Uitstekende kwaliteit voor een redelijke prijs

Zeker voor herhaling vatbaar!

Absolute aanrader!

Zowel de producten als de levering zijn top! Ze verkopen een breed assortiment met ook notenmixen, gedroogde vruchten, meelsoorten, suiker etc. met een uitleg wat er allemaal inzit op het gebied van mineralen en vitaminen. Keuze tussen biologisch en niet-biologisch. Scherp geprijsd en als je een account maakt spaar je punten waarmee je korting krijgt.

Goede kwaliteit . Goed met verzending.

Geweldig-ge-noten!

Super lekker en blijven lang knapperig en smaakvol!

Heerlijke noten

De noten zijn heerlijk van smaak en in een mooie emmer. Fijn

Heerlijke noten

Prima kwaliteit. Snelle verzending. Aanbevolen!!

Vers en snel

Heerlijke noten en andere lekkernijen. Goed verpakt , keurig en snel verzonden.

Super kwaliteit en snelle levering

Super kwaliteit en snelle levering

Goede producten voor een mooie prijs. Snelle levering.

Prijs kwaliteit is topie

Goede kwaliteit Snelle verzending. Veel aanbod. Kortom aanrader

Geweldige noten

Heerlijke noten jammer vliespindas niet ongezouten verkrijgbaar zijn

Goede service maar niet goed verpakte inhoud van de zending.

Een glazen fles in de doos was niet goed verpakt en bijgevolg gebroken. De volledige inhoud ervan (ahorn siroop) is leeg gelopen in de doos en heeft alle andere verpakkingen in de zending tot een kleverige massa veranderd. De klantendienst was vriendelijk en snel en enkele dagen later werd de waarde van de fles siroop terug gestort. Ik had echter liever gehad dat ik de volledige zending had mogen terug sturen en er een nieuwe voor in de plaats had gekregen. Heb nu alle andere delen van de zending grondig moeten spoelen en controleren op glas splinters. Dit laatste had eigenlijk door de Notenshop zelf gedaan moeten worden.

Lekker

Nog al duur en rap op, maar lekker

Good flavor

Nice color and flavor

Goede producten

Een verrassing dat de bestelling in een rond ton zat.

Geweldig ge-noten!

Heerlijke noten voor een kwalitatieve goede prijs!

Prima site, goede producten, snelle levering

De titel zegt alles al. Ik zocht bijenpollen voor mijn hond als ondersteuning voor zijn allergie voor pollen en stof. U meldt, dat je het niet moet geven bij een pollenallergie. Dat is niet helemaal correct. Ik heb mijn hond dit jaar gedesensibiliseerd voor pollen gebruik makend van bijenpollen en propolis. Bij desensibiliseren gebruik je juist kleine hoeveelheden van hetgeen de allergie veroorzaakt. Ik gebruik dagelijks ongeveer een theelepel (met een forse top erop) bijenpollen voor een hond van 30kg. Ik ben daarmee begonnen vóór het pollenseizoen. Vorig jaar had hij een forse pollenallergie, die door medicatie van de dierenarts slechts niet erger werd dan hij toch al was. Dit jaar had hij geen medicatie nodig dankzij de bijenpollen en propolis.

Kwaliteit

Overzichtelijke en fijne website. Goede kwaliteit en snelle levering

goede producten

Koop al enkele jaren noten, rozijnen en ander gedroogd fruit omdat bij De Notenshop deze van prima kwaliteit zijn. De pindakaas is ook heerlijk. Kortom goede waar voor billijke prijzen worden bij dit bedrijf goed verpakt in keurige dozen binnen 2 dagen afgeleverd. Goede duidelijke website en de communicatie over de aankoop en levering verlopen altijd rimpelloos

Prima produkten, snelle levering

Mijn mineraalzout heb ik bij de Notenshop besteld. Prijs - kwaliteit verhouding prima. Snel geleverd ook.

Altijd goede kwaliteit producten, netjes verpakt en snel gelever

Goede kwaliteit en snel geleverd

Goede kwaliteit en snel geleverd

Mijn pakket is verloren nog niet gevonden

Mijn bestelling meer dan 2 week nog niet ontvangen.

Kwaliteit is prima.

Assortiment zou nog wel wat ruimer mogen. Zie overeenkomsten met Pit &Pit

goedkoop maar soms droge noten

Tja, de pindas zijn soms hard, en de pistachio noten verbrand, dus ik ben niet helemaal enthousiast. Maar de prijzen blijven erg goed.

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291CR Strijen