Perfecte service

Duidelijke website. Goede prijzen. Snelle levering. Goede producten. Uitgebreid assortiment

Gewoon helemaal top!

Makkelijk zoeken en bestellen. Snelle levering. Kortom.... Super

Ben een heel.heel.erg tevreden klant

Zeer goede communicatie. Klant en servicegericht. Goede producten. Goed voorbeeld voor andere webshops

X

X

Goede noten Niet muf of zo Ze doen wat ze beloven Zeer tevreden ga zo door

Heerlijke noten

Ik heb al vaker besteld, zijn gewoon heerlijke noten, goede kwaliteit en betaalbaar.

Netjes verpakt en op tijd ontvangen

Verslavend zijn deze noten

TOP

Zoals steeds.. goede prijs, verse, lekkere produkten en goede verpakking. Dikke merci.

Brede keuze van topkwaliteit

Snelle levering, produkten van topkwaliteit.

Geweldig!

Geweldige producten en super snel bezorgd!

Veel te kiezen voor liefhebbers van noten en gezonde producten

Eerst bestelde ik alleen noten, tomaten ik erachter kwam dat De Notenshop ook snacks e.d. verkoopt.

De vorige levering was prima.

Ik heb 14 dagen geleden 5 kilo gebrande tuinbonen besteld en ontvangen. Dit voor 42,50 euro. Nu zie ik dat deze zelfde gebrande tuinbonen 59,50 kosten. Dat vind ik wel 3n behoorlijk verschil.

Goede producten .

Goede ervaringen

Snelle levering heerlijke producten

Snelle levering, heerlijke noten

Kwaliteit prijsverhouding is perfect

Kwalitatief goede producten voor een nette prijs. Levering ook heel snel en netjes.

de veranderingen komen niet ten goede van de klant

Is de zaak overgenomen? Vroeger kon je de punten aftrekken van de rekening maar nu moet je een cadeautje kiezen dat je in feite niet nodig hebt. Ik kocht ook zonnebloempitten in bulk (20 kg) voor de vogels maar nu moet je per kg kopen of per emmer wat nog duurder uitkomt. Niet goed bezig.

Goede website, mooie producten, prima levering

Bestel al een aantal jaren bij de Notenshop: goede kwaliteit en uitgebreide sor******.

Blijft uitstekend

Al jaren en jaren bestellen wij onze super verse noten hier en alles voor een gezond ontbijt. Assortiment is veel meer dan alleen noten dus kijk eens op de site !

Beste noten die er zijn!

Ik bestel mijn noten altijd via De Notenshop, ruim assortiment, duidelijke website tegen een goede prijs. Mijn bestelling werd keurig verpakt en zeer snel bezorgd. Ik kan iedereen aanraden om bij De Notenshop te bestellen!

Helemaal top!!!

Producten zijn van goede kwaliteit. Zeer veel keus uit diverse heerlijke noten, super gezond ik laat het bij een 'ophaal punt' bezorgen (geen gedoe dat het 3 straten achter is bezorgd) Kan het vaak de volgende dag al ophalen helemaal Geweldig!!!!

Elke keer weer voldoet de bestelling aan mijn verwachtingen.

Kwalitatief goede en verse noten

Ik bestel regelmatig verschillende notenmixen (macadamiamix is een aanrader) en ik ben altijd tevreden. De meeste noten worden geleverd in handige hersluitbare zakken.

Compleet

Besteld en geleverd