Goed en niet duur

Goed en niet duur

super kwaliteit en service echt een aanrader

Kwaliteit van de noten is heel goed en de service en verzending is vriendelijk en snel.

Prima online shop met ruime keuze

Prima online shop, veel keuze, mooie producten, nette levering. Nog nooit iets gehad dat niet goed was.

Goede kwaliteit en service

Producten zijn van goede kwaliteit. De producten in navulverpakking die ik graag bestel hebben weinig afval en dat is heel belangrijk en kosten iets minder , dat dan ook mooi meegenomen.

Uitstekende ahorn siroop aan een interessante prijs

De flessen ahorn siroop die De Notenshop te koop aanbiedt zijn lekker qua smaak en worden aangeboden aan een goede prijs. De levering gebeurt tijdig en vlot.

Mooie producten

Mooie producten

super

Heerlijke pinda's, top kwaliteit

lekker, proper verpakt, snel geleverd.

lekker, proper verpakt, snel geleverd. Ik ga er nog bestellen als het op is.

Tevreden

Ik ben zeer tevreden met de notenshop. Ik zou graag in de toekomst grotere verpakkingen zien van de healthymix muesli. Ook heb ik een adventskalender besteld. Dit zag er mooi uit.

Notendop is een begrip!

Ik kan veel woorden typen maar notendop is een begrip en de producten (smaken) voor zichzelf. 110% goed geregeld en heerlijke verse producten voor een normale prijs.

Zeker een aanrader

Heerlijke spullen snelle levering

Uitstekende notenmix

Heerlijke noten.

Prima producten, netjes en snel bezorgd

De producten die ik heb besteld zijn van goede kwaliteit. Ze worden netjes en snel bezorgd.

Biologisch en lekker

Snelle levering en goede prijzen

Fresh good products

Always nice fresh products .top quality . Happy to continue and recommend

Goede prijs kwaliteitverhouding

Ik krijg altijd producten van goede kwaliteit Het enige wat ik jammer vindt en wat mij ervan weerhoud om vaker te bestellen is omdat je voor € 35 of meer moet bestellen om een gratis verzending te krijgen dus ik bestel altijd met meerdere mensen samen. Ik beveel daarom niet aan maar laat mensen via mij bestellen

Ze leveren wat je besteld

De bestelde producten worden geleverd volgens afspraak en zijn vangende kwaliteit. Een echte aanrader.

Prima noten. Alleen zak met biologische gepelde walnootstukjes raden we niet aan.

We vinden vaak stukjes dop tussen de gepelde stukjes bio walnoot.

Goede producten, snel bezorgd

Goede kwaliteit producten en keurig verpakt, volgens afspraak bezorgd.

perfect

zeer tevreden

Altijd netjes op orde en prima producten.

we bestellen al een aantal jaren onze producten bij de notenshop. Van onze (glutenvrije) meelsoorten tot nootjes en smeltchocolade. De producten zijn altijd prima van kwaliteit en de levering is netjes verpakt en op tijd. Mocht er onverhoopt iets niet zijn dan krijg je netjes bericht en lossen ze het z.s.m. op.

Veel aanbod en snel bezorgd

Wij kopen veel noten en gedroogde vruchten.

Makkelijk bestellen Snelle levering En je spaart punten, mooi meegenomen

Super noten

Snelle levering. Heerlijke noten. Eigenlijk té lekker, want een groot gedeelte is alweer op

goede producten en snel geleverd

eenvoudige wijze van bestellen, betrouwbare levering en goede producten.

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291CR Strijen