Fijne webshop!

Uitgebreide webshop, snelle levering!

Ik bestel vaak de kwaliteit is heel goed en track en tracé informatie heel duidelijk. Top service

Goede prijs-/kwaliteit verhouding

Tevreden over de producten en de levering

Prima webshop

Goede producten prijs kwaliteit verhouding

Heerlijke noten, snelle levering en niet duur.

Heerlijke noten, snelle levering en niet duur.

lekkere noten snel bezorgd

als toevoeging op het ontbijt, de lunch en als tussendoortje zijn de verschillende noten en zaden goed te gebruiken. Je proeft verschil met de noten uit de supermarkt en voelt als uitzoeken in een marktkraam, alleen mis je de geur bij het bestellen, maar die wordt goedgemaakt bij het openen van de verpakkingen.

Breed assortiment, noten zijn goed verpakt en lekker. Alleen jammer dat de verpakking van 200 ml. er niet meer is van de Tomasu sojasaus, moet ik nu ergens anders kopen. Verder helemaal top en snel geleverd ook.

Goed verpakt en een snelle levering.

Helemaal dik tevreden

Mooie grote verse noten in hersluitbare verpakking. Snelle levering in goede stevige doos. Prijs-kwaliteit is helemaal goed. Een aanrader.

Lekkere producten tegen een goede prijs!

Lekkere verse noten en heerlijke pure chocade. Bestelling wordt snel verzonden.

Goed communiceren. Goeie producten. Ben blij.

Nette spullen, goede service

Veel bio producten, bestelling rap en netjes verzorgd.

Altijd goed!

Ik was even vanuit Spanje in NL en heb snel Mijn bestelling gedaan bij de Notenshop.

Goede kwaliteit

De kwaliteit is goed. De prijzen zijn echter wel heel erg snel heel veel om hoog gegaan. De kiddy's als voor beeld in een half jaar 20% duurder. Klanten service is ook erg behulpzaam en reageerde snel toen ik daar gebruik van moest maken. Over het algemeen zeker tevreden.

Fantastisch!

Goed product, goede prijs, snelle en nette bezorging

Niet helemaal tevreden

Ik had een flinke bestelling gedaan en kreeg deze snel geleverd. Alleen was er een potje siroop kapot gegaan. Waardoor ik deze moest weggooien en decreet van de spullen schoon moest maken en niet alles meer bruikbaar was. Na mijn melding vroegen ze uiteraard om een foto. Maar ivm al die zoete troep ben ik meteen gaan poetsen en weggooien want liep zo uit de doos. Als tegemoet koming kreeg ik een kortingscode. Dit dekt natuurlijk niet de weggegooide spullen. Dit vind ik erg jammer. Ik had wat meer vertrouwen verwacht en dat de spulletjes opnieuw opgestuurd zou worden

Super spullen

Alles top en vers. Goede prijs.

Goede kwaliteit producten, zeer concurrerende prijzen en laag minimumbedrag voor gratis verzending. Top.

Prima noten, ruim assortiment en snelle levering.

Goeie producten.

Duidelijke website. Makkelijk bestellen en snelle levering. Mocht er een product toevallig out of stock zijn dan kan je laten weten dat je op hoogte gehouden wil worden, wanneer het product weer op voorraad is. Je krijgt dan een mail, super handig. Verder ben ik tevreden over de kwaliteit en over het assortiment. Dikke 10 wat mij betreft.

een contente klant door het vlotte proces van A tot Z

een contente klant door het vlotte proces van A tot Z

Heerlijke knapperige noten. Heerlijk!

Snelle levering. Heerlijke noten

altijd Feest !!

ik koop al jarenlang bij de notenschop, ben tot nu nu niet een keer teleur gesteld door de noten,altijd vers en zeker ook lekker. IK BLIJF KOPEN !!

Uitmuntend!

Alles wat ik bij de Notenshop bestel is altijd van superieure kwaliteit.

Goede en mooie producten,en netjes en snel geleverd

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291CR Strijen