Heel goed.

Altijd vers en snel geleverd.

Kwalitatieve producten en snelle levering

Ik ben enorm blij met de ruime keuze aan gezonde producten die deze shop aanbiedt. Deze site heeft echt bijna alles wat je zoekt, en zeer overzichtelijk en gemakkelijk om te bestellen. De noten zijn vers en lekker van smaak en geven een verzadigd gevoel. Ik maak dagelijks gezonde bowl combinaties met de acai poeder, maca poeder, keto granola, hennepzaad en kokosbloesem suiker die ik heb gekocht. Ik overweeg nu zelfs om de volgende order te plaatsen.

Heerlijke producten

Snelle levering. Goede producten en lekker smullen. De noten powermix is heerlijk, maar ook de gedroogde vruchten zijn een goede snoepvervanger.

Goede producten

Snel verstuurd, goed verpakt en heerlijke producten

Snel bezorgd en heerlijk van smaak

Als een aantal keren besteld en bevalt ons prima. Dus ik zou zeggen: "tot de volgende keer"!!

Beste noten ooit gehad. Zo vers knapperig helemaal top!!

Beste noten en verste noten ooit gehad. Nie normaal zo goed!!

Mooie producten voor een prima prijs.

Al jaren koop ik noten, pitten, zaden en vruchten bij de notenshop. Altijd van goede kwaliteit. Blij mee :-)

Producten zijn goed. Alleen duurt het wat langer dan je gewend bent voordat de bestelling bezorgd is, hier moet je wel rekening mee houden, niet op het laatste moment iets bestellen.

Perfect shoping with de notenshop

Mooie producten

Mooie producten, goede verpakkingen, snelle levering.

Prima producten

duidelijk en snel

ruime keus, duidelijk en vlotte levering. Wel veel hard plastic als verpakking

Goede noten, snelle service

Goede noten voor een prettige prijs snel in huis. Over de meeste producten niets dan lof. Er zijn maar een aantal producten geweest die ik als iets minder heb ervaren, maar dat is persoonlijk denk ik. Ik kan iedereen De Notenshop aanbevelen!

Snelle levering en lekkere producten

Aantal mensen willen bedanken en dat gedaan met de heerlijke doosjes chocola van de notenshop. Doosje had iets kleiner gemogen, dan lijkt de inhoud meer. Maar dat is dan ook het enige.

Goede en snelle levering

De levering was snel en de prijs kwaliteit verhouding is ook heel fijn.

Veel keuze en makkelijk bestellen

Heel veel keuze op de website, ook qua hoeveelheden. Makkelijk besteld en vrij snel geleverd.

Allemaal lekkere en degelijke producten. Je weet wat je koopt en krijgt!

Fantastic service and products

Delighted with this store!!

Snelle levering en goede producten

Heerlijk zoals verwacht

Snelle levering, heerlijke producten

Veel keus, lekkere noten pasta’s en super snelle levering.

Snelle levering, goed verpakt

Duidelijke website, snelle levering

Op tijd leveren en goede kwaliteit

Ik heb 3 keer besteld en altijd tevreden.

Very nice

The products are really great quality and good tase.

Perfecte kwaliteit voor een goede prijs.

Heerlijk verse noten voor een scherpe prijs . Verzending is altijd in orde ennop tijd.

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291CR Strijen