Goede producten

En mocht het een keertje fout gaan word het heel netjes opgelost

Fijn assortiment

Fijn en lekker assortiment met biologische noten. alleen in materialen wat onduidelijk, waarom niet alles in een zak en optioneel emmertjes bijv. Daarnaast zijn sommige noten wat licht gebrand.

Een winkel om vaker bij te bestellen.

De Notenshop heeft een heel goede indruk op mij gemaakt. Goede producten. Redelijke prijzen. En leuke aanbiedingen. Ik ga zeker vaker bestellen.

Super producten, snelle levering

Noten zoals ze horen te zijn. Goede prijzen en snelle levering!

Goeie service

Bestelling snel en in goede orde ontvangen

Supergoede producten snel geleverd!

De producten zijn van goede kwaliteit en heel veel variatie in jullie gamma! Ik ben en blijf fan van jullie!!

Een kortingscode geven als oplossing en hopen dat de klant hiermee tevreden is, is geen service

Goed, snel en heel betaalbaar

Gewoon top. Grote keuze, heerlijke nootjes en snelle levering. Hier kan geen notenkraam of speciaalzaak tegen op.

Goede kwaliteit en fijne service.

Goede kwaliteit en fijne service.

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Er is veel keuze in jullie aanbod. Al jaren profiteer ik van jullie supergoede noten en gedroogde vruchten. En andere bak-benodigdheden. Jammergenoeg zijn er nogal eens ‘voorlopig niet leverbaar’ producten… Maar dat zal niet vanwege jullie organisatie komen. Ik vind het overigens nog steeds jammer dat de ‘waanzinnige’ woensdag blijft bestaan. Ik heb er over gecommuniceerd met jullie en het antwoord was ‘jammer dat u het kwetsend vindt, u moet het niet zo opvatten’ Maar ik stoor me ontzettend aan dit taalgebruik. Het etaleert extreme reacties en het kan zelfs als relevant aan zwakzinnigheid ervaren worden. Laten we maar ‘gewoon’ doen, dan doen we al gek genoeg… ik hoop dat jullie een andere woordspeling voor de woensdag-nieuwsbrief gaan bedenken…

Eerste keer besteld, maar zeker niet de laatste keer

Wat een fijne winkel!!

Snel geleverd en goed assortiment en voorraad! Ik grijp maar zelden mis als ik ga bestellen, kortom ik bestel hier graag!

Fijn product en goed geprijsd

Snel geleverd en ik gebruik amandelen altijd voor mijn bananenbrood… Heerlijk

Fijne webshop, ruim assortiment

Goede verse producten, ruime keuze. Vanaf 35 franco verzonden.

Prima kwaliteit, goede service

Ik heb lang gezocht naar een notenwinkel die pinda's in arachideolie brandt, omdat ik allergisch ben voor zonnebloemolie (de meeste notenwinkels gebruiken zonnebloemolie). De Notenschop gebruikt arachideolie en ik heb pinda's en pompoenpitten besteld bij de Notenshop. Ze zijn mooi op tijd geleverd, in fijne stevige verpakkingen die hersluitbaar zijn. Ze smaken ook heerlijk!

Goedkop, snel, qwaliteit

Bestellen is makkelijk, voelt veilig, gelevert is snel en regelmatig, de meeste producte zijn goedkoper dan in andere plekken (en die durderen kan je gewoon ergens anders kopen :), en de qwaliteit is goed.

Heerlijke verse noten

Super Heerlijke Noten en Snelle levering

Uitsekend verzorgd

Zeer tevreden over de Noten, Granola, Amandelmeel en Chocolade. Goede prijs en kwaliteitsverhouding. Alleen had voor mij de bezorging beter gekund.

Goede qualiteit en prijs, wijzigen bestelling niet mogelijk

Noten, bananenchips, granen e.d. lijken van goede qualiteit te zijn. De digitale balie is behulpzaam. Alleen lijkt het wijzigen van een bestelling niet mogelijk, ook niet als je meteen na het bestellen een e-mail stuurt. Maar verder dus goed, ze lijken ook wel redelijk op tijd te verzenden.

Goede kwaliteit

Ik ben al jaren vaste klant. Goede producten voor een mooie prijs

Fijne webshop,veel keuze en goede kwaliteit

Bestel hier al jaren.veel keuze,goede kwaliteit veel biologische producten.producten goed en stevig verpakt.degelijke webshop en goede kwaliteit.prima klantenservice.

Top.kwaliteit en.snelle.levering

Top top

Matig

Het verzenden duurde langer dan verwacht. Ik had 2 emmertjes met vijgen waarvan ze beide 50/50 vol met te bruine(donkerbruine vlekken) vijgen zaten. Dat smaakte echt al een beetje verrot dus ik heb er veel moeten weggooien. De dadels en macadamia waren prima.

Veel keus

Veel keus, goed verpakt.