Goed verzorgd en mooie levertijd

Ik ben zeer tevreden over de notenshop, levering, kwaliteit en goed verzorgde pakketten!

Goede producten en vlotte verzending na bestelling. Niets dan lof voor de Notenshop

Heerlijke producten

Altijd heerlijke verse producten en snelle levering. Zeer tevreden bestel met enige regelmaat!!

Top kwaliteit

De producten zijn van zeer goede kwaliteit altijd vers en smaakvol!

Volgende keer weer bestellen bij "de Notenshop"

Snelle levering en goede prijs - kwaliteit verhouding. Zeer tevreden!

Kwaliteits producten!

Mijn eerste bestelling bij de Notenshop. Keurig verpakt, verjaardags box viel in goede aarde, de noten muesli is rijk gevuld en van goede kwaliteit en smaak. Dit geld ook voor de andere bestelde producten, dus zeker niet mijn laatste bestelling.

De ervaring die ik heb met de Notenshop is zeer goed.

Goede verhouding tussen kwaliteit en prijs. Snelle service.

Gebrekkige service. Walnoten weggegooid vanwege vele stukken bast

Een verpakking walnoten stukjes bevatte zoveel stukjes bast, dat deze niet eetbaar was. De klantenservice respons was zeef teleurstellend. Een disclaimer dat dit mogelijk is. "Wij vermelden dit ook op onze website bij het product zodat u hier voorafgaand aan de koop rekening mee kunt houden. Helaas kan de ene batch meer schil bevatten dan de andere batch." Wees dus gewaarschuwd dat u een onbruikbaar product kan ontvangen en daarmee blijft zitten.

Heerlijke verse noten en andere voedingsmiddelen!

Tevreden

Heb nu twee keer een bestelling geplaatst waaronder ook gemengde noten. Was zeer tevreden,helaas. Vond ik de tweede zending de noten minder vers.

Netjes geleverd

Snel -goed verpakt-smakelijk!

Duidelijke website. Voldoende keuze. Snel bezorgd. Goed verpakt

Great shop

Everything according to expected, fresh nuts, cheap butter. Recommended!

Altijd tevreden met de bestelling

We zijn altijd blij met de producten van de Notenshop. Vooral de geroosterde pinda’s en de gebrande mix met macadamia’s zijn onze favoriet.

Alles is altijd naar wens

De website is duidelijk, communicatie volgt ook meteen. De producten zijn van goede kwaliteit. Kortom altijd een goede ervaring met de notenshop

Goede kwaliteit, lage prijzen

Betrouwbaar bedrijf. Ik heb 2,5 kg blauwe maanzaad gekocht. Met de kwaliteit ben ik zeer tevreden en met de prijzen nog meer. Mijn maanzaad strudl was perfect.

Geweldig.

Een mooie en toereikend assortiment. Ook de leveringen gaan altijd vlot en soepel.

De service is super

Emine

Super snel gekregen dankuwel goede kwaliteit top zeker aanrader

Topshop!

Prima producten, mooie variatie, goede prijs-kwaliteit verhouding en op tijd bezorgd. Topshop dus!

Altijd keurig geleverd

Heerlijke noten , mijn voorkeur gaat uit naar de gebrande of geroosterde , deze zijn knapperiger In elke mix zijn de cashewnoten aanwezig , jammer , voor mij de minst smakelijke. Zelf een mix kunnen samenstellen zou Fantastisch zijn, maar daar op de reactie ; "er is keuze genoeg , en iedereen vindt de cashewnoten het lekkerst" ... dat is jammer Ook de vijgen, beide soorten zijn voor mij een welkome aanvulling op mijn 'dieet' Verder klasse

Goede kwaliteit producten en snelle levering

Als thuisbakker worden er flinke hoeveelheden bloem/ meel en pitten en zaden gebruikt. Bij de notenshop hebben ze fijne producten die ik snel in huis heb.

Fantastische producten

Mijn ervaring is : altijd verse producten. goede prijs ,snelle levering, goed assortiment.

Voor het eerst een bestelling geplaatst bij de Notenshop omdat de winkel waar ik eerst amandelmeel kocht het uit het assortiment deed. Levering volgens afspraak en de kwaliteit en de prijs zijn heel goed. Ik ga vaker bestellen.

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291CR Strijen