Lekker en gezond.

Lekker in zelfgebakken brood.

Ben Diabetes

En ik eet elke avond magere yoghurt met handje vol verschillende noten en blauwbessen aardbeien frambozen. Echt goed voor je gezondheid en lijn .

Al jaren klant

heel goed

Snelle levering. Goede prijs/ kwaliteit verhouding

prima producten, prijs/kwaliteit correct

prima producten, prijs/kwaliteit correct

Super service!

Het is altijd een feestje als het Notenshop- pakket wordt bezorgd. Perfect verpakt in stevige zakken en doosjes. Die laatste bewaar ik om speelgoed in op te ruimen. De kleinkinderen herkennen het logo al! De noten zijn zo vers en van onberispelijke kwaliteit. Bedankt mensen! We zijn blij met jullie!

Net Levering

Heel goed spul

Goede producten en klantvriendelijk

Ik bestel met veel plezier bij de Notenshop. Het duurt even voor de bestelling België heeft bereikt, maar het wachten weegt zeker op tegen de kwaliteit van de prijs en de diversiteit in het aanbod. Toen er iets mis is gegaan in mijn levering buiten mijn toedoen, werd ik snel te woord gestaan en is er gelijk gekeken voor een oplossing.

Ruime keus

Wat hebben ze niet op dat gebied. Het meeste voorradig en soms snel geleverd. Andere keren duurde het een paar dagen.

Lekker van smaak

Lekkere noten voor een redelijke prijs

Lekkere noten voor een redelijke prijs

Top Notendop.

Na een aantal malen een bestelling te hebben geplaatst, kan ik wel zeggen uitermate tevreden te zijn. De noten en gedroogde vruchten zijn van een uitstekende kwaliteit en bijzonder vers. Het wordt deugdelijk verpakt aangeleverd.

Goeie kwaliteit, alsof ze van de markt komen. Echt lekker. Ook de levering was soepel en snel.

Ik had wat noten en zaden besteld. Alles was goed verpakt en zoals ik zei de noten waren heel vers. Echt lekker. Ook de levering was snel en netjes.

erg goed

erg goed

Goede kwaliteit!

Lekkere noten snelle levering

Super fijn

Snelle levering met lekkere producten.

Belofte maakt schuld!

De noten zijn ontzettend lekker!

Goede prijs en snel geleverd

Zeer goede ervaring

Beste kwaliteit

De kwaliteit van de notenmix is super... Heerlijk

Heerlijk

Lijkt op suiker net zo zoet. Maar met bijna geen koolhydraten. Een aanrader. Snelle levering.

Altijd snelle levering en goede kwaliteit

De produkten zijn altijd goed verpakt. Geen overbodige verpakkingen. De kwaliteit van de produkten heeft mij nog nooit teleurgesteld.

Heel net bedrijf .

Keuze is goed en betaalbaar ze beloven Alles komt met grote zorg binnen .

Kwaliteit

Snel in huis, en kwaliteit producten top!

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291CR Strijen