Reactie van het bedrijf
Beste,
Hartelijk dank voor uw beoordeling op Kiyoh, en onze excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren.
We willen dit graag voor u uitzoeken en begrijpen dat het vervelend is om zo lang op uw bestelling te moeten wachten. Helaas kunnen we op basis van de door u opgegeven gegevens geen ordernummer vinden in ons systeem.
Zou u ons dit kunnen toesturen via [email protected] ?
Dan kijken we het graag voor u na.
Onze verzendvoorwaarden zijn als volgt: wanneer een bestelling na 16:00 uur wordt geplaatst, zorgen wij ervoor dat deze binnen 48 uur gereed is voor verzending. Deze informatie staat ook vermeld op onze webshop. Omdat wij nog ambachtelijk bakken en roosteren, kan het soms iets langer duren voordat een bestelling wordt verzonden. Wij bieden geen 24-uurslevering aan, maar uiteraard is een week wachten niet de bedoeling.
Zodra de bestelling is overgedragen aan de bezorgdienst, kan het nog maximaal 24 uur duren voordat deze wordt bezorgd.
We hebben op dit moment geen bestelling van u kunnen vinden op of rond de datum van 24-09. Om u verder te kunnen helpen, ontvangen we graag aanvullende gegevens. Als blijk van waardering voor uw geduld bieden wij u graag een voordeelcode aan zodra we uw gegevens hebben kunnen verifiëren.
U kunt ons bereiken via [email protected]
. We hopen dat we u alsnog tevreden kunnen stellen.
Met vriendelijke groet,
Klantenservice De Notenshop