al jaren goede service

al jaren goede service. Netjes en breekvrij verpakt echt top!

Kwaliteit.

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Aanrader.

Goed product, snelle levering!

Mijn bestelling werd de volgende dag al afgeleverd. Stevige transportverpakking en een werkbare productverpakking. Het product zelf is van een uitstekende kwaliteit!

Super kwaliteit

Heerlijk genoten

Heerlijke noten , altijd tevreden

Van deze lekkere , knapperige noten wordt ik echt blij

Alle producten zijn van super kwaliteit en alles wordt altijd correct geleverd.

Mijn ervaringen zijn positief.

Goed!

Goede kwaliteit producten voor prima prijzen.

Fijne winkel, mooie producten

Ik ben erg blij met deze winkel. Fijne, mooie, lekkere producten met een goede prijs kwaliteit verhouding. Mijn bestellingen kloppen altijd als een bus, netjes verpakt én super lekker!

Geweldig shop met top producten, enorm assortiment en service

Wat een geweldige winkel! Hebben super veel producten tegen zeer scherpe prijzen. De gekochte producten zijn van top kwaliteit en super snelle verzending!

Snelle, accurate levering

Zie boven!!

Tot nu toe prima producten. Levering zeer vlot Klantenservice vriendelijk en adequaat. Zeer tevreden

De producten zijn prima, de levering snel

Lekker

Het is een goede kwaliteit in noten en chocolade. Heerlijk van kwaliteit romig en lekker.

Goede noten

Lekkere noten, veel keus. Heldere website.

top producten

lekkere producten en goede prijs

Altijd heerlijk

Bestelling wordt altijd rap geleverd en de noten zijn echt zoveel lekkerder dan de supermarktnoten. Ik spaar altijd mn bestelling op en ben blij als ik "mag" bestellen.

Altijd alles in orde en op tijd geleverd , heel tevreden

Profissional.

I have 1 request. Payment Instructions We request transfer within 30 days to account NL***** in the name of Sumsum International BV. Have a great day.

Kwalitatieve en smakelijke noten

De levering gebeurd altijd heel snel en alles is altijd goed verpakt. De noten en alle andere producten zijn zeer kwalitatief, echt lekker van smaak.

Tot nu toe goed gegaan

Altijd goed afgehandeld

prima!

heerlijke snacks, snelle bezorging, goede kwaliteit

Snelle levering, betaalbaar

Snel ontvangen, betaalbare producten. Ik zie mezelf als trouwe klant. Een tip, ik koop meerdere zakken tegelijk bij jullie. Daardoor zie ik niet wat de inhoud van alle zakken is. Dat is wel eens lastig. Verder een tevreden klant!

Lekkere verse noten.

In vergelijking met een andere webshop haal ik het liefst de noten hier daar die verse zijn.

Super webshop met ruim assortiment en betaalbare prijzen.

Gewoon top

Super makkelijk bestellen en een top kwaliteit

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291CR Strijen