Goed produkt,snelle levering,top

Snelle en correcte levering,zoals altijd,top

Lekker

Ik vind ze goed gezond

Goede kwaliteit.

Naast goede kwaliteit zijn de producten ook scherp geprijsd.

Goede producten. Prima.

Duidelijke omschrijving van de producten. Snel geleverd. Goed verzorgd

Snelle bezorging, en super kwaliteit!

Bestel nu al jaren bij de Notenshop, en alleen maar positieve ervaringen. Vooral de kwaliteit van de noten is een 10+

Prima service!

Heerlijke noten snel bezorgd.

Fijne onlinewinkel

Goede producten, uitgebreid assortiment tegen redelijke prijzen.

Heel veel keuze en goede kwaliteit!

Heel veel keuze, redelijke prijzen en snelle levering!

hele goede dienst

heel erg bedankt voor de notenshop , ik heb wel soms mee gemaakt dat de product is niet in order of iets miss, maar met jullie dienst ben ik helemaal in mijn smaak , ik voel me thuis bij u, je dienst is altijd voor me is top ,, heel erg tevreden , en ik hoop dat zo blijft en naar beter en beter ,,

Alles prima in orde !!

Alles prima in orde !!

altijd vers

De noten zijn altijd heerlijk vers en blijven ook lang vers in de afsluitbare zak!

Goede producten en betaalbaar

Goede kwaliteit producten

Prima producten!

De afhandeling in de webshop en de producten zelf zijn top. Jammer dat de pakketdienst er 4 dagen over deed om het af te leveren,....(Maar daar kan de notenshop niks aan doen)

Goede producten en vlotte versturen

Fijne online winkel puur natuur

Ze hebben veel keuze ,snellle bezorging ,en heerlijke produkten voor een goede prijs.

prima producten en snelle levering

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit

Groot assortiment aanwezig .

Hele fijne producten!

Voor het eerst hier meel en noten besteld en zeker niet voor het laatst! Mooie producten van goede kwaliteit voor een fijne prijs, die goed verpakt zijn, zodat ze ook langere tijd goed blijven.

Prima producten en snelle levering.

Prima producten en snelle levering.

Super lekker en snel

'S morgens besteld om af te halen en paar uur later al een mail dat het afgehaald kon worden. Heerlijke verse noten

Goede noten

Goede kwaliteit noten voor een prima prijs. Verwacht geen snelle verzending en antwoord van de klantenservice laat meestal ook wel 2 dagen op zich wachten. Dat is een verbeterpuntje.

Groot assortiment!!

Hele fijne webshop ! Het assortiment is lekker groot en van alle gemakken voorzien. Veel keuze in biologische producten wat ik erg prettig vind.

Alles prima

Helemaal tevreden

Geweldig.Volle zakken met verse noten.snelle verzending

De zakken met noten waren groter dan ik dacht Heerlijk.Al 2x besteld en zeker niet laatste x

Betaalbare biologische noten

Ik koop al een aantal jaren mijn noten bij De Notenshop. Lekkere (biologische) noten, betaalbare prijs en snelle verzending. Ben alleen niet tevreden over de plastic verpakkingen. Ze zijn dan wel recyclebaar, dat maakt ze helaas niet minder giftig.

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291CR Strijen