Betrouwbaar bedrijf met groot assortiment

Lekkere verse producten voor een goede prijs. Je proeft het verschil met de supermarkt terwijl de prijs hetzelfde of lager is.

Snel en goed kwaliteit

Producten zijn van goede kwaliteit, levering is netjes en snel

Superlekkere noten!!

Sinds mijn kennismaking met jullie noten ben ik niet meer te stoppen, ik wil geen andere meer: heerlijk vers, veel keuze en een goede prijs. Top!!

Positief

Altijd de beste kwaliteit en bij een probleem zoeken ze meteen een oplossing.

Een aanrader

Uitstekende kwaliteit, goede prijs en vlotte service.

Top site

Groot assortiment, goede prijzen ! Ik ben blij met deze site

Prima Cashew

Jullie zijn de Beste punt.

Goed,snel,en voordelig

Wordt altijd snel.netjes en optijd geleverd.

Heerlijke noten, enige nadeel is dat het daardoor zo snel op zijn :-)

Ook de andere producten die ik bij de notenshop heb gekocht vind ik erg goed en lekker.

De allerlekkerste granola maak ik met de noten van de notenshop!

Eenvoudig te bestellen, de beste kwaliteit en een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Ook prettig; snel thuis bezorgd!

Kwaliteit voor je geld

Kwaliteit voor je geld!

Goede spullen, lekker, snel verstuurd, goed ingepakt

De noten

Altijd verser producten, goed kwaliteit en heel snel verzending , wij zijn blij met de noten shop

Goede Service

Snelle levering en producten zijn kwalitatief erg goed.

altijd verse noten in huis

Regelmatig kopen we noten, granen en zaden bij de notenshop. Tot nu toe zijn we erg tevreden : de noten zijn vers en blijven lang knapperig ! Ik raad de notenshop regelmatig aan bij vrienden en familieleden.

Fijn dat ik deze kwaliteit noten thuis bezorgd kan krijgen, ooit op de markt in sGravezande geproefd en sindsdien wil ik niets anders

Goede kwaliteit, schappelijke prijzen, betrouwbare leverancier.

Goede kwaliteit, schappelijke prijzen, betrouwbare leverancier.

Prima service, top levering

Genieten met volle teugen . Heerlijke brosse noten!

Heerlijke ingrediënten

Lekkere noten, vruchten en chocolade. Top bedrijf

Als zo vaak: prima producten, prima prijs, snel bezorgd!

Gewoon écht goed!

Mijn ervaringen met de Notenshop zijn altijd goed. Veel keuze qua producten, goede kwaliteit, lekker van smaak, goed verpakt en keurige levering. In mijn kennissenkring raad ik de Notenshop iedereen aan. Ga zo door!

Super lekker, super service!

Als ik iets bestel , noten of iets anders, bakpoeder…chocola, altijd snel in huis en eigenlijk te lekker om te bewaren. En vooral de noten kun je door hun goede verpakking heel goed bewaren!!

Staat klaar als je het afhaalt en de noten zijn super vers. De Chileense walnoten , macadamianoten , vliespinda’s zijn mijn favoriet.

Goed en betaalbaar.

Goed verpakt. Mooi assortiment en gratis verzending boven de 50€. Ook mooi aanbod bio producten.

Heel fijne webwinkel

Wij bestellen hier graag noten voor ons gezin. Altijd tevreden.

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291CR Strijen