Top prijs/kwaliteit verhouding

Ik bestel elke drie/vier maanden een doos vol. Veel biologische opties. Verzending kan even geduld vragen maar is het echt meer dan waard. Kwaliteit is top en prijzen super scherp.

Goed!

Dat de doos met noten en zaden en olie aankwam zag dat er al verzorgd uit in mooie verpakkingen, de gebroken walnootstukjes hebben we al gebruikt, dus zullen we aals eerst weer gaan bestellen, aan de rest gaan we nog beginnen!

Heerlijk

Veel keuze in noten, chips. De chips bestaan alleen uit de groentes en zoete aardappel. Gezonde snacks en muesli

Bestelde mooi op tijd goed verpakt bezorgd.

Zie boven

Altijd top

Fantastische producten en goeie levering. Pas 4 verschillende potten honing gekocht. Wat een en n feestje al die verschillende smaken. En natuurlijk biologisch .

Top, altijd netjes bezorgd.

Altijd netjes verpakt en bezorgd,

Zeer goed noten !

Echt een aanrader voor de noten

Netjes en op tijd bezorgd

Mijn bestelling was netjes en op tijd bezorgd.

Overheerlijke producten

Alles zelfs de bakmixen zijn overheerlijk

Super lekker

Zo verder doen en innoveren. Proficiat

redelijk

Ik had rauwe noten kant en klaar gekocht zou in meer doen

The best Nuts shop in Europe

Very fresh, best quality nuts in many many varieties! Quick shipping and a variety of baking needs, mixes and almost everything you need about nuts, chocolate, sweets etc. I'm a very happy customer from many years. Still buying here even after leaving The Netherlands.

Goede kwaliteit, zeer degelijk verpakt, nette prijs.

RIante keuze, goede kwaliteit, alleen zou ik vwb de noten meer 1 kg verp willen zien. Nu is het vaak 600 gr/ 800 gr of anders gelijk 5 kg. Je zou denken dat juist 1 kg de populairste verp maat is. De noten zijn wel goed verpakt en worden ook goed verstuurd in een goede doos. En de prijs is heel aantrekkelijk. Ik blijf vaste klant.

Goede kwaliteit

Lekkere noten e.d. goede combinaties en netjes en snel geleverd.

Prettig

Heerlijk vers allemaal

Goede produkten voor een faire prijs.

Uitgebreid assortiment waaruit wij af en toe ook eens een ons onbekend produkt aanschaffen. Altijd kwalitatief prima, verzendeing zou iets sneller kunnen.

Goede levering en kwaliteit

Fijne winkel. Heeft veel verschillende dingen en zijn altijd goed en lekker.

Ondanks rappel is de bestelling er nog steeds niet

Volgens uw chat medewerker moest ik maar met post.nl bellen, maar de track&trace geeft aan dat zij niets ontvangen hebben Het is uw probleem om op te lossen.

Uitstekende levering perfect product!

Tijdige levering, goede kwaliteit Chiazaad!

Kwaliteiten prijs is top

De snelle levering , de praktische verpakkingen naar vooral de goede kwaliteit zorgen ervoor dat ik SUPER tevreden ben.

Heerlijke cacao kokos broodbeleg en altijd snelle service!

Heerlijk en gezonde cacao kokos broodbeleg. En altijd snel geleverd!

Ben zeertevreden

Ik zou het iedereen aanbevelen

De kwaliteit van de noten en zuidvruchten is goed

De kwaliteit is goed. Jammer dat er een groot verschil zit tussen een kleine en een grote verpakking. De grote is vaak meteen heel erg groot

Super kwaliteit en goede service!! TOP !

Perfect!

Goede service, levering is vlot. Tenminste als Post.nl meewerkt.

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291CR Strijen