Redelijke prijs en snelle levering. Mooie producten.

Lekkere verse noten en gedroogd fruit. Top ontbijten zo.

Al jaren mijn favoriete webshop, ik koop regelmatig!

Snelle levering goede kwaliteit

Erg blij met mijn bestelling. Niet alleen een enorme besparing maar ook super snel geleverd Ga zeker weer bestellen als ik door de voorraad heen ben

BEN ZEKER TEVREDEN

ALLES WERD SNEL EN PERFECKT GELEVERD, NOG NOOIT PROBLEMEN ONDERVONDEN

Superdeluxe

Wij zijn zeer tevreden over de service en de kwaliteit van de producten

Geweldige producten

Snel en correct afgeverd

Uitmuntend

Lekkere verse producten.De noten zijn super lekker.

prima producten en betrouwbaar

Ik bestel regelmatig pompoenpitten. De notenshop heeft een duidelijke website. Prima producten en de levering is betrouwbaar en op tijd.

Kwaliteit voor een goede prijs.

We bestellen regelmatig en altijd een goede kwaliteit voor een goede prijs. We zijn heel tevreden.

Supergoed

De notenshop levert smaakvolle biologische produkten waar ik uitermate blij mee ben. De site is zeer transparant in wat leverbaar is en wat niet. Weet niet meer sinds wanneer ik bij hen bestel maar ben een terugkerende tevreden klant.

Alles goed behalve de walnotenstukjes.

Walnoten smaken erg muf.

Eindelijk nodige product gevonden

Na lang zoeken heb ik bij Notenshop eindelijk blind lijnzaad gevonden wat laag in koolhydraten is. Ik heb het nodig om te verwerken in recepten. Ideaal.

Uitstekende kwaliteit noten en snelle levering!

Zie hierboven

Heerlijke vers gebrande noten.

De noten zijn heerlijk vers gebrand en dat proef je ook ik bestel ze zeer zeker weer en beveel de Notenshop ook aan, de ongezouten noten zijn ook fantastisch om mee te bakken en koken.

Heerlijk

Altijd goede en gezonde producten! Een echte aanrader!

goede producten vlotte verzending

veel keuze, tamelijke goede prijs vlotte levering

Zeer goede kwaliteit.

Zeer goede producten.

snelle levering en goede kwaliteit

heerlijke noten en goed verpakt echt kwaliteit

Heerlijke dikke sappige Sultana's

En vlot geleverd

Perfect!

Duidelijk,snel en onder de indruk van het verzendmateriaal… Waar voor je geld en smakelijke producten!

Blijvend goede kwaliteit

Al meerdere malen besteld bij de Notenshop. Een enkele keer moet ik een dagje of 2 wachten voordat ik meerdere zakken kan bestellen, wat alleen maar duidelijk maakt dat ze altijd verse producten leveren en geen magazijn vol voorraad hebben liggen. En dat proef je dan dus ook steeds weer. En dat voor een heel nette prijs.

Super snelle levering!

Super snelle levering!

Prima noten en geweldige probleemoplossers

Bij onze bestelling was iets misgegaan wat fantastisch opgelost is. Zalige noten!

Al jaren klant en nog steeds heel tevreden.

Goede betaalbare producten, ruime keus, snelle levering en zorgvuldige verpakking.

goede shop

goede shop met lekker producten icl. biologisch assortiment

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291CR Strijen