Reactie van het bedrijf
Goedemorgen,
Bedankt voor uw beoordeling.
Wat vervelend dat u dit zo heeft ervaren.
Wij hebben uw klacht bekeken en behandeld en zien dat u biologische gepelde walnoten heeft besteld. Zoals in eerder contact aangegeven:
Wij zien geen bijzonderheden of andere klachten terug in deze batch.
Biologische producten kunnen per batch inderdaad wat verschillen in kwaliteit (smaak, structuur, kleur). Omdat deze producten op geheel natuurlijke wijze worden geteeld is er geen sprake van constante kwaliteit zoals bij gangbare producten wel het geval is. Dit komt dan voornamelijk omdat er veel meer gereguleerd geteeld wordt waardoor een constant resultaat behaald kan worden. Bij biologische teelt is hier geen sprake van.
Hoewel biologische producten meer onderhevig zijn aan verschil in smaak, grootte, hardheid etc per oogst dan gangbare producten (gecontroleerd geproduceerd) vinden wij het vervelend dat u dit heeft moeten ervaren
Boor het gemak hebben we u een code verzonden die bij een volgende bestelling u een voordeel geeft over het aankoopbedrag van 5 %.
Indien u bestelling plaatst van bijvoorbeeld 40,- ontvangt u een voordeel vcan € 2,- over deze bestelling.
Misschien is het niet veel maar we willen u graag ter wille zijn.
Ook vanwege het feit dat met biologische producten de ervaring wel eens anders kan zijn. Smaak is niet altijd constant in deze.
Nogmaals onze excuses vanwege al het ongemak en mogelijk hebben we u naar wens beantwoord.
Mocht u nog vragen hebben vernemen we graag van u.
Met vriendelijke groet,
Klantenservice de Notenshop.