Super verse smakelijke noten in een degelijke verpakking

Top smaak altijd vers

De alles tot nu toe was de beste

lekkere noten

goede kwaliteit noten en mixen.

Goede en snelle service, goede kwaliteit

Goede pistachepasta

Vers en gezond.

Alles netjes verpakt en vers geleverd.

Top! Ik ben een tevreden klant!

Ik ben heel tevreden, want bij de Notenshop vind ik alles wat ik nodig heb om te bakken.

Heerlijke noten en zaden

Ik bestel al een hele poos noten en zaden bij deze shop. Dat ze in goede aarde vallen blijkt wel uit de vraag van mijn familieleden om ook voor hen te bestellen! De noten en zaden zijn goed verpakt, en meestal al een dag na bestelling in huis! Prima!

Snelle verzending, super goeie producten, vriendelijke communicatie, absolute aanrader!

Lekker

Vond ze lekker alleen als dat ging had er meer vulling in moete zitten zodat smeuriger is

Top kwaliteit van de geleverde producten

bestelling snel en goed verpakt in huis

Ruime keuze.

De Notenshop levert uitstekende kwaliteit van diverse noten, ruim gesorteerd en snelle levering.

Vaste leverancier geworden.

Net bedrijf voor zover ik dat kan beoordelen. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Geen onzinprijzen. Prima verpakking. Klantgericht.

Enorm assortiment en snelle levering

Ik bestel er vaker vanwege het enorme assortiment. De noten en hun chocoladeproducten zijn heerlijk vers en hun combinaties qua smaken hemels. Levering is over het algemeen snel.

Precies wat ik zocht

Precies wat ik zocht (wijnsteenzuur) voor een goede prijs. Netjes verpakt ontvangen. Erg bedankt! Groet, Michiel

Snelle levering en prima producten

Ik had noten en gedroogde vijgen besteld en ik had ze snel in huis. Zeker voor herhaling vatbaar om te bestellen.

Een goede assortiment

Snelle bezorging en goede producten

Leuk verpakt, snel geleverd

Top Notch Nuts

I am happy with my previous purchase. I was even surprised to see that De Notenshop has updated the package and the container for the 6 kg roasted peanuts. It's more sturdy and with a better seal. The nuts are fresh and good as usual!

Ik had de Dubai Kadayif reep besteld, hij was lekker maar heel klein. Zelf bestel ik hem niet weer ivm de grootte.

Hele fijne webwinkel

Erg smaakrijke producten voor een goede prijs en bijna nooit schillen bij de noten. Erg tevreden, al jaaren!

fijn assortiment

Ruime keuze met een goede prijs/kwaliteitverhouding.

Goed verpakt en heerlijk vers Zelfs de chocolade kwam In de warme periode goed aan

Heerlijke noten in handige verpakking

Heerlijke, verse noten. Snelle, goed te volgen levering. In handige verpakkingen

Quick delivery and large variety of health products

I changed to a vegan diet and found everything I needed at de Notenshop!

Helaas was de psyllium een tijdje niet op voorraad, maar het is weer leverbaar en in 2 dagen in huis.

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291CR Strijen