goed verzorgd en snel geleverd

Bestel al enkele jaren producten bij de Noten shop. Eerst via mijn zoon en nu heb ik voor de eerste keer zelf besteld. Alles wordt altijd prima verzorgd geleverd en is van een goede kwaliteit.

Ruim assortiment snel geleverd!

Ruim assortiment, stevige verpakkingen, snel geleverd, zeer tevreden klant!!!

Prijs/kwaliteit helemaal prima Snelle levering

Snelle levering en goede verse kwaliteit

Mooie en goede verpakking, kwaliteit van de noten zijn uitstekende en vers

Gewoon lekker

Veel keuze, super kwaliteit

Goed en snel

Alweer uitstekende kwaliteit voor een fatsoenlijke prijs en snel geleverd. Vers geroosterd zijn de cashewnoten van de notenshop steeds weer een genot om te eten.

Super service en lekkere verse noten en andere producten!

Fijne webshop. Zeker een aanrader.

Goede info en correcte levering

Assortiment is ruim en nakomen levering is prima

Ruime keuze en producten van prima kwaliteit voor een redelijke prijs.

Prima bedrijf en levert goeie producten

De Notenshop levert prima producten zoals op de website is besteld. Zou de reactietijd van 3 dagen mogen verkorten zodat je de producten sneller in huis hebt en niet pas na 4 dagen.

Fijne snelle levering

Producten die ik tot nu toe heb besteld zijn van goede kwaliteit.

Lekker gezond en vers

Reeds verschillende jaren verslaafd aan de heerlijke notenmix

Heerlijke noten

Heerlijke verse noten,heel veel keus en snel en netjes geleverd .

Prima kwaliteit, verzorgd en snel.

prima winkel

snel geleverd

Snelle levering en goede producten!

Het pakket werd zoals altijd snel geleverd maar de bezorger liet het uit zijn handen vallen. Wij waren bang dat de hele doos vol zou liggen met stukken glas en ghee met sojasaus. Maar tot onze opluchting was het zo goed verpakt dat alles heel uit de doos is gekomen! Goed gedaan Notenshop!

Altijd goede noten

Snelle en nette service

Snelle levering, goed verpakt en echt veel lekkerder dan de noten uit de supermarkt!

Fantastische webshop

Zeer breed assortiment van verschillende noten en afgeleide producten. Alles goed verpakt en snel verzonden. Ik ben fan.

Redelijke prijzen, goede service en kwaliteit

Website in orde.

Top kwaliteit!

Alleen maar goeie ervaringen mee.

Vers

Alles weer even lekker en vers het is moeilijk te stoppen de stukjes aardbei heel bros en super lekker de pinda's groot en smakelijk ik moet mij altijd inhouden om niet meteen weer te gaan bestellen.

Perfecte service

Duidelijke website. Goede prijzen. Snelle levering. Goede producten. Uitgebreid assortiment

Gewoon helemaal top!

Makkelijk zoeken en bestellen. Snelle levering. Kortom.... Super

Ben een heel.heel.erg tevreden klant

Zeer goede communicatie. Klant en servicegericht. Goede producten. Goed voorbeeld voor andere webshops

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291CR Strijen