altijd tevreden

Veel keus, ook voor gezonde ongebrande noten.

Uitstekende kwaliteit

Alleen maar goede ervaringen met de notenshop Alles is vers en de kwaliteit is 1ste klas Veel kwaliteit voor een kleine prijs

Goede producten voor redelijke prijzen

Producten die ik bestel zijn altijd goed en de prijzen zijn redelijk,aflevering gaat vrij snel

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit

In orde

De producten zijn nog niet allemaal gebruikt. Tot nu toe zijn wel zeer tevreden.

Alles perfect, ik bestel vaker bij De Notenshop.

Kwaliteit

Ik heb nog niet meegemaakt dat er iets niet goed was.

Keurig aan geleverd en verpakt. Goeie producten voor een betaalbare prijs.

Nog nooit een teleurstelling

Regelmatig een bestelling, maar nog nooit een teleurstelling. Altijd op tijd, goed verplakt en vers

Wij zijn gebrand op smaakvolle noten

De kwaliteit van onze bestellingen is immer constant, de levertijden consistent, de gehele service consequent. Dank u.

Eenvoudig en snelle bestellingen

Heerlijke melkchocolade pinda's

Echt heel lekker met echte Cacao

Betrouwbaar en goede kwaliteit betaalbare producten

De keuze is reuze, snel bezorgd. Nog nooit teleurgesteld

Heerlijke producten

Snel verzonden, netjes en stevig verpakt en heerlijke verse producten

Prima notenshop.

Zeer ruim assortiment, leuke aanbiedingen en snelle levering!

Goede producten voor betaalbare prijzen

Makkelijk bestellen via de website uit een ruim assortiment en je kwaliteits producten worden vlot bezorgd.

Makkelijk en snel

Makkelijke site om te bestellen en snel in huis

oude walnoten

Voor het eerst hebben we oude walnoten met bitter smaak van Notenshop ontvangen. Ik heb foto's a bijlage verzonden om te laten zien hoe donker ze uitzien. Zij hebben ook een oud en onaangenaam smaak. Wij hebben altijd verse walnoten met lekker smaak ontvangen maar deze keer oud en bitter. Na het melden hebben we een korting code gekregen voor €0,80 cent.

Houdt hun beloftes na.

Op tijd geleverd.

Heerlijk vers

Alles is heel erg vers

Heerlijke producten

Snelle service alles netjes verpakt lekkere verse producten . Al wat ik tot nu heb besteld bij de Notenshopwas smaakvol en van goede kwaliteit. Wij zijn tevreden klanten !

Lekker!

Goede noten voor een goede prijs!

Geweldige webwinkel

Bij de Notenshop is de site zeer overzichtelijk. De producten zijn makkelijk te vinden en te bestellen. Plus de bestelling wordt goed verpakt supersnel verstuurd!

Goede producten

Ik heb nu verschillende keren hier wat besteld,en iedere keer super tevreden. Goede producten en keurig verpakt en aangekomen.

Artikel was naar wens. Snelle levering.

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291CR Strijen