Top leverancier

Goede producten, uitstekende kwaliteit en betaalbaar. Snelle en betrouwbare service

Jammer!

De product die ik ontvangen is met zand/steen. Ik gebruik namelijk chiazaad voor heel lang en de kleine verpakkingen van AH was al binnen een paar dagen op, dus ik was heel blij om op deze winkel te zien dat er grote verpakkingen te verkopen. Maar ik proef steeds zandachtige spul in het product. Vanochtend kon ik een heel harde stof uit mijn mond vissen en het was een piepklein mini steentje. Het antwoord van de winkel was dat het de “allefijnste chiazaadjes welke op zand lijken”…maar de chiazaad van AH/Action proef je helemaal geen zand of zelfs steentjes. Op de website staat dat “100% TEVREDENHEIDSGARANTIE!” en dat is blijkbaar niet zo. Ik durfde zo’n grote emmer te kopen ook door de goede recensies hier. Daarom vind ik ook belangrijk dat de eerlijkste ervaring van mij te schrijven. De noten die ik heb gekocht was ik wel blij mee.

Aanrader

Bestel graag bij de Notenshop. Goede kwaliteit voor een goede prijs.

netjes

er word altijd netjes gelevert wat is besteld

Lekkere noten, maar teveel plastic

Ik koop regelmatig amandelen, vijgen, dadels en andere producten. De kwaliteit is goed. De prijs is ook goed. Daarom ben ik een vaste klant. De Notenshop zou zich echter meer moeten inspannen om de hoeveelheid en dikte van plastic verpakkingen terug te dringen. Dat is niet meer van deze tijd.

Goede kwaliteit, netjes en stevig verzonden

Goede kwaliteit, netjes en stevig verzonden

Verse, smaakvolle producten voor een goede prijs/ kwaliteit verhouding.

Uitstekend bedrijf!

Sommige producten zijn wat duurder dan gangbaar.

Lekkere noten

Noten zijn goed en lekker, handige verpakkingen en snelle levering.

Snelle levering, goede producten

Een zeer betrouwbare webshop met een uitgebreid assortiment biologische producten van goede kwaliteit.

Goed product, snelle service

De geleverde abrikozen zijn lekker en vers. Zitten in een mooie degelijke verpakking.

Zeer goeie kwaliteit, lekker, heel goed verpakt!

Bestellen bij De Notenshop is altijd een plezier: zoveel keuze (de noten mengelingen!), zoveel variatie, en ook veel producten en combinaties je niet makkelijk elders vindt, bijvoorbeeld sommige chocoladeproducten met noten die lactosevrij zijn. Graag meer van dit ;-) Alles is steeds netjes verpakt en wordt snel verzonden.

Erg blij dat jullie, jullle producten naar Italië verzenden.

De notenshop is een van de bekendste online notenwinkels. Ze hebben een breed assortiment noten, zaden, superfoods, en notenpasta’s. De kwaliteit is zeer goed en hun prijzen zijn redelijk. Ze bieden ook biologische opties.

Zeer goed.

Mijn ervaringen zijn zeer goed. Zowel in bestellen op de website, leversnelheid en communicatie.

Netjes en snel goede producten leveren

Prima zo

groot assortiment met de allerlekkerste noten

De kwaliteit van de producten is uitstekend. Ik ben dol op de notenmix en de fruitstukjes, maar de rest is niet minder lekker. De bestelling en levering zijn snel. Al met al prettig om hier te shoppen.

Fantastische kwaliteit tegen een scherpe prijs!

Snelle levering. Verse noten voor een top prijs!!

Geweldig iedere keer een feestje

Zeer goede kwaliteit noten, perfecte verpakkingen, een feestje voor iedereen

Echt helemaal top!!

Ben zelf eigenaar geweest van een online payment provider.S8sow bv,en als ik toen zo'n klant als jullie dan teken ik er voor!!!. Ik ben heel erg tevreden!!! Groetjes Ron van. Casand

Erg tevreden klant

De producten die ik tot nu toe heb gekocht waren zeer naar mijn tevredenheid. Ook de famiie zijn erg tevreden. Een diversiteit aan producten op de site van de notenshop.

Fijne producten snelle levering

Zeer te spreken over de Notenshop

Ik heb geregeld producten besteld bij de Notenshop en ik kan niet anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben. Over de kwaliteit, de smaak en de prijs. En de levering is ook top. Jammer dat jullie niet om de hoek zitten anders kwam ik persoonlijk afhalen.

Prachtige producten van top kwaliteit

Heel veel keuze en deze staan duidelijk op de website. Bestellen gaat simpel en makkelijk. De producten zijn van top kwaliteit en voor een normale prijs. Een echte aanrader om te bestellen.

Hele lekkere noten!

Noten zijn een stuk lekkerder dan in de supermarkt. En nog goedkoper ook!

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291CR Strijen