Heerlijk geNOTEN

Pijnboompitten voor schappelijke prijs besteld en ze zijn heerlijk. Ook de Borrelnootjes en pindarotsjes waren erg lekker en op voordat we het in d'r gaten hadden.

Telefonische contact niet echt prettig

Ik wilde iets vragen omdat de post mijn pakje in een andere woonplaats had bezorgd, en de telefoniste vond ik niet bepaald vriendelijk. Ja dat doet de post ! Was haar bevinding . Ze had ook kunnen zeggen oh wat vervelend , ja snap ik dat je niet eerst 10 kilometer gaat rijden om je pakket op te halen . Dat dus .

Producten zijn super vers en heerlijk van smaak

Producten zijn heerlijk van smaak en super vers

Weer een uitstekende aflevering

Deze bestelling weed weer uitstekend afgeleverd en was goed verwerkt. En de producten smaakte weer heerlijk.

Snel en keurig verpakt

Makkelijk te bestellen. Geven duidelijk aan als het niet in voorraad is. Produkten zijn prima en hebben een zeer ruime houdbaarheidsdatum. Berichtgeving/melding als produkt weer voorradig is kan beter. Fijne shop.

Goede en snelle service, goed producten

Ik bestel graag bij de Notenshop, het gaat altijd super snel en meestal is de kwaliteit van de spullen prima. Toch 2 kanttekeningen: toen er een product van Lonka duidelijk niet goed was, werd ik met een kluitje in het riet gestuurd en moest alles zelf uitzoeken. Dat is niet netjes van de klantenservice. Het tweede betreft de spaarpunten. Je krijgt nu spiegeltjes en kraaltjes ipv gewoon korting op volgende bestellingen zoals dat vroeger het geval was. Kan dat nou niet beter?

Had pindakaas besteld. Is toch minder lekker dan ik dacht. Ik haal het op de streekmarkt bij potjes en deksels die is lekkerder. Maar de chocola was heerlijk echt top. De bezorging was ook heel netjes en goed verpakt.

Geweldige cacaopoeder

Beste De fijnste cacaopoeder voor een harmonische levensstijl Geeft volwaardige energie en weerstand in je dagelijkse voeding Maar ook n stimulans bij het creeren van intuitieve muziek Bravoo voor de snelle levering

Top kwaliteit en snelle service, helemaal top!

Snelle levering, heel goede kwaliteit van de geleverde lekkernijen, helemaal top!

Heerlijke flikken

De chocoladeflikken met anijs "muisjes" zijn heerlijk. De combinatie van goede melkchocolade met anijs is goddelijk. Het doosje was veel te snel leeg.

Ben blij met de Notenshop

Mijn bevindingen met de notenshop zijn prima.Je hoeft niet lang te wachten op de bestelling die geplaatst is. Maar het belangrijkste is natuurlijk de kwaliteit van de noten en vruchten welke ik besteld had. En dat isOK.en lekker. Groet Roel van Dekken

Super goede producten, fijne service

Hier grote fan van de producten van de notenshop. Lekker, goede kwaliteit, vlotte levering en goed verpakt.

Wachten tot je een ons weegt

De artikelen van Notenshop zijn prima dat mag ook wel voor die prijs.. maar de wachttijd tussen bestellen en ontvangen Is veel te lang! Wie trek heeft in chocolade .. noten of wat dan ook moet VIJF dagen standaard wachten op het pakket dat is slechte service! En wat moet ik met de punten??? Als ze niet langer aftrekbaar zijn van de koopsom?? Ze waren voorheen stukken beter....de Notenshop.nl met hun klantenservice.

Super producten

Fijne en heerlijke producten, altijd alles op tijd en keurig netjes verzorgd en verpakt.

ruime keuze

Assortiment is enorm groot en levering is altijd netjes.

Goede webshop, gemakkelijk te vinden wat je zoekt, goede prijs en lekkere producten.

Toppie

Super lekker noten zijn altijd goed alleen jammer dat ju na zulke grote en vaste klant geen aardig geitje bij doen .

Breed assortiment, snelle service, scherpe prijzen

Altijd kwaliteit tegen scherpe prijzen en een prima service.

Heerlijke, eerlijke producten. goede prijs/kwaliteit verhouding. Snelle levering.

Top bedrijf

Snelle levering, goede kwaliteit, heerlijke noten!

Voordelig voor uitstekende kwaliteit!

Gewoon goed, een aantal artikelen voordeliger dan de supermarkt voor super kwaliteit!

Heerlijke noten!!!

Noten, meel , verpakking, chocola en ingrediënten allemaal van top kwaliteit!

Ruim assortiment en snelle levering...

Er is een enorme keus op elk gebied...

Heerlijke pistache noten en honing amandelen en door de verpakking lekker lang vers!

Goede kwaliteit

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27