Goede kwaliteit, goed verpakt, duidelijke info goede prijs en snelle levert

Goede kwaliteit, goed verpakt, duidelijke info goede prijs en snelle levert

Keurige levering!!!

Heerlijke verse noten, voor herhaling vatbaar!!! Zeker aan te raden!!!

Gebruiksvriendelijke site en goede afleverservice

De Notenshop is voor mij 1 ster gezakt omdat de punten niet meer inwisselbaar zijn bij een volgende bestelling. Van de aanbiedingen kan ik maar een enkele keer gebruik maken. Is 't een idee om bij x aantal punten een korting te geven of een verpakking van een produkt dat de klant regelmatig besteld gratis te geven?

Bij de Notenshop zijn de prijzen en de kwaliteit van de pructen uitstekend

Bij de Notenshop zijn de prijzen en de kwaliteit van de pructen uitstekend

Super kwaliteit

Als ik o.a. nootjes nodig heb bestel ik deze altijd bij de notenshop, genoeg keus, goede prijs en zeer snelle levering!

Top leveringen

Makkelijke site om te bestellen en snelle correcte levering

Gewoon goed.

Snelle levering en goede kwaliteit.

Je vind wat je zoekt voor een goede prijs

Een heel groot en interessant assortiment voor mensen die gezond willen eten.

Snelle verzending en duidelijk aanbod.

Mijn vaste winkel

Ben al tijden klant .

Goede kwaliteit

Makkelijk te bestellen, veel keus en goede kwaliteiten

Snelle correcte levering

Notenshop is top

Veel keuze, snel geleverd schappelijke prijzen en fijn dat ze hervulbare verpakkingen hebben.

Heerlijke noten! Snel geleverd!

Ik ben heel tevreden

Redelijk snelle levering, goede producten

Ik koop meer dan nodig door de leuke aanbiedingen

Geweldige website. Goede producten en snel geleverd. En heerlijke versen noten e.d.

Good products

Good products, delivered with no damage. The only thing is that it would be nice to rethink the packaging to use less plastic, because a lot of the products they sell can be packed in paper. Some of the things I won't order again because it's too much plastic even though the products are delicious.

Chiazaad zoals t moet

Chiazaad in fijne verpakking en betaalbaar

heerlijke noten

heerlijke noten ,snelle levering en prima prijzen

Heerlijke noten goede kwaliteit

Lekkere noten

Voor noten,pitten,zaden,pindakaas,chocolade,kruiden,olie en nog veel meer andere zaken moet je bij de notenshop zijn.Duidelijke website,veel keuze ook in biologische producten.Goede verpakkingen van de producten en stevig verstuurd.gaat altijd goed.voordeliger dan in de supermarkten.grote bulkverpakkingen mogelijk en veel meer keuze.

I love it!

Fresh products, nice packaging, fast delivery. I qill keep buying my products here for sure!!

Helemaal prima!

Prima product assortiment, prima kwaliteit, prima levering.

Goede kwaliteit voor een uitstekende prijs

Ik bestel graag bij de notenshop. Ben heel blij met hun heerlijke biologische producten. Zo nu en dan is er een product tijdelijk niet op voorraad en dan is het fijn dat ik een voorraadnotificatie ontvang wanneer het product er weer is. Meestal duurt dat niet lang. Wel is het voor mij erg belangrijk dat zij, bij het importeren van Medjoul dadels uit Israel, er op letten dat deze niet uit de bezette gebieden op de Westelijke Jordaanoever komen!

Zeer goede service

En altijd verse producten top kwalitijd

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291CR Strijen