, andere bestellingen wel goed afgehandeld

Nu 2e keer dat de aanbieding niet op voorraad is, terwijl ik op woensdag in de ochtend al naar de aanbieding kijkt. Heel jammer en niet klantvriendelijk

Prima producten !

Een keer kapotte verpakking ontvangen. Maar verder prima

prijs en kwaliteit is prima

toppie

Heerlijke producten voor een goede prijs.

Uitstekende kwaliteit en levering keurig.

Geweldig!!!

Een duidelijke site met een enorm groot aanbod, voor bedrijven maar ook voor particulier. Ik raad dit iedereen aan.

Topwinkel voor noten en superfood en meer

Lekkere goede kwaliteit noten en andere dingen. Goede website.

Altijd snel verstuurd, degelijk verpakt en veel heerlijke biologische producten beschikbaar!

Producten die het wachten waard zijn!

Producten van goede kwaliteit, maar een complete bestelling duurde 5 dagen omdat er steeds iets was uitverkocht.

Lekkerste chocolade

Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de chocolade druppels van de huismerk, smelt altijd goed en smaakt heerlijk!!

duidelijk wat je krijg en snel

zeer tevreden met de produkten

Goeie kwaliteit, mooie prijs!

Zeer goeie kwaliteit van diverse producten. Zelf bestel ik vaak de hazelnoten en ontbijtoats vanille. Echt heerlijk! En alles voor eerlijke prijzen

Goed(koop) en kwaliteit

Een vertrouwd adres om producten te bestellen tegen een mooie prijs en met een goede kwaliteit! Het product is vanaf de bestelling tot en met de aflevering top!

Heerlijke verse noten.

Kan er niet vanaf blijven.

Lekker....maar....

Macadamia noten in dop zijn helaas niet altijd op voorraad. Anders zou ik vaker bestellen....misschien is dat dus niet zo heel erg. Het is allemaal erg lekker en wordt netjes verpakt bezorgd!

De bestellingen zijn altijd op tijd, als er iets misgaat wordt er altijd een passende oplossing gezocht. Producten zijn kwalitatief hoogwaardig, materiaal waarin het wordt geleverd is mooi en stevig. Ik ben een frequente besteller, altijd op zoek naar iets nieuws en inspiratie, dit vind ik altijd hier, veel verschillende producten en erg lekker. Assortiment is erg uitgebreid de laatste tijd, dus nog meer lekkers en keuze. Er wordt altijd een reactie gegeven op een mail of vraag, dat is erg persoonlijk en warm.

Goeie producten en snel in huis

Goeie waar van de notenshop! Top!

Goede ervaring!

Ik bestel regelmatig bij de Notenshop en ik word niet teleurgesteld in de producten en het wordt redelijk vlug geleverd.

Voor de 1ste keer besteld maar ben heel dik tevreden over de kwaliteit van de chocolade en noten. Ik zal jullue zeker aanraden bij familie en vrienden

Prima dingen voor een mooie prijs

Prima produkten, goede prijs

De gemengde noten die ik altijd bestel zijn heerlijk en vers!

Heel veel keuze. Overzichtelijke site. Bestellen gaat heel makkelijk. Snelle bezorging. Prima verpakt. Kortom aanrader!

Giede kwaliteit

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27