Kan alleen zeggen alles toppie

Vlotte bezorging, netjes verpakt en mijn gedroogde appeltjes smaken goddelijk

Heerlijk

Heerlijke grote dadels en heerlijke noten

Nog steeds top

Altijd snelle levering en groot assortiment

top

vlotte levering, goede prodructen lekkere knapperige noten, cakemengelingen vallen goed in de smaak en zijn eenvoudig te bereiden, de pindakaas nog niet geproefd maar ben ervan overtuigd dat die zoals de rest superlekker zal zijn

Prima website

Prima om op website goede keuze te maken. Prima prijs kwaliteit verhouding.

Altijd op tijd en altijd vers

Verse producten van een goede kwaliteit

Lekker on line boodschappen doen

Zoals t zou moeten zijn maar niet altijd is.

Goede, verse producten en fantastische klantenservice!

Ik ben ontzettend blij met mijn ervaring bij De Notenshop. De service is geweldig en de kwaliteit van de producten is echt top, alles is vers en ontzettend lekker. Het plaatsen van een bestelling is heel eenvoudig, de website is overzichtelijk, en je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Bovendien had ik mijn producten al binnen een paar dagen in huis. Dit is precies de service die je hoopt te krijgen! Ik zal zeker vaker bestellen en kan De Notenshop van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar heerlijke, verse noten en gezonde snacks.

Kwaliteit

De service en kwaliteit van het product is prima, weet nu waar ik mijn producten ga kopen. Zeer tevreden.

Zeer goede kwaliteit.

Heerlijke pindarotsjes met lekker veel chocolade

Slecht

Een paar jaar geleden, toen ik daar begon te kopen was het vers. Tegenwoordig heb je heel veel oude noten.wij bestellen daar regelmatig en soms heb je wel een partij wat redelijk is. Wat goed is ,verkopen ze nu als premium en dus duurder. Gewoon een manier van geldklopperij

Altijd goed

Alles wat ik tot nu toe besteld heb van noten tot zaden en pitten is altijd goed van kwaliteit

Elke keer uitstekend

Ik bestel al een jaar of zeven bij de Notenshop en elke keer is de levering en kwaliteit uitstekend. De ongezouden, gebrande macadaismix is altijd lekker knapperig en vol van smaak.

altijd keurig verzorgd

snelle levering van goede producten

Altijd supervers

Zeer goede kwaliteit noten en groot assortiment.

Snelle levering. Netjes verpakt.

Wordt netjes bezorgd. Je wordt op de hoogste gehouden van je bestelling. Diverse betaalmogelijkheden. Goede producten met mooie prijs. Ik ontdek steeds meer dingen.

Prima website, snelle levering, goede kwaliteit

Alles was snel geregeld, andere dag al afhalen!

Super Ware und schnelle Lieferung,was will man mehr. Immer wieder gerne.

Heerljke cacao

Heel blij ben ik met de cacaomassa biologisch. Elke dag weer een feest voor mijn gemoed.

Goede producten en goede service

Heel lekker ik raad het zeker aan

Heel erg goed

Ik bestel al heel lang bij de Notenshop tot tevredenheid. De kwaliteit van de noten is heel erg goed. De spicy mix is mijn favoriet, maar de ongezouten noten voor in de yoghurt is eveneens prima.

En de huisgemaakte granola is daarmee heel goed gelukt

Uitstekende service, hoge kwaliteit producten

Zeer tevreden!

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27