Lekker en betaalbaar

Meerdere keren een bestelling geplaatst en nog steeds zeer tevreden. Lekkere producten, goed verpakt en snel verzonden. Top!

De service is even superlekker net als de noten

Heel goede kwaliteit ! Snel geleverd. Vriendelijke service.

Ooit eens met vakantie op de markt noten, gedroogd fruit, verse dadels en meel gekocht. Super kwaliteit en sindsdien bestel ik online omdat ik te ver weg woon. Groot assortiment. Alles altijd vers en heerlijk van smaak. Snelle verzending. En leuke recepten op de website. Enige wat ik dus jammer vind is dat er geen winkel of marktkraam in Noord Holland is ;)

Betaalbaar en kwalitatief goed

Ik ben heel tevreden over de kwaliteit. Mijn bestelling werd snel bezorgd, en was goed verpakt.

Heerlijk vers.

Heb andere noten gehad maar deze springen er wat mij betreft uit. Lekker vers.

Altijd vers en lekker

Bestel nu al een aantal jaren maar ik heb nog nooit iets gehad dat niet goed smaakte

Altijd lekker

Mijn man bestelde altijd, maar hij is ernstig ziek, dus ik bestel wat kleinere hoeveelheden voor mezelf. Was snel geleverd en zoals altijd heerlijk!!!!!

Heerlijk, kwaliteit en snelle levering!

Fijn om een groot verpakking te kunnen bestellen, fijne kwaliteit!

Heerlijk verse noten en snel geleverd

Al vele malen noten gekocht .Zeer tevreden over .Wij willen absoluut GEEN noten meer uit de supermarkt. Ga zo door notenshop......

snel en netjes bezorgt

de noten zijn super

het zijn 1 ste klas noten

Snelle levering van topkwaliteit producten

Altijd snelle levering van goede producten voor een scherpe prijs.

heel snel geleverd en via mail vlot antwoord op mijn vraag

Heel snel en goede producten, hier ga ik zeker nog bestellen!

Perfect qua kwaliteit, verpakking en levering.

Zoals altijd snel geleverd en goede gezonde producten!

Gewoon goed

Enige probleem is dat alles lekker is..;-)

Goede producten, mooie prijs, snelle levering

Bestel altijd hier en dat blijf ik doen. Het is altijd goed

Lekkere producten zonder toegevoegde suikers

Perfekt

Alles wat ik tot nu toe besteld heb smaakt allemaal prima. Vooral de medjoul dadels zijn heerlijk vers en zacht. Echt een aanrader. Ik zou zeggen , houden zo beste Notenshop.

Ik ben zeer tevreden over De Notenshop

Alles wat ik heb besteld, is altijd uitstekend bevallen. De laatste tijd bestel ik van een aantal producten wel de navulzakversie, bijvoorbeeld noten en granola. Vrienden verwijs ik ook altijd door naar De Notenshop en die hebben dezelfde ervaring als ik.

lekker noten, snelle levering

Lekker verse noten, snelle levering

Zalig

Ik vind er alles wat ik nodig heb aan een mooie prijs.

Kwalitatief kan je bij De Notenshop goed terecht tegen billijke prijzen. Goede website en de afhandeling van de bestellingen is prima. Goede communicatie over de verzending en ook de verpakking is goed verzorgd.

1e keer besteld, product kapot, maar goed hersteld

3 Soorten broodbakmix besteld. Levering duurde even (dankzij PostNL). 1 pak broodmix bleek kapot. Digitaal formulier ingevuld, foto erbij en kreeg zonder extra kosten een nieuw pak opgestuurd. 2 Broden gebakken in de broodbakmachine en lukten goed. Zeer tevreden!

Heerlijk

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27