Super lekkere producten voor schappelijke prijs

Producten zijn echt super vers. Noten is een wereld van verschil van wat je in supermarkt haalt. Vol smaak! Snelle bezorging. Enige verbeterpunt zou voor mij zijn iets minder plastic te gebruiken: de potten zijn handig maar goed te hergebruiken. Dan kan de navul gewoon in papieren zakken.

Top kwaliteit noten

Top kwaliteit noten

Weer heerlijke noten besteld

Wij komen de zomer wel door met onze nieuwe bestelling bij de notenshop. Variatie van macadamiamix, rozijnen en studentenhaver. Ook nog andere producten, de verleiding op de website was weer groot.

Geweldig producten en snelle levering

Ontzettend blij met mijn bestellingen allemaal netjes verpakt

Uitstekende producten, tijdige bezorging, duidelijke website

Over de verschillende producten die ik bestel, ben ik zonder uitzondering tevreden. Broodmixen: handig en lekker Noten: geweldige smaak Kruiden: perfect Kokosolie: prima neutraal van smaak en makkelijk in gebruik

Alles ging soepel en makkelijk. De bestelling kwam snel aan en ik werd keurig op de hoogte gehouden.

Prima, snel geleverd, goede producten

Prima, snel geleverd, goede producten

Super service snelle levering . Top

ze zijn heerlijk

fantastisch!!!

Mooie producten, scherpe prijs.

De producten zijn van goede kwaliteit. En vergeleken met enkele andere webshops zijn de prijzen redelijk laag.

Geweldige producten!

De producten die ik via de Notenshop bestel zijn zonder uitzondering van hoge kwaliteit! Voor mij geen andere webshop.

Lekkere noten en snelle verzending!

We bestellen regelmatig bij de notenshop. Steeds lekkere producten ontvangen.

Heerlijke producten voor eerlijke prijzen

Helemaal tevreden over De Notenshop. Bestel graag de notenmix, maar ook de lekkere chocolade verwennerij :) De keuze is reuze! En het wordt snel verzonden.

Uitgebreid assortiment, goedkoop, snel en lekker! Ook de klantenservice is super!

Prima producten en snelle levering

Ik koop regelmatig bij de Notenshop. Altijd goede kwaliteit en snel in huis.

Heerlijk ruim assortiment

De notenshop heeft een ruim assortiment met heerlijke producten. Tegen een goede prijs. Maar ze blinken uit in de kwaliteit. Ik raad iedereen aan een noot te proberen.

Goed en snel

De notenshop heeft een ruim assortiment, prettige en duidelijke website en sneller levering.

Toppie

Meerdere keren wat besteld en altijd alles netjes verpakt.

Snel geleverd en kwaliteit producten!

Koop daar altijd de noten, ongebrand. Super lekker en veel variaties. Ook het gedroogde fruit is prima. Plus wordt het netjes en snel geleverd, Top dus!

Top kwaliteit voor een scherpe prijs en veel keus.

Duidelijke website, alles goed te vinden. Na de bestelling goede terugkoppeling via mail. Producten zijn goed ingepakt. Daarnaast is er veel keus en is de kwaliteit erg goed. Ga zo door Notendhop!

veel keuze en altijd prima kwaliteit

dus zeer tevreden door de jaren heen .

Lekkere producten

Snel netjes maar vooral lekker!

Ik besteld regelmatig, noten, rozijnen en cranberry's. Altijd netjes verpakt en mega goede kwaliteit!

Keurig

Een fijne web shop met veel en fijne verse produkten, ik haal mijn noten ect niet meer ergens anders

Tot op heden bevalt het goed, de producten zijn van een goede kwaliteit en lekker. Bedankt Notenshop

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291CR Strijen