snel , correct en kwalitatief

heel goede service , snelle bediening en grote keuze aan produkten

Snel geleverd en goed verpakt.

Heb al meerdere keren besteld, altijd snel geleverd en goed verpakt. Verse producten. Heb ook al een keer telefonisch contact gehad, en ben toen snel geholpen. Toppie

Kwaliteit noten

PostNL kon gewoon bij de deur komen, maar bracht het bij een afhaalpunt. Ik loop moeilijk en dat was een grooooot minpunt. Dus volgende keer DHL?

Prima service tot er iets mis gaat

Ik heb al vaker besteld en de bestellingen worden altijd snel verzonden. Helaas ging mijn pakket retour door een fout bij DHL. Ze konden mijn pakket niet opnieuw opsturen en de door mij bestelde producten waren niet meer op voorraad ondanks dat de producten dus retour zijn gegaan. Helaas kon de klantenservice mij niet verder helpen.

Lekker en goede smaak

Bijzondere producten en snelle levering!

Ik heb bij de notenshop spinaziepoeder en bietenpoeder besteld. Had er nog nooit van gehoord, dus maar besteld, De bestelling werd heel snel en zorgvuldig geleverd. Ben tevreden.

Snelle levering, goede prijs, goede producten

Snelle levering, goede prijs, goede producten, geen negatieve punten dus een 5/5.

Duidelijke website, groot assortiment, snelle levering in duurzame herbruikbare verpakking.

Supersnelle levering, kwaliteit van zowel de producten als het hele bestelproces boven verwachting goed.

Goede kwaliteit en super service

Lekkere noten. Prima verpakt en een prima prijs/ kwaliteit verhouding. Daarnaast was er een keer iets gegaan met de levering, maar dit is snel en zonder problemen opgelost. Kortom , dik tevreden, mijn noten koop ik alleen nog hier.

Voordelig

Voordelig, uitruil tegen langere verwerkingstijd Helaas verkopen ze alleen Chinese pompoenpitten

Ik ben blij met mijn besteling

Super product!

Fijne producten in bulkverpakking

Ik bestel graag bij de notenshop, om zo allerlei losse verpakkingen te besparen en lang vooruit te kunnen met muesli en noten. Tevreden over prijs en kwaliteit.

Prima verse noten

Snelle bezorging, goed verpakt. Lekkere verse noten altijd goed van kwaliteit.

Super goede ervaring met de Notenshop. Kwaliteit en service zijn top

Super goede ervaring met de Notenshop. Kwaliteit en service zijn top

Heerlijke producten en snelle levering

Heerlijke producten, snelle levering en goed verpakt.

Snelle levering en goede producten!

Het is altijd keurig op tijd en netjes verpakt

Fijne smaakvolle producten, zou het fijn vinden als het in een herbruikbaar glas of plastic container zou zitten in plaats van de stazakken

Snel geleverd en nette verpakkingen

1e x besteld, helemaal naar tevredenheid.

Heerlijke noten, perfecte levering!

Veel verrassende smaken, hoge kwaliteit noten en goede en leuke verpakking Echte aanrader… Snelle levering

Toppie

Ik bestel al jaren bij de notenshop nooit geen klachten gehad altijd netjes verzorgd en snel thuis geleverd ;)

Goed opgelost

Na mijn recensie over gesmolten afbak chocolade druppels krijg ik nieuwe toegestuurd. Dit vind ik netjes opgelost

Goede producten, snelle levering.

Probleemloos

Zorgenvrij. Snel. Goed.