Heerlijk

Alles mooi verpakt top kwaliteit

super

altijd lekkere produckten

Altijd verse noten, betrouwbare levering en correcte service.

We bestellen al jaren bij de notenshop. Zeer tevreden over de geleverde bestellingen en af en toe iets nieuws of iets anders proberen, heel veel keus. Fijne website en vlot antwoord op vragen via de mail. Top

Heerlijke noten

Nergens zo lekker.

Heerlijk vers ! Goede prijs/kwaliteit verhouding

Ik kijk steeds uit naar de inhoud van de bestelde doos!! Van zaden, melen tot noten. Nog nooit 1 product gehad dat niet voldeed aan de verwachting!!

Zeer lekkere noten en goede service

Vlotte levering en mooie producten

Het smaakt allemaal goed en wordt ook snel geleverd.

Veel keus en goede kwaliteit.

Heerlijke noten en gedroogd fruit, wij zijn van.

Oost west deze nootjes zijn het best

Snelle levering van goede noten

Prima service en producten

Snelle levering, degelijk verpakt, vlotte service

Heerlijk

Ik heb onderhand alle noten op de site besteld. Perfecte kwaliteit, op de juiste manier bereid en een mooi zoutgehalte.

Geweldig assortiment snelle levering

Geweldig breed assortiment. Lekkere verse noten, prima powerfoods, melen etc. We vinden alles heerlijk en het zijn voor vegans zeer essentiële voedingsmiddelen. Levering is altijd heel snel en ook het bonuspunten idee is leuk om af en toe weer iets nieuws te proberen. Enige minpuntje vind ik de plastic verpakkingen. Graag zou ik iets suurzamers zien.

goede kwaliteit noten, vlotte levering, competetieve prijzen.

Goede en vlotte service

Bestellen gaat vlot, levering gaat vlot en ik geniet van alles wat ik bestel

De beste nootjes en notenpasta die ik kon vinden.

Het enige minpunt was de te dunne pecan pasta, maar voor de rest was alles bovengemiddeld.

Heerlijke kwaliteit producten

Kwaliteit van de producten is erg goed! Je wordt op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Het is een cadeautje om uit te pakken als de bestelling er is!

Fijne webshop

Ik heb vaak biologische producten besteld en snel ontvangen.

Excellent

Kwaliteit producten en super service

Eenvoudig besteld en snel geleverd

Bestelling plaatsen is fluitje van een cent, Na een paar dagen reeds aan de deur geleverd Je verliest er geen tijd mee

Heel goede producten

Had onlangs kh arme.broodmix. Heel goed gelukt en lekker brood Heb o.m. nieuwe mix besteld

Makkelijk bestellen

Ik heb mijn eerste bestelling gedaan om zelf glutenvrij brood te bakken en ik ben heel tevreden over de geleverde producten.

7 wel eens wat je er niet van verwacht

Soms te harde noten in de chocolade bonbons en als er arcokaart in moet zitten dan zit er een andere drank soort in maar niet dat en de noten zijn soms te hard en veel kruimels onder in de zakken

Heerlijke pure noten

Zo lekker, echt 100x beter dan de noten uit de supermarkt. We bestellen vaak de ongebrande macadamianoten die zijn echt favoriet!

De Notenshop is meer dan top!

Ik was op zoek naar een aantal biologische producten en kreeg de tip om bij de Notenschop eens te kijken. Zeer tevreden met deze ontdekking!

Goede producten. Snelle bezorging. En alles zit zeer goed verpakt

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27