Super vers.

De noten zijn voor het ochtendontbijt maar omdat ze onweerstaanbaar zijn wordt er overdag, wel met mate, ook van genoten. Heerlijk vers en goed geroosterd.

Mooie produkten

Mooie produkten

Verse, lekkere producten

Altijd weer goed, smaakvol, vers en lekker. Zeer tevreden. Goede prijzen ook. We bestellen zeer regelmatig.

Goede en snelle service

Mijn bestelling Dubai reepjes waren goed verpakt en snel bezorgd

Assortiment is huge!

Het assortiment is zo groot dat ik vrijwel nooit iets wat ik nodig heb níet kan bestellen. Veel biologische producten, daar ben ik blij mee. En de prijs/kwaliteitsverhouding is prima

Levering kwam snel en zag er goed verzorgd uit. Tevens lekkere producten.

Vlotte service, goede prijs-kwaliteit, duidelijke website

Op woensdag besteld, op vrijdag geleverd. Zeer vlot dus. Ook de sales zijn interessant. Alleen krijg ik nog zelden de nieuwsbrief.

Heerlijke noten. Je blijft er in eten!

Ik bestel altijd mix noten, dadels en pijnboompitten. Heerlijk gewoon!

Zeer goede kwaliteit, zowel inhoud als verpakking

De grote verpakkingen zitten in mooie stevige emmers. Misschien dat ik toevallig de laatste 2x ronde emmers heb gekregen, want ik geef de voorkeur aan de vierkante/rechthoekige emmers. De inhoud is sowieso van hele goede kwaliteit.

Heerlijke verse noten

De noten zijn altijd lekker vers, en goedkoper dan in de winkel. En dan niet te vergeten de snelle service.

Prijs kwaliteit top!

De goederen zijn steeds snel en correct geleverd. Een echte aanrader.

Altijd goede kwaliteit!

Bestel hier vaker. Altijd goede kwaliteit.

Heerlijk

Heerlijke chocolade en niet te duur.

Bestel regelmatig

Bestel regelmatig, gaat altijd goed, kwaliteit goed erg tevreden.

Heerlijke noten..snel geleverd.

De beste keuze

Knapperig vers en nog gezond ook

Heerlijke producten

Heerlijke verse producten

Het was vroeger beter

De noten van mijn laatste bestelling waren niet zo vers en niet het lekkerste. Mijn ervaringen van de vroegere bestellingen waren veel beter.

Altijd top kwaliteit

Al zo vaak hier besteld en het is altijd goed en snel geleverd.

lekker en goed

snelle levering, goede hersluitbare verpakking.

Op tijd, volledig en goede prijs.

heerlijke producten, super snelle service

De notenshop is voor ons de "go-to" als het om noten-mixen gaat, maar ook hun andere producten zijn heerlijk (granen mix voor het ontbijt bijvoorbeeld, de dadels! en naja, teveel om te benoemen.) Kijk zeker even de hele shop door, het aanbod is verrassend veelzijdig! Daarbij is de communicatie prima en de levering verrassend snel! kortom, een aanrader!

Voor herhaling vatbaar.

Voor herhaling vatbaar.

Meestal goed

Heel veel producten niet in voorraad de laatste tijd

Erg goed.

Veel keuze, snel geleverd en erg goede kwaliteit.

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291CR Strijen