Snelle levering en heerlijke producten

We gaan hier zeker vaker bestellen!

Top producten voor een goed prijs

Producten die uitstekend in een gezond eetpatroon passen. Alleen al de cranberry's, vergelijk die eens qua smaak met de supermarktcranberry's. Wat een verschil.

Alles snel en goed geleverd! Super!

Goede producten!

Groot assortiment, snelle levering, goede kwaliteit producten

Ik probeer meer zaden en noten aan mijn diëet toe te voegen, en het is heel prettig dat ik dit in bulk kan bestellen i.p.v. het elke keer bij de supermarkt te kopen. De producten van Notenshop zijn goedkoper en van betere kwatliteit.

Netjes verpakt en erg lekker

Alles goed verpakt bezorgd gekregen. Hier valt alles goed in de smaak!!

5 sterren!

Al onze bestellingen worden correct en op tijd afgeleverd

Snelle levering,goede kwaliteit

Aan te bevelen

Fijne producten

Het meeste gaf ik cadeau. Maar de maca poeder ben ik erg tevreden mee. En de granola appel/kaneel is erg lekker

kwaliteit

Altijd erg goede kwaliteit soms items niet op voorraad ,maar meestal is er een vervanger .

alles OK

Alles OK. Behalve leveringstermijn was langer dan beloofd.

Goede prijs kwaliteitverhouding

De noten zijn van goede kwaliteit, snelle levering.

Voor herhaling vatbaar

Onlangs voor het eerst bij de notenshop besteld, zeker een aanrader! Wij hadden onder andere de luxe notenmix besteld en dat gaan we zeker weer doen. Goede kwaliteit noten voor een mooie prijs. We hadden een heleboel gekocht en fijn om zo toch goede kwaliteitsproducten te hebben, maar ook geld te besparen!

Goede producten voor een nette prijs.

Goede producten voor een nette prijs. Djakarta-mix niet zo….

Goede informatie en uitstekend product

Goede prijs kwaliteits verhouding

Aangename samenwerking

Producten zijn goed omschreven. Smaken ook zeergoed. Aangename samenwerking

Goede producten, snelle levering

Goede bak producten, lekkere noten.

Top bedrijf

Top noten

Lekkrre noten

Al jaren tevreden

Snel geleverd, goede produkten

Op aanraden van mijn dochter hier wat meeldprodukten en suikervervangers gekocht, ben zeer tevreden met de snelheid van leveren & de kwaliteit..

Prima prijs en kwaliteit

Goede kwaliteit van de producten en een snelle levering

Nog steeds ben ik erg tevreden over de notenshop

website is Oke en werkt redelijk. Het zou handig zijn om je punten en de producten die je met je punten kunt kopen overzichtelijk onder een button te hebben.... nu is het erg ingewikkeld te vinden wat je met je punten kunt doen.

Lekker en verse noten

Goede kwaliteit van noten, goede prijs

Al de producten die we hebben besteld zijn allemaal honderd procent meegevallen. We gaan zeker en vast terug bestellen.

Snel en kwalitatief

Er is grote keuze tegen marktconforme prijzen. Met een snelle levering.

Heel goed.

Altijd vers en snel geleverd.

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291CR Strijen