Always good

Always good-quality and nice products.

Makkelijk producten zoeken en bestellen

Alles wat wij nodig hebben voor ons gezin om te genieten van lekkere knabbels en ingredienten om te bakken en koken kunnen wij hier makkelijk vinden en bestellen!

Prima producten tegen redelijke prijs.

Veel keuze in bio producten, prijs/kwaliteit verhouding is goed.

Goede producten, snelle levering en goede service.

Bestellingen zijn altijd correct en goed verzonden

Prima online shop

Scherpe prijzen , kwaliteitsproducten en snelle verzending .Heel tevreden.

In 1 woord TOP

Fijne producten en goede service. Ook het telefoonteam is heel behulpzaam en vriendelijk. Ga zeker weer bestellen bij De Notenshop.

Uitstekend product,geweldige prijzen!

Uitstekend product, geweldige prijzen!

lekker vers

ik heb rozijnen krenten en noten besteld, stuk voor stuk allemaal heerlijk vers en lekker knapperig!!

Prima noten

Inhoud van hetgeen besteld beh is helemaal oke. Wel wat veel gewone pinda's in de notenmix. Qua afhadeling, Ik mis een bestel e-mail na de bestelling en een bij de bestel aflevering een pakbon. Die laatste kan natuurlijk ook digitaal nadat eea is afgeleverd. Groet

Altijd keurig op tijd

En een heerlijke keuze in noten, vooral de ongezouten cashewnoten zijn fantastisch. Bestel ook regelmatig bakmixen, die zijn makkelijk en echt lekker.

Heel goed!!!

De bestelling is netjes en op tijd geleverd , de goederen goed verpakt en de kwaliteit is uitstekend !!

Prima producten en nette, snelle levering

Eenvoudig bestelproces, grote diversiteit aan prima producten. Nette en snelle levering.

Constantly good quality and always delivered quickly

I am ordering from notenshop for 3 years now, and the products are always the great quality ones. Will keep ordering here and would recommend it to everyone.

breed aanbod en goede prijzen

met de ingredienten die ik bij de notenshop koop kan ik een heerlijke muesli maken. Dol op de notenstukjesmix en zadenmix. Ook de gecoate abrikozen vinden gretig aftrek :-)

Lekkere noten, goed verpakt, snelle levering en … betaalbaar!

Lekkere noten, goed verpakt, snelle levering en betaalbaar.

Altijd goed en vers

Goede kwaliteit noten voor een prima prijs.

Erg blij met de Notenshop, vooral de kwaliteit van de producten is heel goed. en de prijs daarbij is ook goed. Communicatie ook dik in orde. Bestel al enkele jaren bij dit bedrijf. Nog nooit een vervelende ervaring gehad.

Groot assortiment tegen een goede prijs

HEt is gemakkelijk shoppen bij de notenshop. Brede keuze in mogelijkheden, goede prijzen. Als iets niet op voorraad is kun je gebruik maken van de mogelijkheid om je mailadres achter te laten. En je krijgt een mailtje als het artikel weer op voorraad is. Handig. Levering is vlot.

Voor vele herhalingen vatbaar!

Ik bestel al een hele tijd bij de notenshop. Alles is goed en goed geregeld, nog geen misser gehad en dat wil wat zeggen!

Fijne webshop met goede producten

Snelle levering, producten met goede kwaliteit en vooral erg lekker!

Betrouwbaar, kwalitatief en scherp geprijsd.

Ik ben al jaren klant bij De Notenshop en koop er biologische producten van hoge kwaliteit. De prijzen zijn vaak lager dan in de supermarkt. Bestellingen worden snel geleverd en netjes verpakt. Altijd een fijne ervaring.

Goede producten goede prijzen

Ik kom hier altijd voor ghee, noten en cacao massa. Kwaliteit is top. Ze hebben laatst de cacao massa die ik in bulk koop helaas wel flink in prijs verhoogd maargoed.. nog steeds de beste prijs op het internet en een alternatief geboden ook. Dus, eerlijke club. Ik blijf terugkomen

Nieuwe verpakking blijkt een tegenvaller

Ik bestel al langere tijd de Fruit & Noten Mix in de verpakking van 6 kilo. De laatste keer was de verpakking aangepast van een vierkante naar een ronde emmer. Helaas is ook de samenstelling van de mix gewijzigd. De mix bevat nu veel meer fruit en minder noten. Naar mijn mening een verkeerde manier om te bezuinigen. Ik ga op zoek naar een andere leverancier.

Bijna perfect

Alles is keurig en op tijd bezorgd. Klein minpuntje was dat de plastic vepakking bij de dadels kapot was onder het kartonnen label. Máár ik heb er zelf geen opmerking over geplaatst en geaccepteerd. Ze smaken buitengewoon heerlijk

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291CR Strijen