Geweldig!

Mijn vaste adres voor superfoods. Altijd goede kwaliteit en zeer voordelig. Zo blij dat ze bestaan!

Heerlijk verse producten

Ik koop hier heel regelmatig. Goede verse producten en snelle levering

TOP!!!

Zo als altijd ben ik veel tevreden!

Top ervaring. Heb voor de eerste keer besteld supersnelle verzending en geweldige klantenservice!

Te weinig geleverd

Bij onze laatste bestelling was er te weinig geleverd. Vanuit notendop vertelde ze me dat het er wel in moest zitten. Geen compensatie gekregen. Alleen 20 euro voor niets betaald.

Hele lekkere noten voor een goede prijs!

Goede prijs kwaliteit. Ik ga voortaan hier mijn noten kopen.

Helemaal fan van de notenshop. Fijne producten en snelle levering. Top favoriet zijn de appel kaneel stukjes en de limoncello bolletjes.

Altijd goed

Ben altijd zeer tevreden met de kwaliteit en service van de Notenshop!

het was weer erg lekker

het is gewoon weer erg lekker en op tijd in huis gekregen

Snelle levering en keurig verpakt. De appeltjes waren ook nog eens echt lekker.

Erg goed

Altijd netjes ingepakt, producten van hoge kwaliteit.

Goed.

Een groot assortiment aan producten en kwaliteit is ook goed.

Prima webshop

Prima webshop met goede producten waar ik blij mee en de kwaliteit is hoog. Ruime keuze, ook minder gangbare artikelen. Ideaal voor de thuisbakker. Veel keuze in verpakkingsgroottes. Mijn bestelling werd snel en zorgvuldig verpakt aan huis bezorgd via post.nl. Ik ben een blije en heel tevreden klant!

Heel fijn,

Mag iets sneller.

Uitstekende producten, snelle levering

Sinds een paar jaar bestel ik hier allerlei natuurlijke producten, van noten, pitten en zaden, havervlokken, honing, olie en broodbakmeel. Alles was van prima kwaliteit en, niet onbelangrijk, biologisch geteeld. Ook de levering was snel: binnen een paar dagen had ik alles in huis. Ik zie mijzelf inmiddels als een 'vaste klant' van de Notenshop!

Alle producten zijn top

Ik ondervindt dat de kwaliteit van de producten gelijk blijven. Één keer in al die tijd één product was minder, daar is gelijk actief of gereageerd.

heerlijke producten

snelle service

Snelle bezorging en goed stevig verpakt

Mix gebrande noten

Heel blij met de nootjes van de Notenshop, en de buren/vrienden genieten mee. Noten blijven vers tot de laatste! Bestel nu ook voor de buren en vrienden!

Perfectie

Keurig op tijd geleverd. Netjes verpakt. Prima kwaliteit/ prijs verhouding.

In één zin geweldig

Goede verzorging, eerlijke producten, snelle bezorging

Goeie mooie producten. Heel netjes verpakt.

prima product en vlug geleverd

goede betaalbare produkten

goede spullen en op tijd geleverd , haal er altijd amandelmeel en kokosmeel en lekkere snoep.

Kwaliteit en goede levering.

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291CR Strijen